taxa inscriere tablou avocati
taxa inscriere tablou avocati
salut.
va rog, spuneti-mi si mie cat costa taxa de inscriere in tabloul avocatilor ?
va rog, spuneti-mi si mie cat costa taxa de inscriere in tabloul avocatilor ?
1. Nu stiam ca e special pentru avocati forumul.Am o intrebare pentru tine. Ce cauti pe un forum de avocatura, daca ii sfatuiesti pe altii sa nu-si plateasca taxa care le asigura intrarea in profesie?
2. Crede-ma ca nu am exagerat cu nimic cand am zis ca nu se merita.
3. Cand am intrat in barou, decanul ne-a zis doua vorbe la care atunci am ras, dar acum imi dau seama ca avea dreptate.
a. Cativa ani de acum inainte slana si painea (is din Ardeal) o sa va fie supliment.
b. Intr-o livada si un nuc care face o nuca si unul care face 500, tot nuc se numeste.
c. Roba de avocat nu tine nici vara de sete nici iarna de frig.
Din partea mea sa intre toti. Fara taxa si fara examen. Nu vor fi decat nuci intr-o mare livada.
Va salut cu respect deosebit pe toti cei care postati pe acest site si va multumesc anticipat pentru ajutorul pe care mi-l veti da de acum incolo!
Sunt proaspat absolventa a examenului la barou...huh.. si sper sa ajung in pozitia in care, la randul meu, sa dau sfaturi bune altora..
Cat despre intrebarea ta, Sah, la fel am auzit si eu ca se invarte in jurul sumei de 3000 lei. Se mai adauga si roba, stampila, chitantiere si alte cheltuieli.. Deci, tre sa incepem sa punem banutzi la pusculitza!
Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou mai bun decat tot ce a fost pana acum!!! (in cazul in care nu voi mai reveni pana atunci
)
Eu voiam sa intreb suplimentar in functie de ce criterii vom fi platiti de maestrul indrumator si cat de bine ne vom descurca din punctul asta de vedere?
Sunt proaspat absolventa a examenului la barou...huh.. si sper sa ajung in pozitia in care, la randul meu, sa dau sfaturi bune altora..
Cat despre intrebarea ta, Sah, la fel am auzit si eu ca se invarte in jurul sumei de 3000 lei. Se mai adauga si roba, stampila, chitantiere si alte cheltuieli.. Deci, tre sa incepem sa punem banutzi la pusculitza!

Va doresc Sarbatori fericite si un An Nou mai bun decat tot ce a fost pana acum!!! (in cazul in care nu voi mai reveni pana atunci

Eu voiam sa intreb suplimentar in functie de ce criterii vom fi platiti de maestrul indrumator si cat de bine ne vom descurca din punctul asta de vedere?