HELP ME !!!

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Anel

HELP ME !!!

Post by Anel » 23 Nov 2008, 18:29

Am aflat cu stupoare ca detin un pamant in zona Baneasa.Bunica mea a facut o chitanta de mana acum 40 de ani cu un anumit Stanciu care nu i-a achitat suma integral stabilita atunci la 11000 de lei ci doar 8000 de lei nIn consecinta bunica nu i-a facut acte de propietate pana la achitarea diferentei.Acest individ Stanciu a dat tot prin chitanta de mana unui tip pe numele de Ticulescu.Am fost la Circa Financiara din sect 1 si tot bunica mea este proprietara pe acel teren.Acest Ticulescu a decedat dar nepotii lui au construit o casa acolo fara ca ea sa apara inregistrata la finante ca sa se achite impozit pe ea .Acum acesti nepoti doresc titlu de propietate dar noi dorim o diferenta de banii in cuantum de 1/3 din totalitatea pamantului la pretul actual (de ce nu,ca acum se face vanzarea-cumpararea).Acestia nu intentioneaza sa ne dea banii ,ci sa mergem in proces.Problema este ca noi nu mai avem chitanta dintre bunica si Stanciu,ci doar ei o au si nu stiu daca o sa o scoata ,a acolo apare diferenta ce trebuia achitata .Eu vreau sa stiu ce sanse am si care este taxa de timbru pt un teren de 100 metri a500 euro/metru=50000 de euro?Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs.

Post Reply