INTREBARE FOARTE IMPORTANTA
INTREBARE FOARTE IMPORTANTA
INTREBARE IMPORTANTA PENTRU MINE
CINE MI-AR PUTEA SPUNE CU EXACTITATE CARE SUNT BOLILE CU CARE NU AI PUTEA FI ADMIS LA INM. STIU DE CELE PSIHICE. PE MINE MA INTERESEAZA CELE CRONICE GRAVE.
MULTUMESC
CINE MI-AR PUTEA SPUNE CU EXACTITATE CARE SUNT BOLILE CU CARE NU AI PUTEA FI ADMIS LA INM. STIU DE CELE PSIHICE. PE MINE MA INTERESEAZA CELE CRONICE GRAVE.
MULTUMESC
Judecatoarea de care vorbiti cred ca suferea de cancer. Din acel moment lista s-a schimbat si chiar si cu astfel de boli poti intra in sistem. Nu stiu lista dar niste probleme loco-motorii sau alte boli care nu te fac "inapt" de a judeca (la propriu) nu mai sunt amintite in lista. Anterior acestui caz era o lista veche care se raporta mai mult la militari, or pana la urma nu e aceeasi situatie. Poti fi un judecator stralucit si sa fii nevoit sa folosesti un scaun cu rotile.
EU NU MA REFEREAM, NICI LA HANDICAPURI LOCO-MOTORII, NICI LA DEFECTE DE VEDERE ETC, CI LA ALTE BOLI CU CARE NU AI AVEA O SANATATE FOARTE BUNA,CA SA ZIC NUMAI ATAT.
AR FI BINE DACA NU NE-AM STRESA INUTIL PE TEMA ASTA, IDEEA E CA NU STIU DACA E INUTIL.DACA AR ASA,DE CE NU S-AR CERE O SIMPLA ADEVERINTA MEDICALA,CUM CA AI FI APT PENTRU MUNCA SI ATAT.
CRED CA ANALIZELE MEDICALE CARE SE FAC DUPA PROMOVAREA EXAMENULUI AU O RELEVANTA.TOCMAI ASTA INCERC SA AFLU. POATE NU AM DREPTATE,CEEA CE AR FI BINE,DAR...INCA NU M-A LAMURIT NIMENI.
AR FI BINE DACA NU NE-AM STRESA INUTIL PE TEMA ASTA, IDEEA E CA NU STIU DACA E INUTIL.DACA AR ASA,DE CE NU S-AR CERE O SIMPLA ADEVERINTA MEDICALA,CUM CA AI FI APT PENTRU MUNCA SI ATAT.
CRED CA ANALIZELE MEDICALE CARE SE FAC DUPA PROMOVAREA EXAMENULUI AU O RELEVANTA.TOCMAI ASTA INCERC SA AFLU. POATE NU AM DREPTATE,CEEA CE AR FI BINE,DAR...INCA NU M-A LAMURIT NIMENI.
Te referi la ceva anume ce s-ar putea descoperi la analize? Cam ce? Diabet, sifilis, sida, hepatita, fereasca Sfantu de astea.....
In rest... poate fiecare sta mai prost cu colesterolul...cu fierul..mai mult...mai putin....chestii genetice...talasemie...etc.... depinde de la caz la caz. 8O
De ce nu se cere o simpla adeverinta medicala? Pt ca ea se poate obtine pe principiul " suna un prieten" si nu e relevanta.
Oricum, poate cineva stie sa iti raspunda exact cu ce treci si cu ce nu.
Bafta oricum.

In rest... poate fiecare sta mai prost cu colesterolul...cu fierul..mai mult...mai putin....chestii genetice...talasemie...etc.... depinde de la caz la caz. 8O
De ce nu se cere o simpla adeverinta medicala? Pt ca ea se poate obtine pe principiul " suna un prieten" si nu e relevanta.
Oricum, poate cineva stie sa iti raspunda exact cu ce treci si cu ce nu.
Bafta oricum.

Serios acum, nu cred ca se refera la bolile cronice necontagioase!
eventual un TBC netratat sau te miri ce alte "pericole" ar putea fi!
atata vreme cat si codul penal incrimineaza crearea unui sentiment de inferioritate, nu vad de ce ei ar crea asa ceva!
sau boli care ar putea afecta, in timp, netratate, capacitatile psihice - sifilis -
eventual un TBC netratat sau te miri ce alte "pericole" ar putea fi!
atata vreme cat si codul penal incrimineaza crearea unui sentiment de inferioritate, nu vad de ce ei ar crea asa ceva!
sau boli care ar putea afecta, in timp, netratate, capacitatile psihice - sifilis -