am nevoie de un sfat!

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
lumina

am nevoie de un sfat!

Post by lumina » 20 Oct 2008, 16:24

Buna ziua tuturor!
sunt un nou abonat al acestui forum, prin urmare va rog sa ma iertati pentru stangacii!
am o problema mai mult decat ciudata!
am facut un credit bancar in 2004, iar in 2005 contractul de credit a fost declarat scadent anticipat, prin urmare trebuie sa platesc intr-un termen limitat cca 50 mil lei (vechi)! pentru ca tocmai plecasem de la unitatea unde lucram si nu avem venituri, banca s-a indreptat impotriva girantului!
eiiiiiiiiiiiiiiiiii, si aici intervine gravitatea problemei mele! girantul e o persoana importanta, mai precis lucreaza in sistemul judiciar, e magistrat! evident, vina imi apartine in totalitate, dar.................
prin urmare, magistratul respectiv mi-a propus sa fac un contract de imprumut prin care ma angajam ca intr-un anumit termen sa-i restitui suma respectiva de bani, in conditiile in care banca va infiinta poprire pe salariul sau! dar banca nu a infiintat acea proprire ci a preferat sa vanda creanta catre o firma de recuperare (EOS KSI); dar pe baza contractului pe care l-am semnat cu magistratul acesta a infiintat sechestru asigurator asupra imobilului in care locuiesc! am devenit in acest mod datoare de doua ori! in cursul anului trecut, am primit insa o hotatare de perimare a acelei hot jud de infiintare a sechestrului (nu stiu exact ce inseamna si ce am de facut in aceste conditii);
la EOS KSI insa nu am achitat niciun leu din 2005, desi m-au amenintat in fel si chip;
intrebare: creanta s-a prescris? ce am de facut in continuare? :(

KDCYES

Post by KDCYES » 21 Oct 2008, 02:19

Ti as raspunde, dar nu mi ai spus data exacta a contractarii creditului.
Daca nu iti raspunde nimeni pe aici posteaza intrebarea pe euroavocatura.ro si acolo o sa iti raspund, dar sa imi oferi informatia ceruta.

Post Reply