Doresc sa fac stagiatura la un avocat penalist
Doresc sa fac stagiatura la un avocat penalist
Buna ziua!
Sunt studenta in anul IV la Universitatea Cuza din Iasi - Facultatea de Drept. In iunie 2008 voi absolvi si voi sustine lucrarea de licenta cu tema "Aplicarea art. 5 al CEDO in dreptul procesual penal roman. Garantarea dreptului la libertate". De-a lungul anilor de facultate am luat parte la activitati privitoare la drept penal (precum concursul Hexagon - sectia dreptul penal) si am facut practica 2 ani de zile la un cabinet de avocat din Iasi, specializat de asemenea pe drept penal.
As dori sa dau examenul de admitere in profesie in noiembrie 2008 in Baroul Bucuresti si as dori sa fac stagiatura la un avocat sau la o societate civ. de av. unde sa am ocazia sa ma specializez tot pe drept penal, intrucat acesta ma motiveaza si ma reprezinta cel mai bine.
Aveti sugestii la cine as putea sa trimit cv-ul? Sau puteti sa ma ajutati cu vreo cateva nume de avocati penalisti din Bucuresti la care as putea indrazni sa incerc?
Va multumesc frumos.
Sunt studenta in anul IV la Universitatea Cuza din Iasi - Facultatea de Drept. In iunie 2008 voi absolvi si voi sustine lucrarea de licenta cu tema "Aplicarea art. 5 al CEDO in dreptul procesual penal roman. Garantarea dreptului la libertate". De-a lungul anilor de facultate am luat parte la activitati privitoare la drept penal (precum concursul Hexagon - sectia dreptul penal) si am facut practica 2 ani de zile la un cabinet de avocat din Iasi, specializat de asemenea pe drept penal.
As dori sa dau examenul de admitere in profesie in noiembrie 2008 in Baroul Bucuresti si as dori sa fac stagiatura la un avocat sau la o societate civ. de av. unde sa am ocazia sa ma specializez tot pe drept penal, intrucat acesta ma motiveaza si ma reprezinta cel mai bine.
Aveti sugestii la cine as putea sa trimit cv-ul? Sau puteti sa ma ajutati cu vreo cateva nume de avocati penalisti din Bucuresti la care as putea indrazni sa incerc?
Va multumesc frumos.
Re: Doresc sa fac stagiatura la un avocat penalist
eu as face stagiatura cu o avocata penalista
ce sa zic/..sa ai succes in cariera

ce sa zic/..sa ai succes in cariera
Mai rar fetele atrase de penal. Vad la unele din colegele mele ca tare-s disperate ca "ce sa zica" cand va intra completul, daca se va judeca fondul. Oricum, nu e greu de gasit avocat indrumator daca stai bine la buzunar, penal si civil stie toata lumea. Mai greu cu dreptul fiscal si procedura fiscala. Sau comercialul. De acolo se scot banii grei.
Si eu intru foarte des pe penal, dar pana voi apara nume precum Patriciu, Vantu, Becali, etc., asa incat sa poti stipula in contract un onorariu suficient... Poate niciodata.
Oricum, e greu in ziua de azi sa traiesti doar cu penalul. Dar nu imposibil.
Si eu intru foarte des pe penal, dar pana voi apara nume precum Patriciu, Vantu, Becali, etc., asa incat sa poti stipula in contract un onorariu suficient... Poate niciodata.
Oricum, e greu in ziua de azi sa traiesti doar cu penalul. Dar nu imposibil.
Am facut 2 ani de practica pe penal...ma atrage foarte mult...si chiar nu am deloc trac in fata instantei :) Cred ca asta e ramura de drept care ma reprezinta cel mai bine dintre toate...si pe asta am de gand sa profesez, oricat de greu imi va fi la inceput...
Acum trebuie doar sa-mi gasesc maestru...si am timp pana la toamna teoretic sa fac asta. Voluntari, ceva?!
Acum trebuie doar sa-mi gasesc maestru...si am timp pana la toamna teoretic sa fac asta. Voluntari, ceva?!

Re: Doresc sa fac stagiatura la un avocat penalist
Daca vrei sa faci stagiatura in Bucuresti, ti-as recomanda sa incerci la Serban, Mares si Asociatii. Acolo lucreaza Valerian Cioclei care e profesor la noi si e un tip de la care ai ce invata si un profesionist desavarsit.