dilema profesionala si...materiala !

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
pepita

dilema profesionala si...materiala !

Post by pepita » 22 Jan 2008, 12:53

Sunt cj la o firma privata. Am posibilitatea de a deveni ..avocat. Dar nu ma pot hotari mai ales din cauza castigurilor materiale. Cum voi face rost de clienti... mai ales ca as fi pe cont propriu...cam cat as castiga pe luna ...? Voi cat castigati ? Se merita din punct de vedere al banilor ? 8O

Multumesc pt eventualele raspunsuri... :razz:

lefterel

Post by lefterel » 23 Jan 2008, 13:06

... glumesti? Normal ca DA!, pe viitor L. 51/95 ar putea suferi si alte modificari insa daca esti in sistem...
Castigul... pe langa faptul ca actualul salariu il poti transforma in contract de asistenta juridica ce "vine" in plus clar este surplus.
Eu nu vad nicio dilema...

piorel

Post by piorel » 23 Jan 2008, 23:47

Primul pas pentru a deveni avocat este să foloseşti corect limba română. Concret să foloseşti ”merită, rentează” în loc de ”SE merită, SE rentează”. Ai terminat o facultate de drept, totuşi, nu?

Cred că e mai bine să fii avocat decât să fii consilier juridic, dar riscurile sunt un pic mai mari. Însă şi independenţa, posibilele câştiguri... Dacă ştii să te faci cunoscută o să ai şi clienţi. Contează mult vadul, poziţia ta socială, prestanţa ta socială, felul cum te îmbraci, cum te exprimi etc. Avocatul trebuie să fie un dex şi un manual de drept pentru începători. Crezi că îndeplineşti condiţiile de mai sus? Te rog sună la numărul afişat pe ecran! Glum. Gândeşte-te bine înainte de a lua o decizie, oricum... examenele vor fi prin noiembrie/decembrie.

Pretor

Post by Pretor » 22 Feb 2008, 23:08

"Vadul"?
Ce vad?

Post Reply