vechime in functie juridica ???
vechime in functie juridica ???
Sunt cj la o firma privata cu CIM. Pt a-mi fi recunoscuta vechimea de 5 ani, ar tb sa fiu inscrisa la un Colegiu sau sa fi dat examen de definitivat ...? Chestiile astea sunt obligatorii ???? In ce temei...?
Re: vechime in functie juridica ???
Ca sa te-nscrii la examenun de admitere in magistratura direct pe post, din cate stiu, tren sa dovedesti vechimea de 5 ani. De regula, asta se face cu copia de pe carnetul de munca. Nu intereseaza pe nimeni de inscriere in colegiu, definitivat, bla bla...
Oricum faza cu colegiile consilierilor juridici e o chestie formala, inca n-am auzit sa fi avut cineva vreun avantaj din inscrierea in colegiun fermecat... Si nici sa fi avut de suferit, daca nu e-nscris in colegiu. Ban dimpotriva, e mai bine, nu mai tre sa achite cuvenita cotizatie.
Oricum faza cu colegiile consilierilor juridici e o chestie formala, inca n-am auzit sa fi avut cineva vreun avantaj din inscrierea in colegiun fermecat... Si nici sa fi avut de suferit, daca nu e-nscris in colegiu. Ban dimpotriva, e mai bine, nu mai tre sa achite cuvenita cotizatie.