logica
Re: logica
[quote="monik26"]care stie sa-mi spuna si mie ptr logiga dupa ce manuale se invata.......sau autori. am intrat pe pag LSAT dar sunt prea putine teste (21) .
VA MULTUMESC[/quote]
e bine ca unii stiu toaaata materia si se ingrijoreaza pt logica.
VA MULTUMESC[/quote]
e bine ca unii stiu toaaata materia si se ingrijoreaza pt logica.
andreid, daca sunt stupide, abtine-te sa raspunzi...ce, n-are voie omul sa mai intrebe nimic ? d-aia e forum. Vad ca te cam iei de toata lumea - na ca mi-a picat nervii pe tineandreid wrote:nu vreau sa supar pe nimeni dar unele intrebari sunt stupide...

monik26 nu te supara, asa-s unii de pe aici, obisnuieste-te !

si ce...esti geloasa ?mirandolina wrote:e bine ca unii stiu toaaata materia si se ingrijoreaza pt logica.

poate fata stie toata materia..
[quote="bobocel"][quote="mirandolina"]e bine ca unii stiu toaaata materia si se ingrijoreaza pt logica.[/quote]
si ce...esti geloasa ?
poate fata stie toata materia..[/quote]
mais non
si ce...esti geloasa ?

poate fata stie toata materia..[/quote]
mais non

Eu zic sa te pregatesti pt testul de rationament logic, de grile treci sigurbobocel wrote:andreid, daca sunt stupide, abtine-te sa raspunzi...ce, n-are voie omul sa mai intrebe nimic ? d-aia e forum. Vad ca te cam iei de toata lumea - na ca mi-a picat nervii pe tineandreid wrote:nu vreau sa supar pe nimeni dar unele intrebari sunt stupide...![]()
monik26 nu te supara, asa-s unii de pe aici, obisnuieste-te !

PS: ai grija sa imi dai si 2 palme cand ma intalnesti

Apropo de intrebari stupide,monik26 wrote:care stie sa-mi spuna si mie ptr logiga dupa ce manuale se invata.......sau autori. am intrat pe pag LSAT dar sunt prea putine teste (21) .
VA MULTUMESC