NI SE PREGATESTE CEVA?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
corrine

NI SE PREGATESTE CEVA?

Post by corrine » 16 Nov 2007, 09:29

inm organizeaza in decembrie o pretestare avand ca obiect o prima versiune a testului de rationament logic si in acest scop invita studentii din anii 3 si 4 ai fac de drept sa participe la ea !ma gandesc ca asta implica o modificare substantiala a probei de la anul,ceea ce nu cred ce e un lucru rau :grin: (mai rau ca aberatia de acum ce poate fi?) .cred ca vor sa vada daca e fezabil (in sensul ca daca face bine o sg persoana il adopta) :mrgreen: voi ce ziceti?

andreid

Re: NI SE PREGATESTE CEVA?

Post by andreid » 16 Nov 2007, 10:19

corrine wrote:inm organizeaza in decembrie o pretestare avand ca obiect o prima versiune a testului de rationament logic si in acest scop invita studentii din anii 3 si 4 ai fac de drept sa participe la ea !ma gandesc ca asta implica o modificare substantiala a probei de la anul,ceea ce nu cred ce e un lucru rau :grin: (mai rau ca aberatia de acum ce poate fi?) .cred ca vor sa vada daca e fezabil (in sensul ca daca face bine o sg persoana il adopta) :mrgreen: voi ce ziceti?

Eu am impresia ca unora le e friica mai mult de testul de rationament logic... Pana la testul de rationament mai sunt grilele, ori aveti impresia ca treceti mai usor de grile? Daca luati testul grila cu 90+ nu mai aveti nicio problema cu testul de rationament. 30 se fac si la plezneala... Testul de rationament este foarte bun cum e acum.

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 17 Nov 2007, 21:00

sper sa fie mai usor decat ce a fost pana acum...sper sa-si fi dat si ei seama ca sunt niste ineptii alea de pana acum.
Cand sunt pretestarile astea ca as vrea sa-mi arunc privirea ?

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 21:07

pe 8 decembrie

parole

Post by parole » 17 Nov 2007, 22:16

Da, am vazut si eu anuntul de pe siteul facultatii. Invitatia este facuta doar pentru studentii din anul III si IV ai Universitatii Bucuresti!!! :-D :lol: :grin: Selectie discriminatorie, asta e, se vede ca cineva acolo ne iubeste, cineva cu care am facut seminarii si este de un profesionalism desavarsit. Glumesc, evident :-P , doar in partea cu cineva de acolo sus.. la profesionalism nu am ce sa mai adaug, merita toate aplauzele :aplauze: Inscrierea se face pana in 5 decembrie cel mai tarziu, la secretariatul facultatii.

Ce faci, corina, te bagi? :roll: Eu ma duc. ;-)

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 23:01

da,daca ma primesc ,cu siguranta merg :grin: cineva cu care am facut seminarii? :roll: ce serie esti?

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 23:16

@parole-spune-mi macar materia,pls :?: nu ma lasa sa-mi storc creierul si sa-mi pierd neuroni aiurea :grin:(stii ce enervanta e curiozitatea asta)

parole

Post by parole » 17 Nov 2007, 23:20

Un forumist de pe acest site spunea odinioara ca nu-i bine sa-ti divulgi identitatea intr-un spatiu virtual pentru ca ai avea de suferit. Aici, uneori, pasiunile se incing peste masura, daca ma intelegi.. e bine sa fii precaut...
dar
promit ca daca tu imi spui in ce serie esti si cu cine ai facut seminarul
am sa ma mai gandesc daca ti spun la randul meu... pe PM... :-P

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 23:24

pai zii la ce materie si iti zic fara nicio jena :razz:

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 23:27

la reale cumva ,seria1? :?:

parole

Post by parole » 17 Nov 2007, 23:30

Pai este evident ca vorbim despre doamna Lavinia Lefterache... o experta in materie de drept penal partea generala... ii port recunostinta pentru ca este o profesionista pur sange... :aplauze:

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 23:32

sorry,n-am facut cu ea,ci cu mitrache jr.credeam ca vb de BD

parole

Post by parole » 17 Nov 2007, 23:37

pana si intr-o discutie, aparent nevinovata, sexele opuse se atrag... :-D
n aveam cum sa ma gandesc la BD, este un om exceptional, dar nu la el ma gandeam... in orice caz pe BD si LL ii aseamana nu numai pregatirea juridica deosebita... asta pour les connaisseurs..
ma opresc aici cu discutia extratopic, poate lumea are interes sa participe la eveniment...

corrine

Post by corrine » 17 Nov 2007, 23:49

asa este ,dar de fapt cu exceptia catorva neaveniti,avem mari profesori :aplauze:

andreid

Post by andreid » 18 Nov 2007, 14:36

corrine wrote:asa este ,dar de fapt cu exceptia catorva neaveniti,avem mari profesori :aplauze:
profesorii ca profesorii...studentii conteaza :evil:

Post Reply