Incercare INM
Incercare INM
Salut tuturor ! Sunt nou pe aici. Sunt anul 4 si vreau sa incerc la INM. M-am apucat de invatat in urma cu o luna (insa nu f serios). Credeti ca mai am timp sa invat incat sa am vreo sansa la examen...? si...spuneti-mi si mie dupa ce autor sa invat succesiunile ca Deak mi-a facut capu balon....
Voi cum ati invatat ??? ati luat materiile pe rand saut ati mets in paralel ??
mersi mult
mersi mult
Re: Incercare INM
1. probabil. depinde. e posibil. nu e imposibil.cobe_mitroi wrote: 1. Credeti ca mai am timp sa invat incat sa am vreo sansa la examen...?
2.si...spuneti-mi si mie dupa ce autor sa invat succesiunile ca Deak mi-a facut capu balon....
3.Voi cum ati invatat ??? ati luat materiile pe rand saut ati mets in paralel ??
4. mersi mult
2. Boroi (curs selectiv)
3.si una si alta.
4. cu pla.
Re: Incercare INM
Bine ai venit.cobe_mitroi wrote:Salut tuturor ! Sunt nou pe aici. Sunt anul 4 si vreau sa incerc la INM. M-am apucat de invatat in urma cu o luna (insa nu f serios). Credeti ca mai am timp sa invat incat sa am vreo sansa la examen...? si...spuneti-mi si mie dupa ce autor sa invat succesiunile ca Deak mi-a facut capu balon....
mersi mult

Sigur ca ai sanse dar trebuie sa inveti pe rupte, deci apuca-te serios.Sunt persoane care au luat din prima.
Deak e complex, e f. bun, chiar daca ti-a facut capul balon eu zic sa inveti din deak, o data ce ai inteles materia iti va prinde f. bine.
Metoda de invatat ti-o alegi singur in functie de cum iti este mai bine. Eu , de ex. invat mai bine in paralel.Daca stau prea mult pe aceeasi materie ma plictisesc la un moment dat si simt ca nu imi mai intra in cap.
Succes.