Incercare INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cobe_mitroi

Incercare INM

Post by cobe_mitroi » 05 Nov 2007, 01:14

Salut tuturor ! Sunt nou pe aici. Sunt anul 4 si vreau sa incerc la INM. M-am apucat de invatat in urma cu o luna (insa nu f serios). Credeti ca mai am timp sa invat incat sa am vreo sansa la examen...? si...spuneti-mi si mie dupa ce autor sa invat succesiunile ca Deak mi-a facut capu balon....
Voi cum ati invatat ??? ati luat materiile pe rand saut ati mets in paralel ??
mersi mult

gavril

Re: Incercare INM

Post by gavril » 05 Nov 2007, 01:32

cobe_mitroi wrote: 1. Credeti ca mai am timp sa invat incat sa am vreo sansa la examen...?
2.si...spuneti-mi si mie dupa ce autor sa invat succesiunile ca Deak mi-a facut capu balon....
3.Voi cum ati invatat ??? ati luat materiile pe rand saut ati mets in paralel ??
4. mersi mult
1. probabil. depinde. e posibil. nu e imposibil.
2. Boroi (curs selectiv)
3.si una si alta.
4. cu pla.

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 05 Nov 2007, 01:41

nu credeam ca o sa imi raspundeti asa rapid ...mersi

allynna

Re: Incercare INM

Post by allynna » 05 Nov 2007, 11:25

cobe_mitroi wrote:Salut tuturor ! Sunt nou pe aici. Sunt anul 4 si vreau sa incerc la INM. M-am apucat de invatat in urma cu o luna (insa nu f serios). Credeti ca mai am timp sa invat incat sa am vreo sansa la examen...? si...spuneti-mi si mie dupa ce autor sa invat succesiunile ca Deak mi-a facut capu balon....
Voi cum ati invatat ??? ati luat materiile pe rand saut ati mets in paralel ??
mersi mult
Bine ai venit. :razz:
Sigur ca ai sanse dar trebuie sa inveti pe rupte, deci apuca-te serios.Sunt persoane care au luat din prima.
Deak e complex, e f. bun, chiar daca ti-a facut capul balon eu zic sa inveti din deak, o data ce ai inteles materia iti va prinde f. bine.
Metoda de invatat ti-o alegi singur in functie de cum iti este mai bine. Eu , de ex. invat mai bine in paralel.Daca stau prea mult pe aceeasi materie ma plictisesc la un moment dat si simt ca nu imi mai intra in cap.
Succes.

jones

Post by jones » 05 Nov 2007, 22:35

Succes.
Citestele pe toate pe rand si pe urma in paralel.
Ai timp ...........trebuie vointa.

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 07 Nov 2007, 17:00

multumesc mult pentru sfaturi si incurajari...O alta intrrebare am la voi . Am auzit astazi la scoala ca la inm se va introduce si examenul de limba straina iar nota cu care se va putea intra va fi 7 in loc de 8. Aveti idee daca sunt doar zvonuri ? mersi mult inca o data

pojy

Post by pojy » 11 Nov 2007, 20:12

sunt zvonuri. csm-ul a hotarat deja materiile pt anul viitor atunci cand a modificat regulamentul inm.

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 11 Nov 2007, 21:37

:grin: deci sunt numai zvonuri ??? exista vreo pozitie oficiala in sensul asta ???vreun comunicat ceva? se gaseste ceva pe siturile inm sau csm ? :?:

gavril

Post by gavril » 11 Nov 2007, 21:44

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 11 Nov 2007, 22:10

sper sa reusesc pana la urma cu mizeria asta e calculator pe care o detin :-x mersi

Ovidiu

Post by Ovidiu » 18 Nov 2007, 20:14

[quote="cobe_mitroi"]sper sa reusesc pana la urma cu mizeria asta e calculator pe care o detin :-x mersi[/quote]

Linisteste-te cu gandul ca acum 50 de ani nici Pentagonul nu avea "mizeria ta de calculator" :mrgreen:

Post Reply