teama de proba rationamentului logic

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Franceska29

teama de proba rationamentului logic

Post by Franceska29 » 11 Oct 2007, 18:42

cred ca si eu fac parte ca multi altii care se cam tem de proba rationamentului logic (ma gandesc sa-mi incerc si eu sansa la anun, evident, invatand)...nu inteleg de ce asa punctaje slabe...stie careva cum poti sa le dai de capat acestor chestionare? recunosc, m-am uitat in fuga peste ele, o singura data, dar mi s-au parut dificile rau...

exista ceva carti pe subiectul asta? daca da, ce autori recomandati?eu oricum o sa incerc sa vb si cu unii profi de la cantemir (acolo fac masterul), poate ma mai ajuta ei, insa...pana una alta, astept raspunsuri de la cei care si-au incercat norocul (vorba vine)...

in rest la civil, penal si proceduri recunosc ca nu ma tem atat de mult cat ma tem de proba rationamentului...

andreid

Re: teama de proba rationamentului logic

Post by andreid » 12 Oct 2007, 11:00

Franceska29 wrote:
in rest la civil, penal si proceduri recunosc ca nu ma tem atat de mult cat ma tem de proba rationamentului...
8O

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 12 Oct 2007, 11:15

pentru a trece de proba de rationament logic te va ajuta natura...sa nu se inteleaga gresit; nu spun ca cei care au picat sau care pica o astfel de proba sunt niste incuiati sau altceva...ci doar mai ghinionisti...nu e o proba relevanta in opinia mea

ar trebui sa te temi mai mult de proba grila referitoare la verificarea cunostintelor de drept...restul...vei vedea dupa

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 11:15

andreid???

gavril

Post by gavril » 12 Oct 2007, 12:37

te lasa logica, Franceska ? :)

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 14:00

fanfan, e drept, ma sperie destul de tare proba aceasta...dar, dupa ce voi parcurge cu atentie acele chestionare, sper ca teama sa mi se reduca substantial!

am zis ca nu mi-e teama de celelalte atat de mult, nu pt ca as stapani materia super-bine, ci pt ca perseverand, ii poti da de capat...m-au speriat mult rezultatele, de fapt punctajele asa slabe de la aceasta proba!!! dar daca spui ca nu-i una atat de relevanta...m-am mai relaxat putin...(nu intentionez sa ma lsa pe tanjala, insa)

gavril, ma lasa logica,da! ai de gand sa-mi urmaresti toate postarile? :razz: daca, da, n-am nimic impotiva, inseamna ca am starnit si eu interesul cuiva :-D !!!...trecand peste astea, n-am nevoie de cinism, poate de putin ajutor, atat! :roll:

kinga

Post by kinga » 12 Oct 2007, 14:10

ai un vot pentru debut .... :razz: :razz: :razz:

Jaja

Post by Jaja » 12 Oct 2007, 15:26

proba de rationament logic e ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti, seamana cu drobul de sare...iar cei care pica la aceasta proba, in opinia mea sunt mari ghinionisti, cazuri rare, sansele sa te nimeresti intre ei sunt minime...

mariusms

Post by mariusms » 12 Oct 2007, 16:55

Franceska29 wrote:fanfan, e drept, ma sperie destul de tare proba aceasta...dar, dupa ce voi parcurge cu atentie acele chestionare, sper ca teama sa mi se reduca substantial!
Rezolva chestionarele de pe site-ul INM-ului si nu vei avea probleme. Vei avea chiar un punctaj bun.

kinga

Post by kinga » 12 Oct 2007, 18:28

wauuuuuuuuuuu
Franceska .. ce avatar.... :-D
imi place... :floare:

bobocel

Post by bobocel » 12 Oct 2007, 18:53

da, dragut avatar.... dar e blonda ... :grin: mai frumos e a lun allynna :-P

allynna

Post by allynna » 12 Oct 2007, 19:01

bobocel wrote:da, dragut avatar.... dar e blonda ... :grin: mai frumos e a lun allynna :-P
Mc. :floare:

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 19:13

ce as spune eu despre propriul avatar??? orice asemanare cu persoane reale este absolut intamplatoare! :razz:

relax, isnnt me!!! :-D

agenda

Post by agenda » 12 Oct 2007, 20:13

hai ma fetelor....uite aici avatar! :mrgreen:

kinga

Post by kinga » 12 Oct 2007, 20:14

esti nr.1...
dar de cate ori tre sa mai spun????? :razz: :razz: :razz:

Post Reply