am patit-o

Vesti de interes.
bobocel

am patit-o

Post by bobocel » 06 Oct 2007, 16:12

am fost atacata azinoapte in scara blocului unde locuiesc de un tip solid, inalt, de etnie romma. S-a dat drept agent de politie si mi-a cerut actul de identitate. L-am intrebat cu ce ocazie si l-am rugat sa se legitimeze el intai. A scos din buzunar un portofel, mi l-a fluturat prin fata rapid si l-a bagat inapoi in buzunar. I-am cerut sa-i vad legitimatia calumea, ca n-am apucat sa vad, defat am vazut un simplu calendar - banditul :-x mi-a zis sa tac si sa merg cu el afara din scara blocului. Evident, nu m-am dus ca afara mai erau vreo 4 golani, iar eu singura. S-a infuriat pe mine ca nu-l ascult si m-a bruscat, a vrut sa-mi traga o palma...ma facea una cu peretii daca..., a vazut ca-l sfidez si ca nu ma feresc si ca nu m-am pierdut cu firea, facandu-ma tupeista... a sarit cu mainile la gatul meu...in fine, am reusit sa scap, sa fug...numai eu stiu cum

problema mea: cel care m-a atacat face parte dintro gasca a unuia care sta la et 3 - familie de tigani - f numerosi si periculosi. Daca fac plangere la politie, mie ca-mi sar tiganii pe cap.

ce ma sfatuiti: sa fac plangere sau sa-mi cumpar un sprai lacrimogen ?

please help, ca mi-e teama sa mai ies singura din bloc.

mazgalici

Post by mazgalici » 06 Oct 2007, 19:32

Mai bobocel , mai, dar chiar ca ai patit-o rau. Eu iti pot spune cam care ar fi alternativele tale, mai ales ca si eu am in bloc o astfel de familie care au petrecut mai multi ani la zbarna decat afara.

Daca-i dai pe mana politiei, risti sa ai probleme o viata cu ei si sa iti fie frica sa mai iesi din casa.

Daca insa ii lasi in pace si ii ignori, s-ar putea ca asta sa le dea si mai mult curaj si data viitoare sa nu mai poti scapa. De regula merg la intimidare si nu prea se lasa impresionati cu una cu doua, iar daca li se pare ca poti fi o victima usoara, a doua oara nu scapi, insa fara a le mai vedea fata, ca au ei grija de asta.

Acum depinde de ce intentii aveau si ei, ca poate vroiau sa te sperie, doar ca le esti vecina... :-? habar nu am, ca tu ii stii mai bine. Poate au vrut doar sa arate unul altuia cat de smecheri sunt ei la ei in cartier, fara a avea intentii belice....insa tu stii mai bine ce ti-a spus intuitia.

La mine a decurs altfel treaba: si-au luat o bataie zdravana si apoi doar ma amenintau, insa nu se mai apropiau de mine, iar ulterior, intersectandu-ne mai des prin tribunal, au ajuns ei la concluzia ca nu e bine sa fie certati cu oameni care le pot fi de folos vreodata si au lasat-o moale.

Ar fi ideal daca ai vreo cunostinta politist, care sa ii ameninte un pic. Ca de regula le e frica rau de gabori, ca numai ei stiu ce bataie isi iau in sectie. Insa ideea ar fi ca sa vina special sa te aduca acasa o vreme ca sa te vada ca esti protejata de el....ar fi o idee.

Acum eu nu iti dau sfaturi, ca fereasca Dumneze!!!! daca nu ti le dau bine :?
Nu e rau nici un spray lacrimogen, insa sa fii sigura ca daca apuci sa il folosesti o data impotriva lor, e bine ca data urmatoare sa nu te opresti decat la politie, ca nu mai scapi teafara daca incerci sa ai tupeu asa de grosolan cu ei. Daca de vorba buna mai scapi, daca ii agresezi.....ii ai dusmani pe viata.

Insa un spray lacrimogen iti e de folos in orice situatie si pentru o fata singura e bun in poseta mai degraba decat un ruj, oja,...
Din curiozitate: unde stai? In Craiova?
Bafta si sper sa nu te mai intalnesti cu experiente de astea.

bobocel

Post by bobocel » 06 Oct 2007, 20:57

mazgalici wrote: Din curiozitate: unde stai? In Craiova?
in ploiesti :-|

axion

Post by axion » 06 Oct 2007, 20:59

vezi mp!

bobocel

Post by bobocel » 07 Oct 2007, 14:11

axion wrote:vezi mp!
multumesc, esti dragut/a ..dar nu cred ca merge
poate mai ai alta idee :)

mariusms

Post by mariusms » 07 Oct 2007, 14:16

bobocel wrote:
axion wrote:vezi mp!
multumesc, esti dragut/a ..dar nu cred ca merge
poate mai ai alta idee :)
Ti-a recomandat sa le cumperi bilete pentru Italia? :-D

bobocel

Post by bobocel » 07 Oct 2007, 14:24

mariusms wrote:Ti-a recomandat sa le cumperi bilete pentru Italia? :-D
:grin: nu nu, dar e si asta o idee...poate daca voi castiga la loto... :mrgreen:

gavril

Post by gavril » 07 Oct 2007, 15:16

daca e unul mai in varsta si cu mai multa minte in familia lor ... du-te sa vb. cu el. daca nu ... nu mai sta pe ganduri : Politie ! Plangere penala impotriva lui ... Spune si la vecini despre isprava.

Pe asta mizeaza si ei: cat de multa frica pot baga in tine.

Nu credeam ca se pot intampla asemenea fapte in Ploiesti.

http://www.samurai-shop.ro/pageD6r.htm
Uita-te la un aparat de autoaparare pe baza de socuri electrice. Mult mai bun decat spray-ul. Il linistesti repede :)

bobocel

Post by bobocel » 07 Oct 2007, 15:33

cu siguranta ceva imi voi cumpara...asta nu mai intra in discutie, Gavril, dar daca, sa zicem - il electrizez - tine mult socul electric ? adica am timp sa fug mai mult ? ca stau la et 7 :grin:

daca mai patesc asa - directia Politie !

gavril

Post by gavril » 07 Oct 2007, 16:53

stai linistita. ai timp sa-ti faci si pedichiura. :)

bobocel

Post by bobocel » 07 Oct 2007, 17:17

a, m-am linistit :grin:

serafim

Post by serafim » 07 Oct 2007, 22:07

:-D :-D :-D
bobocel...dar poti sa stai si langa el pana isi revine...eventual sa-i oblojesti ranile...am inteles ca dupa electocutatul ala se simte cam nasol o perioada...dupa spray garantat 10-15 minute :grin:

minodora

Post by minodora » 07 Oct 2007, 22:41

Bobocel, neaparat plangere la politie!
Altfel, devin obraznici.

arian

Post by arian » 07 Oct 2007, 22:45

de acord cu minodora aici... iar daca vrei sa-l dai pe spate la propriu pe maimutoi, sfatul meu e sa nu folosesti spray sau alte traznai, ci un robinet de fonta, d-ala de moda veche, folosit de regula la furtunele anti-incendiu, evident direct in dinti .... cade garantat, poan sa fie si mike tyson ... :mrgreen: pe bune .... ;-)

serafim

Post by serafim » 07 Oct 2007, 23:26

pe bune bobocel si eu achiesez la cele zise de Minodora
este singura cale "VALABILA" in rest daca iei robinet...sau orice alta dracie...poate te da el in judecata ca l-ai atacat !!! :grin:

Post Reply