am fost atacata azinoapte in scara blocului unde locuiesc de un tip solid, inalt, de etnie romma. S-a dat drept agent de politie si mi-a cerut actul de identitate. L-am intrebat cu ce ocazie si l-am rugat sa se legitimeze el intai. A scos din buzunar un portofel, mi l-a fluturat prin fata rapid si l-a bagat inapoi in buzunar. I-am cerut sa-i vad legitimatia calumea, ca n-am apucat sa vad, defat am vazut un simplu calendar - banditul

mi-a zis sa tac si sa merg cu el afara din scara blocului. Evident, nu m-am dus ca afara mai erau vreo 4 golani, iar eu singura. S-a infuriat pe mine ca nu-l ascult si m-a bruscat, a vrut sa-mi traga o palma...
ma facea una cu peretii daca..., a vazut ca-l sfidez si ca nu ma feresc si ca nu m-am pierdut cu firea, facandu-ma tupeista... a sarit cu mainile la gatul meu...in fine, am reusit sa scap, sa fug...numai eu stiu cum
problema mea: cel care m-a atacat face parte dintro gasca a unuia care sta la et 3 - familie de tigani - f numerosi si periculosi. Daca fac plangere la politie, mie ca-mi sar tiganii pe cap.
ce ma sfatuiti: sa fac plangere sau sa-mi cumpar un sprai lacrimogen ?
please help, ca mi-e teama sa mai ies singura din bloc.