Discutii privind Societatile Comerciale
-
kko
Liviu este un frustrat care mimeaza intelepciunea, fiind dominat de propria-i marginire.
Daca nu are 70 de ani , este nascut prin anii 70 , iar daca nu, nici nu are importanta....
Cate despre profesie, UPS!!!.... eu zic ca este intr-un permanent concediu de boala . Cu cat se uita in oglinda, cu atat se imbolnaveste mai mult si mai sigur...

-
liviu70
aho, unde vezi tu argumente solide cand de fiecare data o zbarceste, uita-te mai atent sa vezi ce raspunsuri a dat la probleme in ultimul timp , cat priveste profesia, imi pare rau ca are acelasi statut ca al meu pentru ca nu merita , avand un caracter deplorabil .
-
aho
liviu 70 un argument solid nu inseamna intotdeauna un argument imbatabil si tu ai avut prestatii bune si mai putin bune(asta inseamna ca te-am citit), nu intotdeauna suntem inspirati si nu suntem nici atotstiutori, invatam din carti sau unii de la altii si asfel ne construim experienta. Cand am argumente contra ma simt "deasupra " , cand contraargumentele sunt"beton" capitulez, cand primesc solutii, variante sau alternative direct sau indirect trebuie sa multumesc ptr. ajutor iar cand gresesc este normal sa recunosc, asa este corect .
kko exista vre-o limita de varsta pe forum ? Nu ar trebui sa ne atacam in aparare si nu cred ca tu crezi ceea ce ai spus .
-
sofia
Liviu, n-are rost sa ne purtam copilareste si sa ne certam intre noi.
Nu ajuta la nimic sa ne credem unii mai destepti ca altii, mai ales ca fiecare dintre noi stie cateva lucruri bine si multe altele ori nu le stie ori "bajbaie".
Toti facem greseli si toti avem momente cand simtim ca ne descurcam foarte bine.
-
liviu70
sunt de acord cu tine , asta a fost initial si intentia mea , dar sa fi de acord cu un mascaric(iKKO) ,numai ca sa ma enervezi pe mine, si am spune ca nu stiu raspunsul la o chestie, nefiind nimic adevarat , asa ceva nu se face nu ma refer la tine neaparat , vorbesc la general.
eu am fost cel atacat.
citeste mesajele care le-am scris in legatura cu profesia.
-
sofia
liviu70 wrote: eu am fost cel atacat..
Te inteleg dar stii si tu ca intotdeauna cel mai destept cedeaza.
Mie mi-au placut raspunsurile tale pe teme profesionale.
-
sebi77
Cred ca cuvintele jignitoare aduse unor membri ai acestui forum nu isi au rostul...De la pareri in contradictoriu si pana la insulte si jigniri e un pas mare.... Nu sunt de parere ca asa se rezolva o problema in instanta, si cred ca aceste lucruri nici nu sunt permise...
Incercati va rog sa vorbiti civilizat, pentru ca alfel nu va exista un dialog constructiv pentru a elucida problema dezbatuta... O doza de umor si ironie nu strica dar totusi sa fie facuta in limita bunului simt...
-
liviu70
aveti perfecta dreptate amandoi.
-
liviu70
aveti perfecta dreptate amandoi!
sophie , eu ma refeream la mesajele cu subiect profesia de jurist in general.
-
wittmann
Pentru cei care au postat ultimele raspunsuri:
Subiectul era "Personalitate juridica"