Personalitate juridica

Discutii privind Societatile Comerciale
ainsof

Post by ainsof » 02 May 2005, 12:13

liviu70 wrote:poate autonomie economico-financiara.
Sucursalele se inregistreaza la RC si intocmesc anumite situatii economico financiare dar nu pot emite facturi decat folosind CUI-ul societatii mama, nu au patrimoniu propriu si nici capital social si nu pot plati separat impozit pe profit si nici TVA.

liviu70

Post by liviu70 » 02 May 2005, 19:57

nu este o noutate ceea ce spui tu, nu era vorba numai despre sucursale.

norocel

Post by norocel » 03 May 2005, 14:05

liviu70 wrote:nu este o noutate ceea ce spui tu, nu era vorba numai despre sucursale.
Dar despre ce mai era vorba?

liviu70

Post by liviu70 » 03 May 2005, 15:56

daca tu nu stii atunci...

croc

Post by croc » 04 May 2005, 07:52

:lol: :lol: :lol:

norocel

Post by norocel » 04 May 2005, 13:20

liviu70 wrote:daca tu nu stii atunci...

Image

liviu70

Post by liviu70 » 05 May 2005, 19:04

vad ca va intelege-ti, fiti cat mai siamezi

kko

Post by kko » 05 May 2005, 19:47

Daca Sfinxul era sculptat din gheata ori semana cu Ursul Polar, nu mai existau enigme, astfel incat daca nici eu nu stiu atunci....mai buna-i berea

Image

liviu70

Post by liviu70 » 06 May 2005, 18:08

iti vad acum mesajul cacaoist si am avut dreptate atunci cand ti-am raspuns pe sectiunea cealalta , esti un pudel de casa.

murik

Post by murik » 07 May 2005, 09:34

Cu scuze ca nu am citit tot ce s-a scris pe forum in legatura cu subiectul, parerea mea este urmatoarea:
Daca sucursala respectiva are Nr.inreg. R.C. separat de firma-mana, atunci are personalitate juridica proprie, daca nu... nu!
By the way: Doar denumirea nu spune mare lucru, fiindca atunci cand infiintezi o SC si faci rezervarea denumirii - poti opta pentru rezervare denumire la nivel national sau judetean. Astfel, pot exista 20 de SC xulescu SRL in 20 de judete !!!

norocel

Post by norocel » 07 May 2005, 09:51

Murik, sucursala are intodeauna nr propriu la RC, dar niciodata personalitate juridica.
Scrie negru pe alb in Legea nr. 31/1990, cred ca la art. 43 din legea republicata.

murik

Post by murik » 08 May 2005, 19:53

Norocel, ai dreptate!
Se vede treaba ca m-am grabit si (desi nu exista scuze) ... am gresit. Ma gandeam la punctele de ;ucru, etc...

liviu70

Post by liviu70 » 08 May 2005, 20:24

nu te mai scuza in fata lui ca nu merita , analizeaza mesajele lui pe acest subiect ca si pe alte subiecte si o sa observi ca induce lumea in eroare si mai ales cu privire la statutul juristului , incurajand ilegalitatile ,i terfelind onoarea juristului , vorbind prin prisma omului fara nici o grija care butoneaza de dimineata pana seara tastele , care nu-si asuma responsabilitatile. in concluzie ,este un speculant si sa nu-l luati nimeni drept exemplu, nu faceti ca el!

aho

Post by aho » 10 May 2005, 07:51

liviu70, vorbeste in nume propriu! Nu e frumos sa denigrezi oamenii ptr. simplul motiv ca nu-ti plac tie; Norocel are o buna prestatie, desi este ca sa spun asa un "gigi contra " vine cu argumente legale si logice si daca vrei sa stii un jurist bun este un bun speculant in aceasta profesie "speculatia legii" este o arta

croc

Post by croc » 10 May 2005, 07:57

liviu, tare sunt curioasa, cati ani ai si ce profesie!
dar nu cred ca vrei sa ne spui! :?

Post Reply