am patit-o

Vesti de interes.
elladomi

Post by elladomi » 09 Oct 2007, 12:53

sorry procedeaza legal

bobocel

Post by bobocel » 09 Oct 2007, 13:11

elladomi wrote:sorry procedeaza legal
eu stiu ca ai ganduri bune, sa ma scuzi daca-ti par taioasa, dar e f usor sa dai sfaturi privind din afara situatia, sa zicem ca te ascult, fac plangere si-mi sar tiganii pe cap...ce-am rezolvat atunci ? nu se vor lua numai de mine ci si de familia mea. De mine ca de mine...ma descurc eu, alerg repede, am tignal :grin: dar hai sa fim seriosi :cafea:

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 09 Oct 2007, 13:45

bobocel wrote:
elladomi wrote:sorry procedeaza legal
eu stiu ca ai ganduri bune, sa ma scuzi daca-ti par taioasa, dar e f usor sa dai sfaturi privind din afara situatia, sa zicem ca te ascult, fac plangere si-mi sar tiganii pe cap...ce-am rezolvat atunci ? nu se vor lua numai de mine ci si de familia mea. De mine ca de mine...ma descurc eu, alerg repede, am tignal :grin: dar hai sa fim seriosi :cafea:
de obicei astia sunt doar "tari in gura"...de obicei...eu zic sa faci plangere...iti "sar in cap tiganii"?...mai multe plangeri :grin: ...sunt vecini cu tine?..hmmm...noaptea (asigura-te in prealabil ca sunt toti in interior) si da-le foc la casa :evil: ...simplu :grin:

lasand gluma la o parte...eu unul as face plangere

elladomi

Post by elladomi » 09 Oct 2007, 13:58

deci eu cred ca trebuie sa faci plangeri peste plangeri pana rezolvi problema nu poti sa le dai lor mana libera
Scuze dar chiar nu te inteleg

bobocel

Post by bobocel » 09 Oct 2007, 15:37

fanfanlatulipe wrote:..hmmm...noaptea (asigura-te in prealabil ca sunt toti in interior) si da-le foc la casa :evil: ...simplu :grin:
da da...foaaaaaaaarte simplu :grin:

kinga

Post by kinga » 09 Oct 2007, 15:39

Lasa Bobo.. Fanfan nu a fost atent ca tu de fapt stai la bloc...
si nu ai chef de gesturi sinucigase...

Post Reply