Stimati cititori....
Tatal meu a PRIMIT acea casa cu conditia sa mi-o dea mie. Lucru pe care, acum, dupa moartea bunicilor mei, a caror dorinta a fost respectata de mama, fiica lor, si de toate rudele mamei, EL refuza. Cand i-am propus sa i-o vand lui, pe bani cu care sa pot pleca din tara, tot ce mi-a oferit a a fost batjocura, gen "frate, frate, dar branza e pe bani". Sunt vorbele lui, nu ale mele. Casa valora 15.000 eu i-am cerut 3000, si el mi-a oferit 2000. Am senzatia ca refuzati sa vedeti asta. Mama il condamna pentru ce vrea sa faca, toata familia il condamna.
Iar eu nu stiu de ce incercati dumneavoastra sa ma judecati pentru ca am cerut un sfat.
Sincer sa fiu, dupa toate aceste reactii, ale dumneavoastra, cred ca in aceiasi termeni se va desfasura si procesul. Acest subiect si-a pierdut interesul pentru mine.
Va multumesc inca o data celor care ati scris ceva, orice. Ati pierdut timp cu problema mea si acest lucru este de apreciat.
Ajutor - opinii privitor la evacuare - caz de familie
Spui ca nu te mai intereseaza ...,ca noi nu intelegem punctul tau de vedere,-tu intelegi punctul nostru de vedere?se pare ca suntem destul de multi,poate unii nici nu si l-au exprimat.Referitor la justitie e posibil sa nimeresti un j.care sa vada lucrurile la fel ca si tine ,avem destui care apreciaza doar actele si nu privesc spre consecinte,...
Uite eu am curajul sa-ti prezint situatia mea :
parintii mei nu mi-au dat NIMIC desi au cum spui tu,lucrez de la varsta de 16 ani ,toata viata am muncit sa-mi cumpar o casa,am reusit sa castig acesti bani cu greu,si pe actul meu scrie "proprietar",si cu tote astea acum sunt "evacuata "din propria casa,platita cu munca mea ,(am renuntat la facultate pt.a-mi plati ac.casa-poate azi eram o jud.care rezolva cazul tau),in favoarea unora care habar nu au cum s-a intretinut aceasta casa si cati bani au fost investiti in ea iar actele lor sunt false.
-parerea mea inca o data chiar daca te supara :-nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altora-gandeste-te la asta,mai ales fiind vorba de parinti care totusi ti-au dat viata ,buni sau rai -sunt parinti.
....te vad deja razand ca nu sunt eu cea care -ti solutioneaza problema-...Primul pas pe care l-as face ar fi sa respect dispozitiile art.131 Cod proc.civ.
Uite eu am curajul sa-ti prezint situatia mea :
parintii mei nu mi-au dat NIMIC desi au cum spui tu,lucrez de la varsta de 16 ani ,toata viata am muncit sa-mi cumpar o casa,am reusit sa castig acesti bani cu greu,si pe actul meu scrie "proprietar",si cu tote astea acum sunt "evacuata "din propria casa,platita cu munca mea ,(am renuntat la facultate pt.a-mi plati ac.casa-poate azi eram o jud.care rezolva cazul tau),in favoarea unora care habar nu au cum s-a intretinut aceasta casa si cati bani au fost investiti in ea iar actele lor sunt false.
-parerea mea inca o data chiar daca te supara :-nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altora-gandeste-te la asta,mai ales fiind vorba de parinti care totusi ti-au dat viata ,buni sau rai -sunt parinti.
....te vad deja razand ca nu sunt eu cea care -ti solutioneaza problema-...Primul pas pe care l-as face ar fi sa respect dispozitiile art.131 Cod proc.civ.