drept de superficie instrainare

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
asurbanipal

Post by asurbanipal » 21 Aug 2009, 19:58

Discutia aceasta vad ca a degenerat si a impins lucrurile dincolo de limitele normalului si cred ca nu foloseste deloc la cei care-l citesc si mai ales ne degradeaza pe noi.
Vulpacris lucrurile pe care le-ai spus despre mine in ultimul mesaj nu sunt adevarate sunt interpretari gresite, speta este ipotetica si nu este deloc cazul meu.
Poate ca ar fi vremea sa te linistesti si sa nu fi asa patimas mai ales ca ai afirmat ca te caracterizeaza un comportament civilizat si decent.
Eu nu sunt de profesie jurist nu te grabi s-ar putea sa ai surpriza si sa descoperi ca suntem de fapt colegi in aceeasi profesie.
Cat despre ofensa adusa colegilor de pe forum mi-ar place sa mi se spuna lucrul acesta personal si nu prin persoane interpuse dar daca lucrul acesta s-a intamplat atunci imi cer iertare si promit sa fiu mai atent pe viitor (acest lucru se refera si la tine vulpacris)
CRED CA PUTEM AVEA OPINI DIVERGENTE SI SA NE RESPECTAM IN ACELASI TIMP EVITAND PE CAT SE POSIBIL ETICHETARILE.
Dar daca voi considerati ca este mai bine sa ma retrag de pe forum pentru binele vostru eu am sa fac lucrul acesta.

agenda

Post by agenda » 22 Aug 2009, 15:00

vulpacris wrote:daca erai mai atent "atot-cuceritorule".......
:-D :-D :-D

razman

Post by razman » 22 Aug 2009, 15:05

agenda wrote:
vulpacris wrote:daca erai mai atent "atot-cuceritorule".......
:-D :-D :-D
asurbanipal wrote: Pentru vulpacris
In sfarsit un adversar pe masura asteptam sa-ti dai drumul imi plac foarte mult confruntarile si daca se poate cu cat mai multi ma fac sa ma simt puternic.
De altfel si numele asurbanipal este numele unui imparat asirian care a cucerit lumea.
Sti bine ca vulpe e un tip respectuos :aplauze: :aplauze:

agenda

Post by agenda » 22 Aug 2009, 15:27

corect! :lol:

vulpacris

Post by vulpacris » 22 Aug 2009, 16:16

asurbanipal wrote:Vulpacris lucrurile pe care le-ai spus despre mine in ultimul mesaj nu sunt adevarate sunt interpretari gresite, speta este ipotetica si nu este deloc cazul meu.
M-am inselat eu !? Ipotetica !? Mai, sa fie, chiar asa !? Atunci cine a scris cu manuta lui de megaloman:
asurbanipal wrote:Casa a fost construita de sot si sotie pe terenul parintilor socri si a fost intabulata pe numele tinerilor care au un drept de folosinta asupra terenunui care apartine socrilor. [...]
Nici nu te-ai gandit o clipa ca x putea dobandi terenul printr-un contract de inchiriere pentru care legea nu cere forma autentica. [...]
[...] uite ca nu contractul de inchiriere pe baza caruia x a construit casa nu era in forma autentica desteptule ci era un inscris olograf
Cam nu prea seamana cu un caz ipotetic, iar tu prea semeni prea mult cu tata-socru care a facut inscrisul olograf de inchiriere, si care nu a declarat veniturile din chirie la administratia financiara, care nu accepta inscrisul olograf ci cerea un act autentic, si nici nu a platit impozitul datorat statului pentru aceste venituri, daca tot invoci sus si tare acest pretins act a carei valabilitate vrei sa fie recunoscuta.
asurbanipal wrote:Eu nu sunt de profesie jurist nu te grabi s-ar putea sa ai surpriza si sa descoperi ca suntem de fapt colegi in aceeasi profesie.
Nu mai era nevoie sa faci precizarea asta ca eram toti lamuriti in privinta asta.

Iar, in ceea ce priveste partea cu colegialitatea, doamne fereste, in primul rand ca este imposibil, din cauza ca nu pot fi coleg cu nimeni, fiind "casnic", cel mult cu sotia :-D si, in al doilea rand, ca nu putem fi colegi in camera aceea alba, capitonata, ca nu ne lasa, este numai pentru o persoana. :roll:
asurbanipal wrote:Cat despre ofensa adusa colegilor de pe forum mi-ar place sa mi se spuna lucrul acesta personal si nu prin persoane interpuse dar daca lucrul acesta s-a intamplat atunci imi cer iertare si promit sa fiu mai atent pe viitor (acest lucru se refera si la tine vulpacris)
CRED CA PUTEM AVEA OPINI DIVERGENTE SI SA NE RESPECTAM IN ACELASI TIMP EVITAND PE CAT SE POSIBIL ETICHETARILE.
Cred ca nu pricepi aluziile mai fine ale colegilor, nu ai citit printre randuri, si a trebuit sa specific in mod mai abrupt eu lucrul acesta.

Din punctul meu de vedere nu s-a intamplat nimic, accept scuzele, cu precizarea ca nu eu am facut etichetarea ci, te-ai etichetat singur prin paralela facuta in legatura cu pseudonimul ales.
asurbanipal wrote:Dar daca voi considerati ca este mai bine sa ma retrag de pe forum pentru binele vostru eu am sa fac lucrul acesta.
Eu nu consider nici ca trebuie sa te retragi, si nici sa ramai, fiecare are dreptul de a alege, inclusiv eu, care aleg ca, dupa ce postez acest mesaj, sa ignor existenta ta, atat pe forum, cat si in afara lui.

Cu mult respect, fata de inteligenta si personalitatea zdrobitoare cu care nici nu ma pot compara.

:cafea:

P.S. @ razman :cafea: & agenduta :floare:
:oops: Multumesc, dar, nemeritat

agenda

Post by agenda » 22 Aug 2009, 16:21

vulpoi trust me...meritat! :lol: :cafea: :cafea: :floare:

asurbanipal

Post by asurbanipal » 24 Aug 2009, 10:30

Stimati colegi

Daca stiu ca nu mai sunteti suparati pe mine atunci totul este OK. chiar imi pare rau de dialogul negativ pe care l-am generat si imi dau seama ca in multe privinte domnule vulpacris aveti dreptate.
Dar vad si ce mare rating a generat aceasta dezbatere sper ca macar eu sa fi invatat ceva.
Probabil exista si reguli de bun simt pe care eu trebuie sa mi le insusec atunci cand vreau sa intru in dialog cu cineva, nu-mi pare rau de experienta avuta sper inca o data sa fi invatat ceva din ea.
Va spuneam ca ma consider un barbat de caracter si stiu ca asta inseamna ca atunci cand gresesti sa-ti asumi acest lucru.
Cuvintele mele nu sunt un discurs ieftin si prefacut imi place sa cred ca sunt sincere.
Va doresc o zi buna in continuare :)

agenda

Post by agenda » 24 Aug 2009, 11:23

asurbanipal wrote:imi place sa cred ca sunt sincere.
autoconvingere imparate? :-P

Post Reply