V-ati mai gandit ?

Nu vreti sa executati silit hotararile judecatoresti ?

Ca la 28 lei/zi din 2006 sunt aproximativ 30.000 lei (RON), si nu cred ca imobilul unde este primaria valoreaza atat, si trebuie sa luati si caminul cultural.

Bine.
Deci, conform hotararii din 2004 trebuia sa va dea 29 ha teren pe amplasamentul scris in sentinta sau sa va inscrie in tabelul pentru despagubiri in bani.
Ei v-au inscris in tabel si prin Hotararea Comisiei Judetene din 2005 s-a validat aceasta masura, dar fara a respecta Legea nr. 1/2000 si fara a stabili cuantumul acestor despagubiri, ceea ce duce la nulitatea ei.
Presupun ca prin sentinta din noiembrie 2005 ati anulat aceasta hotarare.
In anul 2006 ati cerut obligarea primarului sa va puna in posesia terenului sub sanctiunea de plata cominatorie, pe care ati obtinut-o la 10 lei /zi, iar ulterior prin decizia tribunalului in recurs la 28 lei/zi.
Trecem peste amanuntul ca la acea data stabilirea platii de daune cominatorii a fost nelegala, si

Dar asa cum ati constatat, primarul nu a fost deloc impresionat de amanuntul asta, ca doar nu plateste din buzunarul lui

Din cate vedeti, se intampla ceea ce v-am spus eu inca din luna mai.

Acum pe cei de la prefectura i-a lovit si amnezia, si se pare ca au si uitat de sentinta din noiembrie 2005 prin care li s-a anulat hotararea.

Din cate vedeti, ei vor, vreti nu vreti, sa va dea despagubiri in titluri la Fondul Proprietatea

Daca v-ati saturat de luptat cu morile de vant, executati silit hotararile judecatoresti.
Este singurul sfat pe care vi-l pot da.
Nu o sa schimbati dvs. singur sistemul niciodata, pentru ca ei se mai si schimba odata la patru ani, dupa ce-si fac plinul, si dvs. reluati lupta cu alti flamanzi, si ... nu mai terminati niciodata.

Justitia v-a dat absolut tot ce puteati obtine, conform legii, acum trebuie sa executati silit titlurile executorii, altfel se poate ca sa se prescrie si pierdeti ceea ce ati castigat, mai aveti un singur an.