corect wrote:Si ca sa te ajut, e posibil ca cei trei sa fie scosi de sub u.p., ceea ce se face prin ORDONANTA. Iar confirmarea propunerii de n.u.p. se face prin REZOLUTIE. (vezi art.228, alin.6 din C.p.p.).
Iar daca se da
rechizitoriu, ce te faci, ca n.u.p. nu se afla printre solutiile expres si limitativ prev. de lege ca ar putea fi cuprinse in acest act procesual (vezi art.262 din C.p.p.)?
Si...Baltazare, te rog, ori da-mi un raspuns bine argumentat, ori lasa-ma!

Argumentez, credeam ca este limpede pentru toata lumea, sorry
Prin actul de incepere a urmaririi penale fata de ceilalti 3 nu se poate da o solutie fata de mort. Asta pentru ca solutia intr-un dosar este
unica, nu se pot da mai multe acte de solutionare a cauzei cu privire la fapte/persoane diferite.
Daca la finalizarea dosarului cei 3 vor fi trimisi in judecata, prin rechizitoriu se va dispune si nup fata de mort.
Daca se va da o solutie de netrimitere in judecata fata de cei 3 (ordonanta, rezolutie, dupa caz), prin acelasi act se va dispune si nup fata de mort.
Eu nu am spus ca se va da nup fata de mort dupa ce s-a inceput urmarirea penala, asa cum mi-ai atras atentia intr-un post anterior

pentru simplul motiv ca fata de mort nici nu ai cum sa incepi urmarirea penala. Poate daca esti prea zelos