Imi mentin parerea :BERE RECE!KKO wrote:Excalibure, berea se filtreaza si se elimina din organism. Uneori si ingrasaExcalibur wrote: Am votat pentru bere!![]()
![]()
Atunci cand poti sa profiti de un sistem imperfect, ar trebuie sa te gandesti nu la "substante" care sa treaca prin organism spre ... canalizare ci la acele "substante" exterioare pe care organismul tau sa le poata folosi o perioada mai mare de timp,intr-un mod util si placut ,fara riscuri majore si interne pentru sanatatea organismului tau...![]()
Pai de ce n-ai zis asa? Pentru bere ma inscriu si eu pe lista ta de initiativa legislativa.Excalibur wrote:
... mai cautam 99.000 de revoltati si ne exercitam dreptul la initiativa legislativa. Am votat pentru bere!
Felix, dragule, dar nici nu este obligatoriu ca tu sa vezi rostul acestui topic.Felix wrote:
nu reusesc, oricat as incerca, sa vad rostul acestui topic.
care este rostul chestionarului? despre ce sac e vorba? cum de sunt variante de raspuns fara legatura cu topicul si intrebarea ? ma opresc aici...
Nicuvar, felicitari. Esti primul care s-a prins ca de fapt IO sunt isarescunicuvar wrote:
Daca vad .....ma gandesc automat la...
...Denominatus la Isarescu ...
Agreed, votez, ma inscriu si pe lista.Excalibur wrote:
Imi mentin parerea :BERE RECE!...
Refuz sa inteleg la ce faci aluzie...KKO wrote:
... "substante" exterioare pe care organismul tau sa le poata folosi o perioada mai mare de timp,intr-un mod util si placut ...
1. Daca suntem diferiti, suntem diferiti. Punct. Unii mai mult decat altii...Denominatus wrote:La urma urmei, cu totii suntem diferiti... Unii mai mult decat altii...
PS nicuvar chiar n-are nici o vina aici...
Agreed, votez, ma inscriu si pe lista.Excalibur wrote:
Imi mentin parerea :BERE RECE!...
Totusi, chiar daca pana la urma cu toti ajungem la BRRC...
please nu-mi deturnati (inca) topicul... chiar asa, fara rost, care este.![]()
![]()
![]()
hiii mi-ai luat-o inainte la secundaaa!! asta vroiam sa scriu eu acum!!nicuvar wrote:3. Va rog: BERE RECE! da. Sunt de acord.
"Totusi, chiar daca pana la urma cu toti ajungem la BRRC":-?![]()
Nu, BRRC e marca inregistrata, e prietenul meu, are drept de copyright ...
Metal, hartie/plastic(denominat) , care esteDenominatus wrote:Refuz sa inteleg la ce faci aluzie...
Felix, dragule, dar nici nu este obligatoriu ca tu sa vezi rostul acestui topic.
La urma urmei, cu totii suntem diferiti... Unii mai mult decat altii...Gandeste-te la asta ca la una dintre ciudateniile lumii...
Si nu cred ca este bine sa te opresti aici... Mergi mai departe, sunt atatea lucruri noi, care merita vazute si incercate pe lumea asta... N-are sens sa ramai intr-un loc unde nu-ntelegi intrebarile chestionarului. Mai sunt si alte chestionare pe lumea asta.
PS nicuvar chiar n-are nici o vina aici...
Mi-au mai spus si altii ca nu am ce cauta pe acest forum, dar apoi au considerat ca mesajele mele au transmis ceva si am devenit prieteni. Cu tine, nu prea sunt sanse. Oricum, am suficiente probleme pe cap. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine. Ai fi doar al doilea din forum.Felix wrote: spare me ! Am dreptate si ar trebui sa stii asta.
Stiu foarte bine de ce l-am facut vinovat pe nicuvar. Daca ai cerceta raspunsul lui la mesajul meu si pe urma ai cerceta si topicul acesta propus de tine, ca mesajele care transmit ceva, ai vede clar despre ce vorbeam.
eu nu am spus asta.Mi-au mai spus si altii ca nu am ce cauta pe acest forum
dar apoi au considerat ca mesajele mele au transmis ceva si am devenit prieteni
Cu tine, nu prea sunt sanse
imi pare rau de probleme tale. Ok. nu o sa mai continui polemica.Oricum, am suficiente probleme pe cap. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu tine.
asta este viata. am invatat intr-un mod dureros ca infrangerea nu te ocoleste.Nici aici nu ai fost primul
Ce sa fac. Sunt si eu un om rabdator si intelegator. Tot ce postez este din propria experienta. Daca vad ca un coleg are nevoie de ceva, imi exprim parerea. Eu nu "caut subiecte cat de cat serioase". Le traiesc.Felix wrote:Fata de topicurile anterioare pe Forumurile : Administrare, Dati de stire, Barfe, Divagatii nu mai poti gasi un subiect cat de cat serios. Si asta datorita influentei tale asupra celorlalti, influenta care cred ca in cazul majoritatii se transmite inconstient.
totii juristii de aici au ajutat intr-un fel sau altul pe altcineva (inclusiv un alt jurist). Nu caut sa influentez, ci postez mesajele iar cine le citeste poate invatat din ele ceva sau nu (la fel cum eu invat din altele). Nu astept multumiri, fac asta benevol.Cand voi gasi pe forum mesaje de genul "multumesc, felix", "felicitari, felix" pentru ce ai facut nu pentru ce crezi ca poti face mai vorbim de influenta.
indica mesajele respective.Pentru ca altfel te corectez de nu te vezi. Si ai grija la greselile de ortografie si redactare. Ma deranjeaza si ma enerveaza. Astea sunt problemele mele.
Gresit, nicuvar.nicuvar wrote:
1. Daca suntem diferiti, suntem diferiti. Punct. Unii mai mult decat altii...![]()
![]()
...
Mai omule, "BRRC" era folosit de subsemnatul inca de pe vremea cand forumul asta nici nu exista... si, la urma urmei, avand in vedere ca BRRC este despre prieteni si having a good time, nu cred ca amicul tau o sa faca lacramatie sa ma arunce in cremenal pentru atata lucru :)nicuvar wrote:
3. Va rog: BERE RECE! da. Sunt de acord.
BRRC e marca inregistrata, e prietenul meu, are drept de copyright ...
Aoleeeeu, nicuvare, expresia care este era o alta forma de a aprecia puterea de intelegere si sinteza, precum si simtul umorului unui anume participant la threadul asta... oare despre cine este vorba?nicuvar wrote:
4. Pai, este ... Vanghelie: chiar asa, fara rost, care este
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest