Discutii privind Societatile Comerciale
-
gemeni72
Cerintele de la ORC sunt: act aditional, actul de proprietate al spatiului, contractul de inchiriere, daca e cazul, taxa platita, timbru judiciar de 1 leu si apoi inregistrarea la DGFP. Sper ca e ok.

-
aho
wittmann wrote:Ptr. chitanta si factura..... Michael Wittmann, bineinteles

O cana de smoala si cateva falacari din iad ? Le donez ofertantului cu draga inima.
-
gemeni72
Cerintele de la ORC sunt: act aditional, actul de proprietate al spatiului, contractul de inchiriere, daca e cazul, taxa platita, timbru judiciar de 1 leu si apoi inregistrarea la DGFP. Sper ca e ok.

-
iresistible77
am rezolvat
pentru deschidere punct de lucru a unei soc cu asociat unic este suficienta doar decizia cu conditia ca aceasta sa cuprinda toate datele de identificare ale asociatului+dovada spatiu+acord asociatie+acord vecini
ATAT!
-
wittmann
AHO wrote:wittmann wrote:Ptr. chitanta si factura..... Michael Wittmann, bineinteles

O cana de smoala si cateva falacari din iad ? Le donez ofertantului cu draga inima.
????!!!!
-
wittmann
AHO wrote:wittmann wrote:Ptr. chitanta si factura..... Michael Wittmann, bineinteles

????!!!! Mie?
-
maxxim
-
colombina
AHO wrote:Stiu ca lucreaza dupa niste "norme".
Totusi am sunat luni si am intrebat personal si mi s-a spus ca" este prevazut in norme" si ma va lamuri despre sediul acestora .Din pacate nu m-a sunat, dar o sa insist si daca primesc raspuns il postez.
Normele au nr. 773/1998, emise de Ministerul Justitiei.
-
sebi77
teodora29 wrote:
2. Act aditional certificat de avocat sau consilier juridic;
Si daca mie imi plac Notarii mai mult?
PS
Ai grije sa-l declari la fisc ca te ard astia de nu te vezi...!