punct de lucru ajutor!!!!!

Discutii privind Societatile Comerciale
gemeni72

Post by gemeni72 » 13 Sep 2005, 12:57

Cerintele de la ORC sunt: act aditional, actul de proprietate al spatiului, contractul de inchiriere, daca e cazul, taxa platita, timbru judiciar de 1 leu si apoi inregistrarea la DGFP. Sper ca e ok. :floare:

aho

Post by aho » 13 Sep 2005, 13:04

wittmann wrote:Ptr. chitanta si factura..... Michael Wittmann, bineinteles :grin:
O cana de smoala si cateva falacari din iad ? Le donez ofertantului cu draga inima.

gemeni72

Post by gemeni72 » 13 Sep 2005, 13:08

Cerintele de la ORC sunt: act aditional, actul de proprietate al spatiului, contractul de inchiriere, daca e cazul, taxa platita, timbru judiciar de 1 leu si apoi inregistrarea la DGFP. Sper ca e ok. :floare:

iresistible77

Post by iresistible77 » 13 Sep 2005, 16:00

am rezolvat
pentru deschidere punct de lucru a unei soc cu asociat unic este suficienta doar decizia cu conditia ca aceasta sa cuprinda toate datele de identificare ale asociatului+dovada spatiu+acord asociatie+acord vecini

ATAT!

wittmann

Post by wittmann » 13 Sep 2005, 16:50

AHO wrote:
wittmann wrote:Ptr. chitanta si factura..... Michael Wittmann, bineinteles :grin:
O cana de smoala si cateva falacari din iad ? Le donez ofertantului cu draga inima.
????!!!!

wittmann

Post by wittmann » 13 Sep 2005, 16:50

AHO wrote:
????!!!! Mie?

maxxim

Post by maxxim » 14 Sep 2005, 08:22

Si atunci lui Diaboliq ce ii mai oferim? :mrgreen:

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

colombina

Post by colombina » 14 Sep 2005, 10:17

AHO wrote:Stiu ca lucreaza dupa niste "norme".
Totusi am sunat luni si am intrebat personal si mi s-a spus ca" este prevazut in norme" si ma va lamuri despre sediul acestora .Din pacate nu m-a sunat, dar o sa insist si daca primesc raspuns il postez.
Normele au nr. 773/1998, emise de Ministerul Justitiei.

sebi77

Post by sebi77 » 14 Sep 2005, 16:03

teodora29 wrote: 2. Act aditional certificat de avocat sau consilier juridic;
Si daca mie imi plac Notarii mai mult? :grin:

PS

Ai grije sa-l declari la fisc ca te ard astia de nu te vezi...!

Post Reply