Cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Lingurar elena

Re: Cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?

Post by Lingurar elena » 19 Jun 2017, 07:20

Eu sunt din maramures si astept sami redacteze hotararea din data de 8 noiembrie anul trecut de la Bucuresti.ce spuneti.cate 30 de zile au trecut?

Dan Valahul

Re: Cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?

Post by Dan Valahul » 03 Dec 2017, 13:30

Art. 406
Redactarea şi semnarea hotărârii
(1) Hotărârea se redactează în cel mult 30 de zile de la pronunţare.
(2) Hotărârea se redactează de unul dintre judecătorii care au participat la soluţionarea cauzei, în cel mult 30 de zile de la pronunţare, şi se semnează de toţi membrii completului şi de grefier.
(3) Dispozitivul hotărârii trebuie să fie conform cu minuta.
(4) În caz de împiedicare a vreunuia dintre membrii completului de judecată de a semna, hotărârea se semnează în locul acestuia de preşedintele completului. Dacă şi preşedintele completului este împiedicat a semna, hotărârea se semnează de preşedintele instanţei. Când împiedicarea îl priveşte pe grefier, hotărârea se semnează de grefierul-şef. În toate cazurile se face menţiune pe hotărâre despre cauza care a determinat împiedicarea.

Asta-i, legea iar cei ce nu o respecta trebuie adusii in fata justitiei, dat fiind ca balaurul, are sapte capete trebuie sa actionam unitar, primul aspect, ca abuzurile judiciare sa inceteze, magisratul, trebuie sa raspunda pentru abuzurile, dovedite, savarsite.
imposibil, deorece asupra acestui aspect se pronuta, colega, sau fosta.
Actiunea trebuie facuta unitar.
Daca mergem pe premiza ca trebuie sa ne rugam la dumnezeu, statii acasa, si nu va ma-i adresatii instantei.
Trebuie, in aceptiunea mea, revenit cu cerere catre instanta, apoi, catre insanta superioara,
Am fost decazut din dreprturii, abuziv, deorece s-a luat in considerare data redactarii hotariirii, si nu data comunicarii, cum ca nu am venit in intampinarea acesteia la termen,de catre ICCJ, cererea derecus este inadmisibila, fiind tardiva, definitiva, mai joac-o pasta....

Post Reply