Cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?
Cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?
O sentinta judecatoreasca pronuntata in 12 decembrie 2010,care este termenul LEGAL pentru a fi redactata,ma pot adresa,sesiza,unui for superior pentru tergiversarea vadita a spetei mele,via REDACTAREA...,VA MULTUMESC!!!?
Re: redactare hotarare judecatoreasca
Nu exista termen legal ! Poti sa faci petitie si la Dumnezeu, ca oricum judecatorii se misca cum doresc ei ! Sunt cazuri in care redactarea a tinut si peste 6 luni....asa ca....JUSTITIA DIVINA te salveaza...poate nici ea...
Multumesc,dle. IVAN RADU1,(vedeti ce zice Iv.Radu2??),stiu sigur ca durata legala etse de 30 zile,ce fac,e justitia la noi este alta mancare de peste-multumesc!
dupa trecerea celor de 30 de zile, faceti cerere de redactare a hotararii cu celeritate catre Presedintele instantei.

cred că e destul de cunoscut faptul că judecatorii incearcă pe cat posibil să respecte termenele de redactare a hotararilor.
inspectia judiciară ii ia serios de urechi și pot raspunde disciplinar pe chestia asta.
nu cred ca există unul care să nu ia în serios treaba asta. ma rog...maoritatea.
daca nu se respectă termenul ... e de cele mai multe ori pentru că volumul de muncă e mare.
inspectia judiciară ii ia serios de urechi și pot raspunde disciplinar pe chestia asta.
nu cred ca există unul care să nu ia în serios treaba asta. ma rog...maoritatea.
daca nu se respectă termenul ... e de cele mai multe ori pentru că volumul de muncă e mare.
Multumesc mult-ignite-dar cand o speta este de 5-6 ani pe rol,nu mai stiu ce sa cred.........................???
MULTUMESC!
MULTUMESC!
Daca nu depui in termen legal apelul, recursul, sau alte acte procedurale, pentru care exista termen fix, esti decazut din drepturi.In cod procedura scrie ca judecatorul trebuie sa redacteze hotararea in termen de 30 zile.A fost vreun judecator tras la raspundere pentru ca a redactat hotararea dupa luni de zile ?A fost decazut din drepturi?(si eu am un caz la fel)Nu discut despre filmele in care vedem ca se dau termene de pe o zi pe alta-se poate spune-"asta este doar in filme".Respect insitutia justitiei, fara ea ar fi un haos, dar oare ea ne respecta pe noi?Daca aveti curiozitatea de a citi diferite spete, unele ajunse chiar la CEDO, din pacate, veti observa ca reclamantii sau paratii s-au schimbat pe parcursul proceselor-din cauza simplului motiv ca "au decedat"-pana le-a veni vreo sentinta,decizie,expertiza, urmand "urmasii urmasilor nostri ". Ne laudam cu mica reforma in justitie, ce rezolva aceasta,pentru omul de rand?Sunt vorbe, vorbe.....Imi pare rau de tonul deloc vesel, incurajator al postarii mele, dar asta este din pacate "vesela realitate".Poate cu o adresa de atentionare indreptata la instanta respectiva,isi va aduce aminte si onorabila sau onorabilul ,sa redacteze hotararea d-voastra,uitata intr-un fund de dosar.

Ai perfecta dreptate,stimat(a) Andreeabia,de ce nu spui si de CORUPTIA care este adica s-a mai RIDICAT IN FLOARE dupa revolutie,practicata in sistemul judiciar si nu numai in ROMANIA,trebuia sa am prima pronuntare in 22 nov.,s-a amanat pe 26 nov.,si s-a pronuntat abia in 06 dec/2010,dupa cum am spus ma judec de 6 ani,am o hotarare definiva si irevocabila cu formula executorie ca titlul meu este valabil,dar cred,cer scuze ca postez aici,dar acea hotarare via SISTEMUL JUDICIAR ROMANESC are valoarea unei hirtii igienice!?
Multumesc!!!
Multumesc!!!
Pentru a vorbi efectiv despre coruptie, nu-mi da mana pentru ca nu am date concrete, palpabile, in ceeace ma priveste. Dar pot vorbi in deplina cunostinta de cauza despre nerespectarea termenelor pe care le au judecatorii in a-si indeplini datoria fata de cetateanul care apeleaza la "balanta", pot vorbi despre hotarari date contradictoriu, despre hotarari date de catre ICCJ definitive, irevocabile si care nu sunt respectate (nu de catre badea GHEORGHE, badea VASILE sau badea ION-(sa-mi fie iertata enumerarea acestor prenume dar sunt cele mai populare prenume ale noastre)de catre cei care ar trebui sa dea,primii, exemplu in respectarea legilor.Curtea constitutionala in luna decembrie una spunea iar in luna ianuarie se contrazice.Ce se mai poate discuta, din pacate !!!!
Intr-adevar asta este realitatea,am postat in acest forum dar nu am fost inleles urmatoarea idee sa-i zic:
-sa merg la urmatorul termen si sa spun ca nu sunt multumit de felul cum decurge-g spetele mele si sa cer sa mi se dea ,,necastig de cauza" pentru a ma adresa institutiilor internationale....,coruptia nu o sa o putem dovedi niciodata,si,nu o sa dispara din sistemul ROMANESC.............................!
Ceva nostim:sun la tribunalul IASI la Arhiva sa intreb despre redactatrea hotararii mele ce-mi raspunde domnita dde acolo:
-hai, matale din decembrie umbli dupa redactare sunt altii din septembrie si nu au primit.....
JUSTITIA-SISTEMUL ROMANESC!!!
Apropo-din cate stiu Romania a dus-o cel mai bine in perioada interbelica cand era sistemul regal,NU SE POATE IMPORTA UN GUVERN OCCIDENTAL????????????????????????
-sa merg la urmatorul termen si sa spun ca nu sunt multumit de felul cum decurge-g spetele mele si sa cer sa mi se dea ,,necastig de cauza" pentru a ma adresa institutiilor internationale....,coruptia nu o sa o putem dovedi niciodata,si,nu o sa dispara din sistemul ROMANESC.............................!
Ceva nostim:sun la tribunalul IASI la Arhiva sa intreb despre redactatrea hotararii mele ce-mi raspunde domnita dde acolo:
-hai, matale din decembrie umbli dupa redactare sunt altii din septembrie si nu au primit.....
JUSTITIA-SISTEMUL ROMANESC!!!
Apropo-din cate stiu Romania a dus-o cel mai bine in perioada interbelica cand era sistemul regal,NU SE POATE IMPORTA UN GUVERN OCCIDENTAL????????????????????????
Salutari la toata lumea.Sint nou in forum dar am si eu o problema la fel ca si voi.Am o sentinta definitiva de la curtea se casatie si justitie bucuresti,penala,din data de 27 octombrie 2010 si inca nu sa redactat .Stie cineva care este timpul legal de redactare? La inceput au zis 3-4 luni.Deja au trecut 6. va multumesc.
Re: Cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?
Stati linistiti, nu s-a schimbat nimic nici in 2014. Astept redactarea unei hotarari de 7 luni deja.
cat vrea judecatorul
din august 2014 astept motivarea deciziei...si am nevoie pentru executorul silit
Buna ziua
Eu am o hotarare din 03.07.2014 am facut si cerere de urgentare dar degeaba nu s a redactat asta este ,,Traim in Romania ,,
Eu am o hotarare din 03.07.2014 am facut si cerere de urgentare dar degeaba nu s a redactat asta este ,,Traim in Romania ,,