cory_pisycutz06 wrote:Giovanni, eu am apreciat la justa valoare incercarea ta de a imi da un impuls, de a ma mobiliza in plus pentru examen si iti multumesc pentru asta! Iti doresc mult succes in viitoarea cariera si numai bine! In privinta celor care rastalmacesc buna ta intentie, no comment! Atat pot, atat fac, din pacate!
Mesajul a fost foarte simplu de inteles. Unii l-au interpretat in felul lor, atata tot. Eu unul pe cat posibil am sa va tin la curent cu noutatile, din interior. Ia uitati-va in spate, 2008 a fost anul forumistilor in vara la Inemeu. Cati dintre ei mai scriu cate ceva pe forum?
Oricum tot ceea ce va spun eu mai devreme sau mai tarziu tot se afla. Asa a fost si cu sporul, acum toata presa vuieste. Si poate pe buna dreptate. Sau poate nu... Asta nu eu decid.
Nu ma dau jmeker, sau ca sa citez pe amicul meu Ignite,"bazat", prin asta, dimpotriva incerc sa va ajut si sa va sustin. Imi amintesc ca o fosta colega care vrea sa isi incerce si ea norocul pe 29 martie mi-a multumit ca i-am spus din timp sa reinceapa studiul ca examenul cu certitudine se va sustine, chit ca e criza si alte cele. Mi-a spus ca astfel a castigat 2 saptamani in plus de citit. Iar acum, spune ea, fiecare zi conteaza ca e ultima suta de metri.
Eu zic asa: invatati pentru ce vreti voi (satisfactie personala, bani, prestigiu, cariera), numai sa dea Domnu sa ajungeti aici daca intr-adevar asta va doriti. Iar daca veti vedea ca nu vi se potriveste, nici procuror, nici juden, va puteti oricand retrage fara o adanca insaracire a patrimoniului (evident, doar cei in care statul nu a investit cu pregatirea).
Spor la toata lumea si astept vesti bune in curand.