Nu suntem oare prea multi !?

Examene, rezultate, pareri, etc
paisie

Post by paisie » 10 Feb 2009, 13:48

nu inteleg de ce va uitati la statisticile respective avand in vedere ca nu sunt relevante la Iasi cred ca sunt peste 1000 dar nu sunt trecuti in statistica respectiva cei suspendati si cei incopatibili.

Referitor la numarul prea mare de avocati existenti in Romania si in continua crestere lucru este o mare prostie, pentru ca acest numar mare este necesar in speranta ca justitiabilii nu vor mai semna toate actele ca primarii si vor trece mai intai pe la un avocat, astfel numarul de litigii va scadea simtitor, iar avocatii nu se vor baza doar pe procese.
Cat despre cei slab pregatiti in toate domeniile exista nu doar la noi vorba aia "nu exista padure, fara uscaturi".

Cat despre notele luate la examenele de admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani experienta, "care sunt in majoritate avocati", te-ai intrebat draga alexandra cati au avut timp sa invete pentru acel examen cu adevarat??? Cati si-au permis sa nu aiba venituri pentru familie 6 luni de zile pentru a invata iar teoria??? Punem pariu ca daca dai un test acum din orice materie doar teorie nu il promovezi???? Asa ca mai usor cu pianul pe scari si analizati situatia sub toate aspectele sale inainte de a va pronunta asupra ei, ca doar nu sunteti reporterii la tv, care isi dau si ei cu presupusul??

alexandra_b

a

Post by alexandra_b » 10 Feb 2009, 14:09

Nu am facut nici un fel de referire la avocati/consilierii juridici care dau examen cu 5 ani vechime................., ci altcineva. Citeste mai atent ce am scris.
Dealtfel, nici nu ma intereseaza subiectul si unul dintre cei care mi-au raspuns s-a referit trecator la el. Nu amesteca oalele, topicul de discutie e altul.

paisie

Post by paisie » 10 Feb 2009, 17:31

dap nu erai tu era ARIAM sorry dar celelalte chestii le-ai spus si tu asa ca raman valabile :-x

alexandra_b

Post by alexandra_b » 10 Feb 2009, 17:48

Care chestii ce le-am spus eu, raman valabile si te-au infuriat?

Gaby01

:)

Post by Gaby01 » 26 Feb 2009, 20:48

nu inteleg, ce folos atata disputa!
poate unii dintre voi cunosc situatia admiterii din decembrie 2008 cand s-a picat pe capete, inclusiv fata decanului (cu 5,75 nu mai stiu la ce, dar, evident, a luat la contestatie). Va spun ca a fost un examen foarte greu, cunosc indeaproape situatia!

daca pana acum s-a mai intrat cum s-a mai intrat, vom vedea de acum incolo cel putin acesti 3 ani...multi din provincie veneau in bucuresti (sa-mi fie iertat, dar asta e adevarul, nicio ofensa) doar ca au auzit ca se intra mai usor (si iar vorbesc in cunostinta de cauza, pe holuri auzeai razlet "vai, am tren la nush cat, sper sa-l prind..." )!

NU MA DERANJEAZA ACEST ASPECT CHIAR DELOC, DIMPOTRIVA! atata timp cat nu se tine cont de nr de locuri, vreau doar sa SUBLINIEZ cat de usor se intra in Bucuresti (asta ca sa nu sara pe mine cei din provincie) pana in decembrie anul trecut!

Competitia n-ar trebui sa sperie pe nimeni, ba chiar sa stimuleze!

astea fiind spuse, weekend de vis tuturor!

Post Reply