BAFTA pe 2 decembrie
la examen, in spatele meu, o doamna isi gasise copiuta potrivita - pe subiect. Scria de zor, colegele de langa dansa intrebau disperate sa le zica si lor cate ceva. Doamna aia...nimic ! ramanea pe pozitie....scria intr-una. Parca imi era ciuda ca am stat atata si am invatat, iar altii mai cu tupeu au venit la examen "inarmati pana-n dinti" cu astfel de metode. Mi s-a parut culmea nesimtirii din partea ei, asa ca...m-am ridicat si............mi-am predat lucrarea
ca deja o terminasem.
cand m-am ridicat...am auzit un zumzet in spatele meu de genul: ooooooooooo nuuuuuuuuuuu. Le plecase paravanul
acu stau si ma intreb daca examenul asta se ia pe bune sau comisia se face ca nu vede anumite persoane.

cand m-am ridicat...am auzit un zumzet in spatele meu de genul: ooooooooooo nuuuuuuuuuuu. Le plecase paravanul

acu stau si ma intreb daca examenul asta se ia pe bune sau comisia se face ca nu vede anumite persoane.

Castigul e din partea ta ca ai invatat. Chestia este ca, fiind pusi in fata unui judecator, sa pledeze...nu o sa-si scoata copiutele sa citeasca de acolo... e ridicol. Cine are ceva in cap...demonstreaza. Cine nu, se face de ras si pierde cauze. E suficient sa se duca vestea ca X sau Y e vai de mama lui...si adio clienti.
Ai fost prea delicat. Eu ma ridicam si intrebam: cum se noteaza mai bine, copiutele lui doamna sau invatatul meu? Pe bune...Stiu ca voi fi condamnata de unii, dar fair play e sa inveti. Nu sa copiezi ca un nesimtit, si pe urma sa te vanturi plina de ifose si aere ca esti d-na avocat .
Sa nu iti para rau ca ai invatat. Iti ramane in cap si iti foloseste.
Bafta multa si celorlalti .

Ai fost prea delicat. Eu ma ridicam si intrebam: cum se noteaza mai bine, copiutele lui doamna sau invatatul meu? Pe bune...Stiu ca voi fi condamnata de unii, dar fair play e sa inveti. Nu sa copiezi ca un nesimtit, si pe urma sa te vanturi plina de ifose si aere ca esti d-na avocat .
Sa nu iti para rau ca ai invatat. Iti ramane in cap si iti foloseste.
Bafta multa si celorlalti .

Dragă Şah!
În primul rând, FELICITĂRI!!!!! şi să fie într-un ceas bun.
Ieri, la penal am avut: circumstanţele atenuante şi vătămarea corporală din culpă.
Azi la procedură civilă am avut: ordonanţa preşedinţială şi competenţa materială a instanţelor judecătoreşti.
Eu mai am mâine un hop la procedură peală.
DOAMNE AJUTĂ SĂ FIE BINE!.
În primul rând, FELICITĂRI!!!!! şi să fie într-un ceas bun.
Ieri, la penal am avut: circumstanţele atenuante şi vătămarea corporală din culpă.
Azi la procedură civilă am avut: ordonanţa preşedinţială şi competenţa materială a instanţelor judecătoreşti.
Eu mai am mâine un hop la procedură peală.
DOAMNE AJUTĂ SĂ FIE BINE!.