BAFTA pe 2 decembrie

Examene, rezultate, pareri, etc
DanyT

Post by DanyT » 04 Dec 2008, 13:58

La Iasi, stie cineva care au fost subiectele date pana acum ?

sah

Post by sah » 04 Dec 2008, 15:46

la examen, in spatele meu, o doamna isi gasise copiuta potrivita - pe subiect. Scria de zor, colegele de langa dansa intrebau disperate sa le zica si lor cate ceva. Doamna aia...nimic ! ramanea pe pozitie....scria intr-una. Parca imi era ciuda ca am stat atata si am invatat, iar altii mai cu tupeu au venit la examen "inarmati pana-n dinti" cu astfel de metode. Mi s-a parut culmea nesimtirii din partea ei, asa ca...m-am ridicat si............mi-am predat lucrarea :grin: ca deja o terminasem.
cand m-am ridicat...am auzit un zumzet in spatele meu de genul: ooooooooooo nuuuuuuuuuuu. Le plecase paravanul :mrgreen:

acu stau si ma intreb daca examenul asta se ia pe bune sau comisia se face ca nu vede anumite persoane. :-x

misa

Post by misa » 04 Dec 2008, 18:08

Castigul e din partea ta ca ai invatat. Chestia este ca, fiind pusi in fata unui judecator, sa pledeze...nu o sa-si scoata copiutele sa citeasca de acolo... e ridicol. Cine are ceva in cap...demonstreaza. Cine nu, se face de ras si pierde cauze. E suficient sa se duca vestea ca X sau Y e vai de mama lui...si adio clienti.
Ai fost prea delicat. Eu ma ridicam si intrebam: cum se noteaza mai bine, copiutele lui doamna sau invatatul meu? Pe bune...Stiu ca voi fi condamnata de unii, dar fair play e sa inveti. Nu sa copiezi ca un nesimtit, si pe urma sa te vanturi plina de ifose si aere ca esti d-na avocat .
Sa nu iti para rau ca ai invatat. Iti ramane in cap si iti foloseste.
Bafta multa si celorlalti . :cafea: :floare:

sah

Post by sah » 05 Dec 2008, 13:28

gata si cu ultimul examen. nu-mi mai trebuiesc carti mult timp de-acum inainte :grin:

subiectele la proc. pen:
1. Procedura reabilitarii judecatoresti
2. Inceperea urmaririi penale. Punerea in miscare a actiunii penale
3. Cazurile de contestatie in anulare

# Saint-ex ... ce subiecte ti-au picat ?

Saint-ex

Post by Saint-ex » 05 Dec 2008, 14:39

Dragă Şah!
În primul rând, FELICITĂRI!!!!! şi să fie într-un ceas bun.
Ieri, la penal am avut: circumstanţele atenuante şi vătămarea corporală din culpă.
Azi la procedură civilă am avut: ordonanţa preşedinţială şi competenţa materială a instanţelor judecătoreşti.
Eu mai am mâine un hop la procedură peală.
DOAMNE AJUTĂ SĂ FIE BINE!.

DanyT

Post by DanyT » 05 Dec 2008, 17:44

misa wrote: Eu ma ridicam si intrebam: cum se noteaza mai bine, copiutele lui doamna sau invatatul meu? Pe bune...
Nu cred ca faceai asa ceva!
In fond, chiar daca va fi admisa acea persoana se va exclude singura din aceasta meserie, daca intradevar nu se va descurca si fara copiute!

sah

Post by sah » 05 Dec 2008, 17:55

avand in vedere faptul ca azi am dat ultimul examen, puteam sa fiu luat drept tradator :grin: daca faceam ce-a zis misa

misa

Post by misa » 05 Dec 2008, 19:03

Mda...nu eram asa ticaloasa sa fac asa ceva...da ma revoltam intr-un fel...Si aveti dreptate, o astfel de persoana se exclude singura din profesie.
:cafea:

misa

Post by misa » 05 Dec 2008, 19:04

Saint-ex...bafta multa pentru maine. Hai ca e ultimul hop... bafta la toti. :cafea: :floare:

Saint-ex

Post by Saint-ex » 06 Dec 2008, 16:48

Salut tuturor!
Eu azi am terminat.
Sunt optimist.
Baftă celor care mai aveţi.
Aştept cu nerăbdare să terminaţi şi voi şi să stăm pe forum să ne împărtăşim impresiile.

sah

Post by sah » 07 Dec 2008, 13:16

oare cand se vor afisa rezultatele ?
pe de o parte vreau sa aflu cat mai repede, pe de alta parte vreau sa mai visez un pic :grin:

avram

Post by avram » 07 Dec 2008, 13:46

In general rezultatele se afiseaza cam in maxim 2 saptamani de la examen, in functie de numarul candidatilor. In Bucuresti ne-au anuntat ca rezultatele o sa vina pana in Craciun.

sah

Post by sah » 07 Dec 2008, 13:53

cati au fost inscrisi in Bucuresti pt examen ?

sah

Post by sah » 07 Dec 2008, 13:58

# Saint-ex, la tine cati au fost inscrisi ?

avram

Post by avram » 07 Dec 2008, 14:02

In Bucuresti am fost peste 1200 de candidati.

Post Reply