Cum se sustin examenele de admitere in Barou?
pascal_violeta wrote:Draga Andreid, nu imi aduc aminte sa te fi intrebat daca ai sau nu indoieli despre cat sunt eu de superficiala. In plus, forumul asta este pentru tot felul de oameni (dovada: raspunsul tau plin de inteligenta si atitudinea ta de "mahala"). Eu am formulat o simpla intrebare la care, daca ai placere imi raspunzi, daca nu, mai bine stai in banca ta. Ca nu imi aduc aminte sa fi facut vreun fel de afirmatii jignitoare la adresa nimanui de pe site, cu atat mai mult, ca nu va cunosc. In concluzie, pe viitor, eu spun ca mai bine iti folosesti energia invatand ceva productiv, decat sa incerci sa imi afli mie IQ-ul.
Multumesc celor care mi-au dat intradevar raspunsuri si sper ca "fenomene" de genul celor care adreseaza injurii gratuite sunt putine.
Very funny, LOL!
Nu e nicio atitudine superioara, e doar o consecinta a intrebarii tale destul de stupide. Mura-n gura! pica para malaiatza, stii tu mai departe... Cat despre Iq-ul tau nu cred ca am facut nicio afirmatie...dar se pare ca te grabesti in afirmatii, eu am indoieli in alta parte...dar se pare ca nu te-ai prins...Nu conteaza. Care sunt acele jigniri?? nu le observ? ca esti superficiala? Pai esti...daca nici macar un telefon nu ai dat ...este clar...Intrebi de rezolvarea unei probleme dupa ce in prealabil te-ai chinuit sa o rezolvi...dar se pare ca e mult prea greu... Injurii... te arunci cam departe iar..."fenomene"...esti tare, ce sa mai zic...fara cuvinte

Again, atitudine superioara??? Oricum nu prea imi pasa, dar vad ca ati luat foc...so what? Doar ca e o intrebare destul de stupida? In fine , astea vb aruncate degeaba... Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul, cum zicea un geniu inca in viata!Cleo27ro wrote:Nu te mai consuma din cauza atitudinilor superioare. Tiganun cand s-a vazut imparat , intai pe tacnsu l-a spanzurat.pascal_violeta wrote:Draga Andreid, nu imi aduc aminte sa te fi intrebat daca ai sau nu indoieli despre cat sunt eu de superficiala. In plus, forumul asta este pentru tot felul de oameni (dovada: raspunsul tau plin de inteligenta si atitudinea ta de "mahala"). Eu am formulat o simpla intrebare la care, daca ai placere imi raspunzi, daca nu, mai bine stai in banca ta. Ca nu imi aduc aminte sa fi facut vreun fel de afirmatii jignitoare la adresa nimanui de pe site, cu atat mai mult, ca nu va cunosc. In concluzie, pe viitor, eu spun ca mai bine iti folosesti energia invatand ceva productiv, decat sa incerci sa imi afli mie IQ-ul.
Multumesc celor care mi-au dat intradevar raspunsuri si sper ca "fenomene" de genul celor care adreseaza injurii gratuite sunt putine.
Si eu am citit si legea de organizare si exercitare a profesiei de avocat si site-uri in care este postata modalitatea de a accede in bransa. Pe langa conditiile legate de capacitate, cetatenie, licenta, cazier, etc. trebuie sa-ti depui dosarul si sa te prezinti la examen. Din auzite stiu insa ca trebuie nu stiu ce adeverinta de la nu stiu ce avocat. Nici eu nu cunosc toate aceste amanunte si nici pe site-uri nu le gasesti. Banuiesc ca aici ai nelamuriri. Nu sti de unde sa incepi si cu ce.
Poate superavocatii de aici vor cobori din turnul lor de fildes si vor da lamuriri si muritorilor de rand...
Si cu amabilitate, daca nu cer prea mult...
Asa se intampla cand te iei de oameni care nu ti-au facut nimic. Ce daca am adresat o intrebare stupida? Nu vroiai, nu trebuia sa raspunzi. Uneori oamenii mai pun si intrebari stupide, dar asta nu inseamna ca trebuie catalogati, nu?
Am adresat intrebarea asta stupida, asa cum o numesc altii, intr-o perioada in care pur si simplu m-am gandit "ce ar fi daca as da in Barou", fara a fi fost hotarata sa incerc asta. Pur si simplu, m-am gandit ca pe forumul asta sigur sunt oameni care au trecut printr-un astfel de examen si stiu mai bine. Asa am gandit eu ca fac economie de timp si resurse, mai ales ca nu era cel mai important lucru pe care il aveam de facut la vremea aceea. Oricum, din punctul meu de vedere, securea razboiului e inchisa, ca oricum, motivul de cearta era stupid.
Am adresat intrebarea asta stupida, asa cum o numesc altii, intr-o perioada in care pur si simplu m-am gandit "ce ar fi daca as da in Barou", fara a fi fost hotarata sa incerc asta. Pur si simplu, m-am gandit ca pe forumul asta sigur sunt oameni care au trecut printr-un astfel de examen si stiu mai bine. Asa am gandit eu ca fac economie de timp si resurse, mai ales ca nu era cel mai important lucru pe care il aveam de facut la vremea aceea. Oricum, din punctul meu de vedere, securea razboiului e inchisa, ca oricum, motivul de cearta era stupid.
...n-am pronuntat nici un nume...andreid wrote:Again, atitudine superioara??? Oricum nu prea imi pasa, dar vad ca ati luat foc...so what? Doar ca e o intrebare destul de stupida? In fine , astea vb aruncate degeaba... Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul, cum zicea un geniu inca in viata!Cleo27ro wrote:Nu te mai consuma din cauza atitudinilor superioare. Tiganun cand s-a vazut imparat , intai pe tacnsu l-a spanzurat.pascal_violeta wrote:Draga Andreid, nu imi aduc aminte sa te fi intrebat daca ai sau nu indoieli despre cat sunt eu de superficiala. In plus, forumul asta este pentru tot felul de oameni (dovada: raspunsul tau plin de inteligenta si atitudinea ta de "mahala"). Eu am formulat o simpla intrebare la care, daca ai placere imi raspunzi, daca nu, mai bine stai in banca ta. Ca nu imi aduc aminte sa fi facut vreun fel de afirmatii jignitoare la adresa nimanui de pe site, cu atat mai mult, ca nu va cunosc. In concluzie, pe viitor, eu spun ca mai bine iti folosesti energia invatand ceva productiv, decat sa incerci sa imi afli mie IQ-ul.
Si eu am citit si legea de organizare si exercitare a profesiei de avocat si site-uri in care este postata modalitatea de a accede in bransa. Pe langa conditiile legate de capacitate, cetatenie, licenta, cazier, etc. trebuie sa-ti depui dosarul si sa te prezinti la examen. Din auzite stiu insa ca trebuie nu stiu ce adeverinta de la nu stiu ce avocat. Nici eu nu cunosc toate aceste amanunte si nici pe site-uri nu le gasesti. Banuiesc ca aici ai nelamuriri. Nu sti de unde sa incepi si cu ce.
Poate superavocatii de aici vor cobori din turnul lor de fildes si vor da lamuriri si muritorilor de rand...
...si, intr-adevar lucrurile merg incet in tara asta pt. ca e plina de ciumpalaci

..Am citat bine?

Chiar crezi ca mai trebuia specificat vreun nume?Cleo27ro wrote:...n-am pronuntat nici un nume...andreid wrote:Again, atitudine superioara??? Oricum nu prea imi pasa, dar vad ca ati luat foc...so what? Doar ca e o intrebare destul de stupida? In fine , astea vb aruncate degeaba... Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul, cum zicea un geniu inca in viata!Cleo27ro wrote: Nu te mai consuma din cauza atitudinilor superioare. Tiganun cand s-a vazut imparat , intai pe tacnsu l-a spanzurat.
...si, intr-adevar lucrurile merg incet in tara asta pt. ca e plina de ciumpalaci...
..Am citat bine?

Violeta, vezi ca trebuie sa se fi afisat pe site-ul baroului conditiile de anul asta. La c-ta s-au afisat. E totul clar.
Trebuie sa stii materia foarte bine. Aici ai nevoie de memorie reproductiva si nu prin recunoastere, ca la INM.
Sincer, mi se pare mai greu de reprodus un subiect cap-coada decat sa-ti aduci aminte din carti care este varianta corecta si sa incercuiesti raspunsul corect.
Nu stiu daca mai pot ajunge la performanta examenului de licenta, cand am scris continuu trei ore si parca tot mai aveam de completat... :)
Snapoi e o taxa de inscriere...ca parca nu poti sa te duci la ghici
...
Sa ma duc , sa nu ma duuuuuuuuuc... :(
Trebuie sa stii materia foarte bine. Aici ai nevoie de memorie reproductiva si nu prin recunoastere, ca la INM.
Sincer, mi se pare mai greu de reprodus un subiect cap-coada decat sa-ti aduci aminte din carti care este varianta corecta si sa incercuiesti raspunsul corect.
Nu stiu daca mai pot ajunge la performanta examenului de licenta, cand am scris continuu trei ore si parca tot mai aveam de completat... :)
Snapoi e o taxa de inscriere...ca parca nu poti sa te duci la ghici

Sa ma duc , sa nu ma duuuuuuuuuc... :(
S-au afisat peste tot. Eu am adresat intrebarea inainte ca informatiile sa apara pe site-uri. Multumesc mult. Nu aveam nici macar o vaga idee cand anume se sustin astfel de examene, ca nu m-a interesat pana acum, de aceea am si pus tot felul de intrebari pe care unii le-au gasit "stupide". Asa e, pana te destepti esti si putin prost, nu? Amun ca m-am mai desteptat nitel, probabil ca am sa reiau invatatura si am sa imi incerc fortele, iar daca ma razgandesc, asta macar e inceputul pentru INM-ul de la anul.