Vin sarbatorile!
Vin sarbatorile!
Va urez tuturor sarbatori fericite,sa va bucurati de cei dragi,sa aveti parte de tot cei bun in lumea aceasta,dar nu uitati ca sanatatea e cea mai de pret...asa ca incercati sa luati vacanta cateva zile,sa indepartati grijile,sa uitati de sefi si dusmani...e timpul sa daruim si sa primim:daruri,zambete si vorbe bune.
CRACIUN FERICIT !
LA MULTI ANI!
Cu drag
Daro
CRACIUN FERICIT !
LA MULTI ANI!
Cu drag
Daro
Avocatii au ce vor ei!
Oricum, frumoase urari! Va doresc si eu sa va bucurati de sarbatori si de un An Nou care sa va aduca implinirile pe care nu vi le-a adus 2004, dar sa va ia supararile pe care le-ati avut in anul precedent. Si...asa cum frumos a spus simmy in mesajul ei, sa avem reusita in profesia juridica pe care ne-am ales-o! :P

eu va doresc sarbatori fericite tuturor.
va doresc sa va impliniti toate visele si gandurile curate.
sa va fie sufletul frumos si cald.
doresc fiecaruia sa-si gaseasca drumul in viata,sa fie linistit si fericit.
doresc celui care si-a pus in gand sa realizeze ceva, sa nu se lase dezamagit de piedici si, orice ar fi, sa mearga mai departe.
cum spunea maupassant nnviata nu-i atat de frumoasa,dar nici atat de grea pe cat parenn....
doresc celui cazut sa vada in cadere o invatatura de bine, iar nu o lovitura.
va doresc sa doriti binele celorlalti, e un exercitiu de fericire la care toti avem dreptul si de care toti suntem capabili.
va doresc sa va ganditi la un maine optimist, la un maine ingaduitor, la un maine posibil si sa nu uitati ca in viata orice problema are o solutie cel putin. ca orice sfarsit are un inceput, ca orice inceput inseamna o alta sansa si ca o alta sansa nu depinde decat de noi si ca nici hazardul si nici destinul nu pot impune vreo limita pentru ceea ce avem si sta in puterea noastra.
va doresc sa va impliniti toate visele si gandurile curate.
sa va fie sufletul frumos si cald.
doresc fiecaruia sa-si gaseasca drumul in viata,sa fie linistit si fericit.
doresc celui care si-a pus in gand sa realizeze ceva, sa nu se lase dezamagit de piedici si, orice ar fi, sa mearga mai departe.
cum spunea maupassant nnviata nu-i atat de frumoasa,dar nici atat de grea pe cat parenn....
doresc celui cazut sa vada in cadere o invatatura de bine, iar nu o lovitura.
va doresc sa doriti binele celorlalti, e un exercitiu de fericire la care toti avem dreptul si de care toti suntem capabili.
va doresc sa va ganditi la un maine optimist, la un maine ingaduitor, la un maine posibil si sa nu uitati ca in viata orice problema are o solutie cel putin. ca orice sfarsit are un inceput, ca orice inceput inseamna o alta sansa si ca o alta sansa nu depinde decat de noi si ca nici hazardul si nici destinul nu pot impune vreo limita pentru ceea ce avem si sta in puterea noastra.
Va doresc din suflet sa fiti fericiti si impliniti, sa aveti o viata frumoasa si linistita alaturi de cei pe care ii iubiti si care va iubesc si sa fiti sanatosi ca sa va bucurati de micile placeri ale vietii!
Si in incheiere....cateva versuri care mie imi plac foarte mult:
Nimeni nu tine minte secunda in care s-a nascut.
E poate de aceea ca mai avem trecut
E poate de aceea ca umbra de sub nori
ne ploua cateodata
ne ninge uneori
E poate de aceea ca mai putem iubi
puterea de-a ne naste
mai albi din fostul gri
mai pietre din campul
mai strugure pe cer
puterea noastra de a spune
ca frigul este ger
si ca ingheata apa
si ca ingheata timpul
si ca nimic nu trece.
( Nichita Stanescu)
[/b]LA MULTI ANI!
Si in incheiere....cateva versuri care mie imi plac foarte mult:
Nimeni nu tine minte secunda in care s-a nascut.
E poate de aceea ca mai avem trecut
E poate de aceea ca umbra de sub nori
ne ploua cateodata
ne ninge uneori
E poate de aceea ca mai putem iubi
puterea de-a ne naste
mai albi din fostul gri
mai pietre din campul
mai strugure pe cer
puterea noastra de a spune
ca frigul este ger
si ca ingheata apa
si ca ingheata timpul
si ca nimic nu trece.
( Nichita Stanescu)
[/b]LA MULTI ANI!
Pentru dellutza ...DA . Avocatii au insigne...
Nu stiu daca acum au scos altele cu UNBR si cum sunt , dar cele cu "vechiul " UAR sunt cat unghia...
Desi , pentru atragerea clientelei , ar fi necesare unele MUUUUUUULT mai mari , sa vada nean Nae avocatun in tribunal si sa nu o mai intrebe pe femeia de serviciu ce-i aia uzucapiune...
VA UREZ SI EU SA AVETI PARTE DE UN 2005 PLIN DE TOT CE VA DORITI :
* ADMITERI LA I.N.M.
* CLIENTI CELEBRI
* ONORARII "BABANE"
* SALARII MARI PENTRU CONSILIERI
Fiecare sa isi aleaga ce vrea din tolba !
Pe deasupra , SANATATE , LINISTE SI DRAGOSTE PENTRU TOATA LUMEA
UN 2005 ... DE VIS !
procurorul...

Nu stiu daca acum au scos altele cu UNBR si cum sunt , dar cele cu "vechiul " UAR sunt cat unghia...

Desi , pentru atragerea clientelei , ar fi necesare unele MUUUUUUULT mai mari , sa vada nean Nae avocatun in tribunal si sa nu o mai intrebe pe femeia de serviciu ce-i aia uzucapiune...

VA UREZ SI EU SA AVETI PARTE DE UN 2005 PLIN DE TOT CE VA DORITI :
* ADMITERI LA I.N.M.
* CLIENTI CELEBRI
* ONORARII "BABANE"
* SALARII MARI PENTRU CONSILIERI

Fiecare sa isi aleaga ce vrea din tolba !
Pe deasupra , SANATATE , LINISTE SI DRAGOSTE PENTRU TOATA LUMEA

UN 2005 ... DE VIS !

procurorul...

Fie ca lumina acestor Sarbatori sa va aduca tot ce va doriti, sa va umple viata de bucurie si sufletul de puterea de a imparti si cu altii, mai putin norocosi, binele vostru, fara a spune "nici eu nu am", "si mie mi-e greu"
Si va mai doresc (asa cum imi doresc) sa ninga ca albul zapezii sa acopere griul acestui sfarsit de an.
LA MULTI ANI! (si la multi bani!)
Si va mai doresc (asa cum imi doresc) sa ninga ca albul zapezii sa acopere griul acestui sfarsit de an.
LA MULTI ANI! (si la multi bani!)
Colinde, colinde!
E vremea colindelor,
Caci gheata se-ntinde
Asemeni oglinzilor
Si tremura brazii
Miscand ramurelele,
Caci noaptea de azi-i
Cand scanteie stelele.
Se bucura copiii,
Copiii si fetele,
De dragul Mariei
Isi piaptana pletele.
De dragul Mariei
S-a Mantuitorului
Luceste pe ceruri
O stea calatorului
Eu NE urez ca la anul pe vremea asta sa ne uram personal aceste lucruri, plecand de la Bucuresti, de la INM unde vom fi cu totii, spre casele noatre :))
E vremea colindelor,
Caci gheata se-ntinde
Asemeni oglinzilor
Si tremura brazii
Miscand ramurelele,
Caci noaptea de azi-i
Cand scanteie stelele.
Se bucura copiii,
Copiii si fetele,
De dragul Mariei
Isi piaptana pletele.
De dragul Mariei
S-a Mantuitorului
Luceste pe ceruri
O stea calatorului
Eu NE urez ca la anul pe vremea asta sa ne uram personal aceste lucruri, plecand de la Bucuresti, de la INM unde vom fi cu totii, spre casele noatre :))