Oficii in avocatura
Oficii in avocatura
Imi explica si mie cineva cum sta treaba cu oficiile astea. Ce trebuie sa faci ca sa le obtii? Trebuie sa ai ceva pile? Cat si cand se platesc? Merita sa te bagi ori nu? Astept raspunsul cu mare interes.
1. Exista 2 categorii de oficii: la urmarirea penala si la cercetarea judecatoreasca. Pentru a primi oficii trebuie sa fii de acord cu aceasta pt. ca nu ti se vor da daca nu vrei.
Oficiile pentru cercetarea judecatoreasca se impart de un avocat delegat de Consiliul Baroului si, de obicei, in mod egal pentru a multumi pe toata lumea.
Nu cred ca e nevoie de pile, dar depinde pt ca la nr. mare de avocati din Bucuresti s-ar putea sa fie destul de multi care se bat pt. oficii.
2. Valoarea oficiilor nu este prea mare - cam 300.000-600.000/oficiu si se platesc din fondurile Ministerului Justitiei, in cat timp, asta nu mai stiu.
3. Discuta cu maestrul tau, sigur te va lamuri mai bine.
4. Eu zic ca e bine sa iei oficii, mai iese si un ban, plus ca procesele penale nu dau atat de multa bataie de cap si se termina si mai repede.
Poate va mai raspunde cineva la subiectul asta, poate un cunoscator...care stie mai multe.
Oficiile pentru cercetarea judecatoreasca se impart de un avocat delegat de Consiliul Baroului si, de obicei, in mod egal pentru a multumi pe toata lumea.
Nu cred ca e nevoie de pile, dar depinde pt ca la nr. mare de avocati din Bucuresti s-ar putea sa fie destul de multi care se bat pt. oficii.
2. Valoarea oficiilor nu este prea mare - cam 300.000-600.000/oficiu si se platesc din fondurile Ministerului Justitiei, in cat timp, asta nu mai stiu.
3. Discuta cu maestrul tau, sigur te va lamuri mai bine.
4. Eu zic ca e bine sa iei oficii, mai iese si un ban, plus ca procesele penale nu dau atat de multa bataie de cap si se termina si mai repede.
Poate va mai raspunde cineva la subiectul asta, poate un cunoscator...care stie mai multe.

In general este aasa cum a descris roxana.Valoarea oficiilor e de 200000 o liberare cond , cont la exec , contopire...400000 fondul daca sunt 1 sau 2 faptuitori si 600000 daca sunt 3 sau mai multi , pentru fiecare...
In principiu , se fac verificari cu valoarea oficiilor , ca sa nu poata avea unii mai mult...In practica...
In principiu , se fac verificari cu valoarea oficiilor , ca sa nu poata avea unii mai mult...In practica...
Sa stii ca bani ii iei lunar daca depui referatele. Nu sunt multi, desii unii iau cate 8-10 mil din oficii. Nu ma intreba cum, ca nu stiu.
La cozi nu prea stai. Trebuie sa depui optiune pana in data de 10 a fiecarei luni pentru luna urmatoare. La sfasitul procesului faci un referat si trebuie semnat de judecatorul care a judecat cauza.
Oricum poti sa stai la un dosar 1 an sau poti sa il rezolvi in aceeasi zi in care ai avut procesul. Banii sunt tot aia.
Deci, daca vrei sa traiesti din oficii nu poti, in schimb inveti procesual penal. Nu prea au avut treaba la examenul de definitivat cei care au fost inscrisi cat de cat la oficii.
Sper sa-ti fie de folos.
La cozi nu prea stai. Trebuie sa depui optiune pana in data de 10 a fiecarei luni pentru luna urmatoare. La sfasitul procesului faci un referat si trebuie semnat de judecatorul care a judecat cauza.
Oricum poti sa stai la un dosar 1 an sau poti sa il rezolvi in aceeasi zi in care ai avut procesul. Banii sunt tot aia.
Deci, daca vrei sa traiesti din oficii nu poti, in schimb inveti procesual penal. Nu prea au avut treaba la examenul de definitivat cei care au fost inscrisi cat de cat la oficii.
Sper sa-ti fie de folos.
Ia mey oficii!!!
lasa deoparte pe aceia mai gomosi care afirma ca ei nu iau oficii!!
daca esti un profesionist ia oficii si fa-le inculpatilor cea mai buna aparare posibila!!!
te va vedea si inculpatul, te va vedea si familia lui si te va vedea si sala!
Nu in ultimul rind vei simti si o mare multumire daca totul va fi bine!
Banii nu sunt totul!
Succes!!!
daca esti un profesionist ia oficii si fa-le inculpatilor cea mai buna aparare posibila!!!
Banii nu sunt totul!
Succes!!!
Partial se poate sa ai dreptate. Nu am contestat niciodata faptul ca se poate ca altii sa aiba motivele lor bine intemeiate pentru a lua oficii. Ti-am spus numai de ce eu nu am luat niciodata, respectiv din comoditate si nu de gomoasa, blazata sau pretioasa ce sunt.
Traim insa intr-o tara libera asa ca fiecare are dreptul la parerea lui.
Traim insa intr-o tara libera asa ca fiecare are dreptul la parerea lui.
ai dreptate, banii nu sunt totul.dricaru wrote:Ia mey oficii!!!
Banii nu sunt totul!
Succes!!!
eu imi amintesc la inceput de stagiu m-am inscris la oficii si primul proces mi-a dat o mare satisfactie pentru obtinusem ce-am cerut si-n plus cand am fost in biroul judecatoarei sa-mi semneze referatul m-a felicitat pentru concluzii spunindu-mi ca rar intalneste asemenea pledoarie chiar printre avocatii alesi.
in rest faptul ca banii i-am primit dupa nu stiu cat timp, ca am stat la coada pentru ei etc nu mai contau demult

eu cred ca oficiile sunt o buna modalitate de a mai invata cate ceva in special cand ai un maestru care e absent in formarea ta profesionala.
Corect!
Si mie mi se pare corect sa iei oficii, in limita timpului disponibil... care mai ales la inceput este suficient pentru marea majoritate.
Si mai ales trebuie sa faci totul cat poti de bine...
Sincer, ii dispretuiesc pe aia care iau 30 de oficii si apoi doar dau cu semnatura (faza realan avocata care a dat cu subsemnatu unde scria inculpat si nici macar din greseala... a sustinut sus si tare in fata procurolui ca acolo tre sa semneze, de nu s-a linistit pana nu a venit primu sa ii explie..;)!
Iei cate poti, dar sa le si faci cat de bine.
Si mie mi se pare corect sa iei oficii, in limita timpului disponibil... care mai ales la inceput este suficient pentru marea majoritate.
Si mai ales trebuie sa faci totul cat poti de bine...
Sincer, ii dispretuiesc pe aia care iau 30 de oficii si apoi doar dau cu semnatura (faza realan avocata care a dat cu subsemnatu unde scria inculpat si nici macar din greseala... a sustinut sus si tare in fata procurolui ca acolo tre sa semneze, de nu s-a linistit pana nu a venit primu sa ii explie..;)!
Iei cate poti, dar sa le si faci cat de bine.