Imi crapa capu`...

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
rosia_montana

Post by rosia_montana » 04 May 2007, 15:31

judge wrote:Metode de invatat sunt multe. Confortul contribuie la activitatea de invatare.
Fiecare are propriul lui stil de a invata.

JOJO floarea asta e cam rara (vizavi de INM). :grin:

Piorel nu este greu sa inveti daca vrei cu adevarat. Oamenii invata cate ceva pana mor. Pierderea timpului pe un forum are intradevar efecte negative asupra invatatului. iti ocupa timpul liber. Eu de obicei intru cand sunt la serviciu si am cate o pauza.
jeez, vreau si eu serviciu cu atatea pauze cate ai tu.........

:mrgreen:

judge

Post by judge » 04 May 2007, 15:33

:grin: Am avut noroc. Salar bun, munca nu e prea stresanta si obositoare. Si imi organizez bine timpul.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 04 May 2007, 16:22

Ce scarba mica-i jojo asta! of viata mea[/quote]...Neh, doar frustrata! Of, viata ei...!
Acum, lasand gluma la o parte si facand abstractie de unii rautaciosi precum jojo care chiar daca vor sa ia locul carcotasilor n-or sa aiba niciodata umorul lor, eu zic sa revenim la ale noastre si sa rezolvam eventuale dileme in legatura cu tematica. De exemplu, mi-ar fi de mare ajutor daca stie cineva ce ar cuprinde materia succesoralului(practic, ca teoretic,ne-au dat-o ei de n-am inteles mare lucru) de la cap. " Rezerva succesorala si cotitatea disponibila".

Multumesc,
Cleutza
...si din repertoriul international " Of, viata mea!" va doresc succese FARA NR. , FARA NR., FARA NR.....

Mai, imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine :-P

judge

Post by judge » 04 May 2007, 16:56

Risc sa fiu acuzat ca devin plictisitor sau ca am enorm de mult timp liber.

Voi fi scurt. Avem libertatea de exprimare, chiar si in cazul remarcilor rautacioase, dar intr-o anumita limita.

Vizavi de intrebarea ta Cleo privind tematica la Succesiuni. Pentru rezerva succesorala iti recomand sa inveti tot capitolul referitor la Limitele dreptului de dispozitie asupra mostenirii.
Un bun magistrat trebuie sa cunoasca cam toate aspectele nu numai X sau Y problema indicata intr-o anumita categorie. Toate punctele din tematica sunt cumva legate intre ele.
Consider ca e mai important sa se discute pe subiecte care pot aparea la examenul de admitere in INM.
Spor la invatat!

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 04 May 2007, 16:59

nuns io aici sa-i iau apararea lui Jojo dar numai rautacioasa nu e :-P...

iar pe unde posteaza...da raspunsuri pertinente...chiar si pe topicul asta :lol:

judge

Post by judge » 04 May 2007, 17:02

De acord cu tine!

gavril

Post by gavril » 04 May 2007, 20:47

as fi si eu de acord ... dar asa am o durere-n cot ... de nu stiu de mine :)

flaviusnet

Post by flaviusnet » 05 May 2007, 07:56

postat de judge:
2)NU INCERCATI SA INVATATI CAND SUNTETI OBOSITI, ENERVATI, AFUMATI, SUPARATI, CACI A-TI FORTA INUTIL SISTEMUL NERVOS.
eu sper ca ai dat copy paste si nu ai mai citit ce ai postat, draga candidat la inm[/b]

jojo

Post by jojo » 05 May 2007, 08:33

fanfanlatulipe wrote:nuns io aici sa-i iau apararea lui Jojo dar numai rautacioasa nu e :-P...

iar pe unde posteaza...da raspunsuri pertinente...chiar si pe topicul sta :lol:
fanfanla, tu ma iubesti! :oops: 8)

piorel

Post by piorel » 05 May 2007, 09:56

Ce ne mai place sa frecam menta... Si sa vorbim discutii... Acuma, sincer, voi va asteptati sa intrati la inm, cei care dati? :-?

judge

Post by judge » 05 May 2007, 11:55

@flaviusnet: Da asa este, am copiat textul dintr-un document de la mine din calculator care nu era corectat. Multumesc pentru observatie. Forma corecta este "ati forta". :oops:

gavril

Post by gavril » 05 May 2007, 12:53

am si eu regulile pt. invatat in calculator si exista aceeasi greseala cu "a-ti" :)

flaviusnet

Post by flaviusnet » 05 May 2007, 13:40

judge wrote:@flaviusnet: Da asa este, am copiat textul dintr-un document de la mine din calculator care nu era corectat. Multumesc pentru observatie. Forma corecta este "ati forta". :oops:
sunt la serviciu si nu aveam ce face..asa ca m-am legat de nimicuri...e adevarat ca sunt fixist si nu suport greseli de genul asta :evil: :cafea:

judge

Post by judge » 06 May 2007, 10:59

Pe undeva e bine sa fi asa fixist. Daca era vorba de o hotarare judecatoreasca cu o "virgula" pusa aiurea care schimbat sensul acesteia? Greselile de exprimare sau gramaticale pot avea, in drept, consecinte destul de grave. Pe vremuri la admiterea de la Facultatile de Drept se dadea si examen la gramatica.

piorel

Post by piorel » 06 May 2007, 11:10

judge wrote:Pe undeva e bine sa fi asa fixist.
Hai nu ma-nnebuni! Zici ca e bine sa "sti, fi". Bai acum... sincer, ce dracului e aici? Clasa a treia? Stiu ca greselile astea sunt frecvente, dar, ca juristi nu aveti cum sa va faceti de cacao chiar in halul asta. Uite d-asta tot zic eu ca forumul asta nu se dezice niciodata. :-?

Ar trebui sa se dea gramatica si la INM. :|

Post Reply