INM SE MUTA IN TIMISORA!!!!!!!!!!!!!
INM SE MUTA IN TIMISORA!!!!!!!!!!!!!
La cursul de infractiuni prevazute in legi spciale , pe care-l fac cu dl. decan, dumnealui ne-a anuntat ca se muta inm in tm, pt ca a fost revendicata cladirea unde se afla acm..
ce-mi place de omul asta...e la inm si nu a uitat de situl asta.,...mai e oare cineva ca el??bv cycloCyclop wrote:La Timisoara, de fapt, undeva langa Timisoara, s-a infiintat un centru de pregatire locala, nu se muta niciun INM. Centre din astea mai sunt si la Craiova, Cluj-Napoca, Iasi, numan ca la Timisoara se asigura si cazarea.
mda... arianun si constanteanun sunt unul si acelasi ....
chiar daca nu am mai scris sa nu credeti ca v-am uitat ... va urmaresc cu mare interes insa astept dezbaterile alea aprinse in legatura cu admiterea la inm care vor incepe (sper) de prin iunie ....
pana atunci spor la treaba ... puneti mana pe carte si n-aveti cum sa dati gres ...
multa bafta!!! abia v-astept!!

chiar daca nu am mai scris sa nu credeti ca v-am uitat ... va urmaresc cu mare interes insa astept dezbaterile alea aprinse in legatura cu admiterea la inm care vor incepe (sper) de prin iunie ....
pana atunci spor la treaba ... puneti mana pe carte si n-aveti cum sa dati gres ...
multa bafta!!! abia v-astept!!
Jojo, nu numai ca nu cunosti alti inemisti (cum ar fi Innuenda, de exemplu), dar ii si confunzi, pentru ca norocel si attorneyatlaw nu sunt ienmisti (inemisteJOJO wrote:N-am uitat, pur si simplu nu cunosc alti inemisti.
Atunci, pt. toti omisii![]()

Ar fi pacat sa fii atat de batrana incat sa imi poti fi mama!!!JOJO wrote:Si tu Corect, fiul meu?

Mai sa fie! Ce surpriza placuta si reparatorie cazu asta.Cyclop wrote:Jojo, intre noi fie vorba, la el ma refeream...![]()
Intre noi fie (si sa ramaie) vorba

@corect
fiul meu, Innuenda e avocat. Avocat stagiar.
Iar ceilalti sunt cu un pas inainte, am zis. Adica magistrati.
stie Jojolina ce stie. d-aia e banuita de unii ca ar fi clona cuiva mai vechi/veche pe forum.JOJO wrote:[
@corect
Iar ceilalti sunt cu un pas inainte, am zis. Adica magistrati.

parca ... Corect ar fi femeie. deci ar trebui sa i te adresezi cu "fiica mea"

sau ma insel ?
Bai, da cate clone sunt pnaci! ca ciupercile, doamne iarta-ma!Gavril wrote:stie Jojolina ce stie. d-aia e banuita de unii ca ar fi clona cuiva mai vechi/veche pe forum.JOJO wrote:[
@corect
Iar ceilalti sunt cu un pas inainte, am zis. Adica magistrati.![]()
parca ... Corect ar fi femeie. deci ar trebui sa i te adresezi cu "fiica mea"![]()
sau ma insel ?