din curiozitate m-am uitat de unde este myado si andana-va .. ca nu sunt din Ardeal puteam sa jur...

da e foarte normalmyado wrote:ok, dnacord cu tine, dar ti se pare normal atunci ca eu, cetatean roman....sa stau intr-o sala de judecata 2 ore asteptandu mi randul, fara sa inteleg nimic din ceea ce se discuta in sala? sau poate trebuia sa imi iau eu un interpret?
Stimata doamna, cu riscul de a primi o replica dura( cu siguranta), ca un bucurestean nascut si crescut aici, tin sa va anunt ca va aflati intr-o eroare.Nu e un pacat de moarte si nu intuneca nimanui mintea.Iar punem placa cu bucurestean/ardelean sau roman/maghiar?Suntem intr-o tara libera, nu-i asa?Pentru un Bucurestean si un Galatean asta este pacat de moarte ....cuvantul "ungur" e suficient sa-i intunece ratiunea...
si uite ca aparut exceptia.. care intareste regula...valic wrote:kinga a scris:Stimata doamna, cu riscul de a primi o replica dura( cu siguranta), ca un bucurestean nascut si crescut aici, tin sa va anunt ca va aflati intr-o eroare.Nu e un pacat de moarte si nu intuneca nimanui mintea.Iar punem placa cu bucurestean/ardelean sau roman/maghiar?Suntem intr-o tara libera, nu-i asa?Pentru un Bucurestean si un Galatean asta este pacat de moarte ....cuvantul "ungur" e suficient sa-i intunece ratiunea...
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests