Pt cei care au dat sau vor sa dea examen pt INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
misa

Pt cei care au dat sau vor sa dea examen pt INM

Post by misa » 09 Jan 2007, 15:11

Salutare.

Vreau si eu sa stiu care din urmatoarele carti sunt mai bune (voi pe care le recomandati): Ciobanu Viorel sau cartea lui Tabarca pt Civil si MITRACHE CRISTIAN, cartile lui BOROI sau Institutii de drept penal, editura TREI, pt Penal

Daca a mai aparut vreuna in ultima vreme care e OK, va rog sa-mi spuneti si mie

Mersi

pacino

Post by pacino » 21 Jan 2007, 13:50

sfatul meu este Ciobanu la procedura civila, iar la penal general Mitrache e ok dar nu uita ca in ultima vreme penalul a suferit modificari iar din cate stiu eu numai Boroi a scos carte cu modificarile pana acum, deci ti-as recomanda aceea carte cu modificari pt a fi la zi.

bibi

Post by bibi » 21 Jan 2007, 14:16

NU TE TORTURA CU CIOBANU !!! E DEPASITA SI DELOC INDICATA .......BETE MULT CAMPII SI ESENTIALUL E TRATAT IN MOD NEJUSTIFICAT EXTREM DE COMPLICAT....INCEARCA SA-L CITESTI PE LES ... SAU BOROI......SUNT CHIAR OK PE PROC. CIV..........

nutzu

Post by nutzu » 21 Jan 2007, 17:26

La penal merg pe Institutii de drept penal: Bulai, Mitrache, Filipas, la procedura civila insa oscilez intre Boroi si Ciobanu.. asa ca orice comentariu cu privire la cartile de procedura civila e mai mult decat binevenit.

mersi :cafea:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 21 Jan 2007, 17:35

Boroi si Ciobanu chiar au scos un curs de procedura civila in 2005.
Este foarte bun.

flaviusnet

Post by flaviusnet » 22 Jan 2007, 08:18

les

bibi

Post by bibi » 22 Jan 2007, 10:16

flaviusnet wrote:les
ihi...

actor

Post by actor » 22 Jan 2007, 11:24

E bun Les.

SAM24

Post by SAM24 » 22 Jan 2007, 11:25

Cleo27ro wrote:Boroi si Ciobanu chiar au scos un curs de procedura civila in 2005.
Este foarte bun.
E cel mai super tare

pacino

Post by pacino » 23 Jan 2007, 10:28

Les mi-a fost profesor. Nu spun ca nu este bun dar daca o sa-l cititi o sa vedeti ca in unele probleme parerea lui este total diferita de de parerea profesorilor din Bucuresti, iar grilele nu se fac la Sibiu de Les. Parerea mea este ca este bun cursul scos de Cibanu si Boroie este bun iar aculo unde acesta nu acopera materia se poate completa cu Les.

flaviusnet

Post by flaviusnet » 23 Jan 2007, 12:13

pacino wrote:Les mi-a fost profesor. Nu spun ca nu este bun dar daca o sa-l cititi o sa vedeti ca in unele probleme parerea lui este total diferita de de parerea profesorilor din Bucuresti, iar grilele nu se fac la Sibiu de Les. Parerea mea este ca este bun cursul scos de Cibanu si Boroie este bun iar aculo unde acesta nu acopera materia se poate completa cu Les.
de acord, dar acolo unde sunt discutii aplici codul...e mai simplu

fira

Post by fira » 24 Jan 2007, 00:18

discutiile apar tocmai din motivul ca dispozitiile din cod sint susceptibile de interpretari diferite.

misa

Post by misa » 01 Feb 2007, 15:16

"Buna..Dintre cei care au experimentat minunatul examen la institut&.....si care au mai si invatat pentru el&.... cartea lui Tabarca este buna ? Eu am avut-o ca profesoara in facultate, preda excelent , un om deosebit.....si parca as invata dupa ea....dar voi ziceti ca se cere musai Boroi si Ciobanu... Off.. da...stiu ca baza e Codul dar totusi.... pe procedura civila dupa ce invatati - cei care ati inceput sa o faceti?

A...si va recomand Boroi, penal general, o carte foarte bine structurata, la obiect, cu toate modificarile la zi. Multumesc pentru eventuale raspunsuri...".

observer

Post by observer » 01 Feb 2007, 18:27

Si Les si Ciobanu si Boroi sunt f buni.

Nu cred ca o sa cada cineva ca a invatat dupa Ciobanu sau dupa Les.

Apoi , pararei diferite au toti ca doar sunt juristi

salavastru

Post by salavastru » 05 Feb 2007, 23:17

Boroi face subiectele, prin urmare este indicat Codul de procedura comentat, dar asta nu inseamna ca nu poti citi si altceva in plus.

Post Reply