Pt cei care au dat sau vor sa dea examen pt INM
Pt cei care au dat sau vor sa dea examen pt INM
Salutare.
Vreau si eu sa stiu care din urmatoarele carti sunt mai bune (voi pe care le recomandati): Ciobanu Viorel sau cartea lui Tabarca pt Civil si MITRACHE CRISTIAN, cartile lui BOROI sau Institutii de drept penal, editura TREI, pt Penal
Daca a mai aparut vreuna in ultima vreme care e OK, va rog sa-mi spuneti si mie
Mersi
Vreau si eu sa stiu care din urmatoarele carti sunt mai bune (voi pe care le recomandati): Ciobanu Viorel sau cartea lui Tabarca pt Civil si MITRACHE CRISTIAN, cartile lui BOROI sau Institutii de drept penal, editura TREI, pt Penal
Daca a mai aparut vreuna in ultima vreme care e OK, va rog sa-mi spuneti si mie
Mersi
Les mi-a fost profesor. Nu spun ca nu este bun dar daca o sa-l cititi o sa vedeti ca in unele probleme parerea lui este total diferita de de parerea profesorilor din Bucuresti, iar grilele nu se fac la Sibiu de Les. Parerea mea este ca este bun cursul scos de Cibanu si Boroie este bun iar aculo unde acesta nu acopera materia se poate completa cu Les.
de acord, dar acolo unde sunt discutii aplici codul...e mai simplupacino wrote:Les mi-a fost profesor. Nu spun ca nu este bun dar daca o sa-l cititi o sa vedeti ca in unele probleme parerea lui este total diferita de de parerea profesorilor din Bucuresti, iar grilele nu se fac la Sibiu de Les. Parerea mea este ca este bun cursul scos de Cibanu si Boroie este bun iar aculo unde acesta nu acopera materia se poate completa cu Les.
"Buna..Dintre cei care au experimentat minunatul examen la institut&.....si care au mai si invatat pentru el&.... cartea lui Tabarca este buna ? Eu am avut-o ca profesoara in facultate, preda excelent , un om deosebit.....si parca as invata dupa ea....dar voi ziceti ca se cere musai Boroi si Ciobanu... Off.. da...stiu ca baza e Codul dar totusi.... pe procedura civila dupa ce invatati - cei care ati inceput sa o faceti?
A...si va recomand Boroi, penal general, o carte foarte bine structurata, la obiect, cu toate modificarile la zi. Multumesc pentru eventuale raspunsuri...".
A...si va recomand Boroi, penal general, o carte foarte bine structurata, la obiect, cu toate modificarile la zi. Multumesc pentru eventuale raspunsuri...".