Certificat cazier judiciar

Vesti de interes.
Post Reply
aiurel

Certificat cazier judiciar

Post by aiurel » 28 Dec 2006, 16:35

De la 1 ianuarie 2007, Inspectoratul General al Politiei Romane nu va mai elibera certificate de cazier judiciar. Acestea se elibereaza de sectia de politie pe raza de domiciliu al solicitantului. Cazierele solicitate in regim de urgenta vor fi eliberate de catre sectiile de sector - pentru sectorul 1, la Sectia 4 Politie, pentru cei din sectorul 2, la Sectia 8, pentru cei domiciliati in sectorul 3, la Sectia 12 Politie, pentru cei din sectorul 4, la Sectia 14, pentru cei din sectorul 5, la Sectia 17 Politie, iar pentru persoanele domiciliate in sectorul 6, la Sectia 21 Politie. Valabilitatea lui este de sase luni, iar actele necesare pentru eliberare sint: actul de identitate, timbrul fiscal, in valoare de 10.000 lei (1 RON), chitanta in valoare de 50.000 lei (5 RON), in cazul in care se doreste eliberarea documentului in regim de urgenta (trei zile). Taxa de cazier in regim de urgenta se achita la unitatile Trezoreriei statului de pe raza de domiciliu al solicitantului.

meri

Post by meri » 28 Dec 2006, 23:37

Multumesc frumos pentru informatii. Pe asta chiar nu o stiam. :floare:

gigisansama

Post by gigisansama » 30 Dec 2006, 21:35

Intradevar interesant :aplauze:

Poate ne dai si sursa............

gavril

Post by gavril » 01 Jan 2007, 17:16

pai cam tot asa au ramas. Eu stau in sect. 4 .. si mergeam tot la sectia 14. In nebunia aia de acolo ... E o placere sa stai vara la 35 grade Celsius cate 20-25 de oameni in holul ala .. si cu ferestrele inchise. Numai ganduri frumoase iti marsaluiesc prin capsor.

aiurel

Post by aiurel » 04 Jan 2007, 09:49

gigisansama wrote:Intradevar interesant :aplauze:

Poate ne dai si sursa............
Nu mai stiu exact de unde am luat informatia.
Cred ca am citit-o intr-un ziar anul trecut.

Post Reply