In perioada 19 dec - 19 ian se va desfasura faimosul examen de capacitate...sau puteti sa ii ziceti "ce nu mi-as dori drept cadou de Craciun"
Aveti cumva subiecte din anii anteriori? Pe site-urile INM si CSM nu este nimic afisat.
Va multumesc anticipat
examen capacitate procurori si judecatori
Sunt avocat si nu m-a prea interesat subiectul, dar stiu de la prieteni care au trecut prin asta ca:
1. E naspa;
2. Se pica (stuiu un caz care a picat de 2 ori si l-au zburat din magistratura)
3. In functie de rezultat poti sa-ti iei postul dorit
Asa ca - din pacate, ia-l in serios.
Pe de alta parte, poti sa ma ignori, pentru ca sunt avocat si nu am trecut prin asta. In ceea ce ma priveste, chit ca acum cativa ani cand am dat eu cu def-ul "la nivel national" - a fost de-o banalitate extrema.
1. E naspa;
2. Se pica (stuiu un caz care a picat de 2 ori si l-au zburat din magistratura)
3. In functie de rezultat poti sa-ti iei postul dorit
Asa ca - din pacate, ia-l in serios.
Pe de alta parte, poti sa ma ignori, pentru ca sunt avocat si nu am trecut prin asta. In ceea ce ma priveste, chit ca acum cativa ani cand am dat eu cu def-ul "la nivel national" - a fost de-o banalitate extrema.
Eu sunt personal asimilat...asadar nu dau concurs ci examen...dar tot sunt destul de stresata, iar miza e aceeasi, daca nu iau de doua ori ma exclud.
Iar pe site-ul CSM sunt publicate rezultatele de la examenul din 2005 pentru personalul asimilat...a luat 1 persoana din cinci...sa va mai spun ca nu e imbucuratoare statistica?
Iar pe site-ul CSM sunt publicate rezultatele de la examenul din 2005 pentru personalul asimilat...a luat 1 persoana din cinci...sa va mai spun ca nu e imbucuratoare statistica?