Librarie noua

Vesti de interes.
librar

Librarie noua

Post by librar » 04 Nov 2006, 19:14

librarie tanara, aspect placut, cu peste 1000 titluri carte juridica (editurile all beck, lumina lex, universul juridic, best publishing, hamangiu, morosan, sfera juridica, etc) onoreaza comenzile prompt (1-2 zile) si ofera reduceri de minim 10%. se cauta cumparatori de carte. rugam seriozitate!

kinga

Re: anunt publicitar - www.librariamea.ro

Post by kinga » 04 Nov 2006, 22:14

librar wrote:librarie tanara,
blonda sau bruneta??? :grin: :grin: :grin:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 04 Nov 2006, 22:39

O oferta cum rar intalnesti!
Nu se refuza invitatia.
Asta imi aminteste de Book Fest Bucuresti, un topic pe care l-am vazut si in realitate. :floare:
Iau si o :cafea: pt. librar ca vreau sa stea treaz cat mai mult timp, pana ma uit la carti pe indelete...

librar

Re: anunt publicitar - www.librariamea.ro

Post by librar » 05 Nov 2006, 15:15

kinga wrote:
librar wrote:librarie tanara,
blonda sau bruneta??? :grin: :grin: :grin:

Uneori e blonda, uneori bruneta ... alteori e chiar si roscata. Depinde ce carte doresti ... :grin:

kinga

Post by kinga » 05 Nov 2006, 19:03

Librar ..acu serios vorbind..as cumpara ....am o lista.

din pacate la librarie nu ajung :oops: :oops: :oops: ..sau daca cu greu .... ajung nu gasesc ce caut.

Dar nu am putut sa acceseze site-ul ..si azi am incercat de cel putin 20 de ori....

Help...

librar

merge site-ul fara probleme

Post by librar » 06 Nov 2006, 01:17

Imposibil. Site-ul se incarca. Ca drept dovada, intra in trafic.ro si vezi ca au fost vizitatori astazi in aproape toate intervalele orare. Daca nu gasesti pe site ce cauti, trimite un mail la admin@librariamea.ro sau foloseste sectiunea contact cu lista de carti dorite si noi ti le cautam. Este totusi destul de greu sa pui pe site toate cartile care exista pe piata, este imposibil. Si atunci ... daca nu gasesti ceva, dai mail si ti le gaseste librarul ;)

kinga wrote:Librar ..acu serios vorbind..as cumpara ....am o lista.

din pacate la librarie nu ajung :oops: :oops: :oops: ..sau daca cu greu .... ajung nu gasesc ce caut.

Dar nu am putut sa acceseze site-ul ..si azi am incercat de cel putin 20 de ori....

Help...

deeea

Post by deeea » 06 Nov 2006, 18:46

La mine a mers!
Pare destul de interesant.... :)
Sa vedem ce gasim.

librar

deci ?

Post by librar » 06 Nov 2006, 21:37

Ai gasit ce te interesa ?
deeea wrote:La mine a mers!
Pare destul de interesant.... :)
Sa vedem ce gasim.

deeea

Re: deci ?

Post by deeea » 06 Nov 2006, 22:37

Oferta de carte juridica e destul de variata.
Personal m-am uitat la dictionarele juridice. :)

librar

Post by librar » 06 Nov 2006, 22:50

Avantajul cel mai mare pe care ti-l ofer este faptul ca daca nu gasesti o carte pe site, trimiti un mail si librarul o va cauta pentru tine. Si pun pariu ca daca exista o si gaseste!

Ce-ai fi vrut sa fie in plus fata de ceea ce deja este pe site ? O anume categorie ..., o alta editura, autori, etc ?

deeea

Post by deeea » 06 Nov 2006, 22:56

Cum momentan nu caut o carte anume, nici nu pot sa spun ce carte lipseste.
Dar te-am bagat in lista de favorite si cand voi cauta ceva, am sa te am in vedere. Uite ca am dat linkul tau si la prietenii mei de pe mess.

P.S. Am vazut ca stai binisor si la beletristica: ai Egipteanul lui Mika Waltari la un super pret. Eu am cartea dar recomand tuturor sa o citeasca pentru ca e foarte buna.
So...see you si succes!

librar

Post by librar » 07 Nov 2006, 12:46

Dap, avem si ceva beletristica. Incepand de saptamana viitoare va fi restructurata, se vor adauga alte titluri. De asemenea, tot incepand de saptamana viitoare vor fi completate si categoriile cu carti economice si medicale.

La carte scolara nu prea avem f multe carti, dar le avem in stoc. Din pacate inca nu am reusit sa le punem pe site, dar cine vrea o carte anume si nu o gaseste ne poate tirmite mail. Pana reusim sa punem pe site toate cartile pe care ni le-am propus, asta e cea mai buna metoda de a comanda ceva ce nu exista inca online :)

rosia_montana

Post by rosia_montana » 07 Nov 2006, 16:31

Ma, io una nu-s mare fan al cumpararii cartilor pe internet. Imi place sa colind librariile, sa rasfoiesc cartile..... Dar, daca imi faci rost de Lavanda si Usturoi a lui Sergiu Singer mai repede decat aia de la librarie.net (dupa care astept de o luna :-x ), promit ca o iau de la tine :-P

RiZEN

Post by RiZEN » 07 Nov 2006, 16:40

Buna ziua !

Tin sa va felicit pentru aceasta librarie virtuala extraordinara pe care ati deschis-o. Ca o experienta personala: cartile au ajuns in 4 zile de la data de la care am comandat. Sincer, nu ma asteptam, insa am fost placut surprins de livrare (doresc sa va incurajez sa pastrati aceasta viteza de livrare pentru ca in acest moment sunteti pe locul 1 la acest capitol din punctul meu de vedere - am mai comandat si prin intermediul altor librarii virtuale, poate mai bine cotate decat voi, insa... am fost relativ dezamagit dupa ce am asteptat comanda timp de 2 saptamani).

In plus aveti un site aerisit, bine structurat, mi-a fost extrem de usor sa gasesc cartile pe care le cautam si sa ma ndescurcn prin catalog, informatii etc. (in plus, felicitari pentru nrafturilen bogate in carti)

Cat despre faptul ca doriti sa creati o ncomunitate virtualan a cititorilor de carte, personal, va spun, ca un iubitor de carte, ca imi doresc de foarte mult timp sa gasesc un nspatiun virtual in care sa pot comunica cu alti iubitori de carte ca si mine, insa nu stiu daca metodele pe care le oferiti spre utilizare pot acoperi aceasta nevoie de comunicare intre membrii acestei comunitati.

In incheiere, doresc sa va felicit pentru ideea site-ului, cat si pentru calitatea serviciului de livrare si... TINETI-O TOT ASA !!

Recomand calduros tuturor iubitorilor de carte librariamea.ro.

Multumesc si toate cele bune !

librar

M-ai provocat !

Post by librar » 07 Nov 2006, 20:42

Pentru cei carora le place ... sa "miroasa" cartile inainte sa le cumpere, e adevarat ... a comanda carti pe internet e un mare dezavantaj pe care cel putin deocamdata nu avem cum sa-l compensam. Incerc sa ti-o gasesc. Daca stii cumva si editura mi-ar fi de folos, daca nu ... oricum, fac tot ce pot.

Cat despre cei pe care i-ai pomenit ... nu imi pot spune parerea pentru ca aprecieri nu am de facut si sa ma apuc sa-i critic nu ar fi fair play din partea mea :)

Maine iti dau un raspuns legat de cartea care mi-ai pomenit-o.
rosia_montana wrote:Ma, io una nu-s mare fan al cumpararii cartilor pe internet. Imi place sa colind librariile, sa rasfoiesc cartile..... Dar, daca imi faci rost de Lavanda si Usturoi a lui Sergiu Singer mai repede decat aia de la librarie.net (dupa care astept de o luna :-x ), promit ca o iau de la tine :-P

Post Reply