N.U.P.! De care?

Discutii privind procedura penala
krisstina

Post by krisstina » 15 Oct 2006, 13:05

Samurai, ti-ai pus avatarul lui, dar nu esti Dricaru. De ce vrei ca lumea sa creada ca esti el?

Samurai

Post by Samurai » 15 Oct 2006, 14:14

Mintea ta ma asociaza cu mult iubitul si stimatul tau Dricaru, pe care-l apreciez ca penalist. Nu-tzi dau tzie socoteala Krisstino ce avatar am chef sa-mi pun. Tu pune mana pe carte si nu mai fa pe detectivul pnaci.

krisstina

Post by krisstina » 15 Oct 2006, 14:45

:grin:

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 30 Oct 2006, 14:37

Baltazar wrote:Nu sunt intrunite elementele constitutive sub aspectul laturii obiective si anume elementul material, acela de a face afirmatii mincinoase.

Ca sa ajungi la aceasta concluzie se presupune ca ai analizat declaratia data de martor in instanta in raport cu toate probele, sa vezi daca este sau nu mincinoasa

Cercetarile s-au facut in aceasta situatie sub aspectul unei fapte care este prevazuta de legea penala (fapta de a face afirmatii mincinoase in calitate de martor).

Dupa parerea mea, in general cercetarile cauta sa lamureasca, in ordine, urmatoarele aspecte:

1. Daca fapta exista. Daca nu - art. 10 lit. a.

2. Daca fapta este prevazuta de legea penala. Daca nu - art. 10 lit. b.

3. Daca fapta intruneste elementele constitutive ale infractiunii (latura obiectiva si latura subiectiva). Daca nu - art. 10 lit. d.

..baltazar, nu ti-am multumit cum se cuvine pt. explicatiile pe care le-ai dat si care m-au luminat, dar sper sa remediez acum. :floare: :cafea:

Post Reply