cazier fiscal pt. magistratura

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
ali2006

cazier fiscal pt. magistratura

Post by ali2006 » 12 Oct 2006, 13:15

Am o nelamurire , poate ma ajutati cu un raspuns;
cazierul fiscal necesar pt. inscrierea la examen trebuie sa fie valabil cand te duci sa depui dosarul sau cand ajunge dosarul la cei de la CSm pt. verificare?
el are o valabilitate de 15 zile doar.Eu daca ma duc si imi depun dosarul la jumatatea perioadei de inscriere pana se termina inscrierea isi pierde valabilitatea.
Voi care v-ati mai inscris la acest examen ce v-au spus referitor la acest fapt.

Samurai

Re: cazier fiscal pt. magistratura

Post by Samurai » 12 Oct 2006, 14:12

ali2006 wrote:Eu daca ma duc si imi depun dosarul la jumatatea perioadei de inscriere pana se termina inscrierea isi pierde valabilitatea.
Tu crezi ca tzi se da o perioada de inscriere ca sa te inscrii in ultima zi?

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 12 Oct 2006, 14:41

cand il depui

ali2006

Post by ali2006 » 12 Oct 2006, 17:09

eu nu cred asta.dar tipa de la finante m-a intrebat de n ori daca ma incadrez cu el in perioada. Am zis ca mai bine intreb decat sa am surprize.
Asa ca scuza-ma daca te-am deranjat.

Il scot pe 20.10 si tot atunci depun si dosarul.

Samurai

Post by Samurai » 12 Oct 2006, 19:17

Daca vrei sa fii viitor judecator ar trebui sa te bazezi pe tine, nu pe ce-tzi spune tanti aia de la finantze. Potzi sa te inscrii oricand, daca acel cazier este inca valabil.

BABI

Post by BABI » 27 Oct 2006, 12:23

Eu cand mi-am intocmit dosarul, ultima hartie care am atasat-o la dosar a fost acest Certificat, care trebuie sa fie eliberat cat mai recent, deci daca cartificatul este cu data de 27.10 si dosarul il depui in urmatoarele 7-8 zile, acesta este perfect valabil.

corect

Post by corect » 28 Oct 2006, 05:41

Din practica pt.examenul din mai, pot sa iti spun ca in unele cazuri cazierul fiscal, impreuna cu tot dosarul, a fost depus in prima zi a periodei de inscriere, deci cu aproape doua luni inainte de data concursului, si nu a fost nici o problema. Asadar, cazierul trebuie sa fie valabil LA DATA DEPUNERII impreuna cu dosarul!

Post Reply