se mai poate contesta ceva(rotunjirea rotunjirilor)?
se mai poate contesta ceva(rotunjirea rotunjirilor)?
credeti ca am vreo sansa daca incerc sa contest rotunjirea ultimelor note?
Robbie, asa cum ti-am sugerat si pe alt topic, nu-i lasa sa-ti fure nici macar o miime din nota.
Nu este corect ca unii sa aiba parte de rotunjire in sus si altii in jos. Calculeaza-ti nota, eventual in raport cu celelate note favorizate de rotunjirea in sus, si fa contestatie.
Eu asa as proceda, gandeste-te cat ai muncit ptr. a ajunge pana aici.
Astept vesti bune de la tine si poate si de la altii iaflati n aceeasi situatie.
Mult succes!
Nu este corect ca unii sa aiba parte de rotunjire in sus si altii in jos. Calculeaza-ti nota, eventual in raport cu celelate note favorizate de rotunjirea in sus, si fa contestatie.
Eu asa as proceda, gandeste-te cat ai muncit ptr. a ajunge pana aici.
Astept vesti bune de la tine si poate si de la altii iaflati n aceeasi situatie.
Mult succes!
Asa cum am mai spus, bafta Robbie ca tu meritai sa intri anul asta .
Una peste alta eu fac apel la cei care au media 8.00 sa faca un memoriu (cerere ) la CSM ,sa il trimita prin fax la nr 021/3116939 Registratura generala a CSM sau la nr 021/3116942 Directia resurse umane si organizare, memoriu prin care sa solicite suplimentarea nr de locuri.
Registratura e obligata sa inregistreze, si apoi dupa aceasta solicitare ( care ar fi fost ideal sa fie semnata de toti cei cu 8 , dar merge si daca e facuta individual ) Plenul CSM e obligat sa dea un raspuns ( Doamne ajuta sa fie favorabil ) si e posibil (s-a mai intamplat) sa suplimenteze nr de locuri.
Fara sesizare, Plenul nu poate discuta aceasta problema ( ca doar nu sunt prosti ).
Eu am picat cu 8 si dupa ce am fost la CSM mai am o speranta si in sensul asta ( am trimis deja memoriu )
Una peste alta eu fac apel la cei care au media 8.00 sa faca un memoriu (cerere ) la CSM ,sa il trimita prin fax la nr 021/3116939 Registratura generala a CSM sau la nr 021/3116942 Directia resurse umane si organizare, memoriu prin care sa solicite suplimentarea nr de locuri.
Registratura e obligata sa inregistreze, si apoi dupa aceasta solicitare ( care ar fi fost ideal sa fie semnata de toti cei cu 8 , dar merge si daca e facuta individual ) Plenul CSM e obligat sa dea un raspuns ( Doamne ajuta sa fie favorabil ) si e posibil (s-a mai intamplat) sa suplimenteze nr de locuri.
Fara sesizare, Plenul nu poate discuta aceasta problema ( ca doar nu sunt prosti ).
Eu am picat cu 8 si dupa ce am fost la CSM mai am o speranta si in sensul asta ( am trimis deja memoriu )
Imi pare rau pentru voi, dar vorbim de un CSM care nu face calcule dupa aritmetica pe care am invatat-o noi, ci dupa cea bugetara...Mi-e greu sa cred ca vor face fata si unei promotii de 180, dar sa mai umble si pe la medii pentru a suplimenta posturile. Anul trecut a fost altceva, erau prea putini...Acum deja sunt multi, pe o varianta de examen ce se dorea obiectiva, de necontestat.Mike wrote: Plenul CSM e obligat sa dea un raspuns ( Doamne ajuta sa fie favorabil ) si e posibil (s-a mai intamplat) sa suplimenteze nr de locuri.
Eu va tin pumnii, dar cred ca asteptati prea multe de la CSM.
Bafta!