Cand se poate propune din nou arestarea?
Cand se poate propune din nou arestarea?
Daca instanta respinge si in recurs propunerea Parchetului de arestare preventiva, cand se poate face de procuror o noua propunere? Doar daca apar noi temeiuri, necunoscute la momentul propunerii de arestare initiale?
Re: Cand se poate propune din nou arestarea?
Numa la teveu am mai vazut ca instanta sa respinga propunerea (indecenta) onoratului reprezentant al parchetului!Giovanni wrote:Daca instanta respinge si in recurs propunerea Parchetului de arestare preventiva, cand se poate face de procuror o noua propunere?

Ma gandesc ca nu va reitera propunerea pt. aceleasi motive, chiar daca-i procuror.

Re: Cand se poate propune din nou arestarea?
Pai cum au fost scapati (cel putin temporar) de arest vamesii de la aeroport nu-i exclus ca si recursul declarat de parchet care se va judeca joi sa fie din nou respins. Uite ce usor se pot gasi exemple. Ideea e cand se mai poate face o noua propunere de arestare? Ca am impresia ca legea tace.JOJO wrote:Numa la teveu am mai vazut ca instanta sa respinga propunerea (indecenta) onoratului reprezentant al parchetului!Giovanni wrote:Daca instanta respinge si in recurs propunerea Parchetului de arestare preventiva, cand se poate face de procuror o noua propunere?![]()
Ma gandesc ca nu va reitera propunerea pt. aceleasi motive, chiar daca-i procuror.