plingere prealabila

Discutii privind procedura penala
Post Reply
jurista

plingere prealabila

Post by jurista » 20 Sep 2006, 15:23

Buna! vreau sa depun o plingere pt 213 C. penal, deci e plingere prealabila, dar ma lovesc de termenul de 2 luni. Am dat niste bunuri unei pers in luna mai pt a o ajuta sa-si construiasca o casa. Ulterior, pe la jumatea lunii iulie am sunat-o sa vina sa mi le aduca. De atunci nu a mai venit si nu a mai fost de gasit. Azi i-am trimis o adresa de somatie la domiciliu. Astept raspunsul ei. Daca nu vine sa mi le returneze, mai pot face plingere pe 213 C.penal?Multumesc.

wittmann

Post by wittmann » 20 Sep 2006, 15:35

Poti, dar sa treci sub tacere faptul ca i le-ai cerut pe la jumatatea lunii iulie. :|

luc4s

Post by luc4s » 20 Sep 2006, 18:54

wittmann instigatorul :grin:

rox_alina

Post by rox_alina » 20 Sep 2006, 20:16

nu prea poti, pentru ca, daca persoana respectiva cand va fi chemata la politie va declara cand si cum i-au fost cerute lucrurile inapoi, nu stiu ce mai poti face... mai bine mergi pe drept comun. e bine ca i-ai trimis adresa la domiciliu. daca nu-ti raspunde in nici un fel, cheam-o in judecata, in civil.

wittmann

Post by wittmann » 20 Sep 2006, 20:44

N-are decat sa spuna; trebuie sa si dovedeasca ca i-au fost cerute atunci.

Samurai

Post by Samurai » 21 Sep 2006, 07:11

Ei, e mai complicat. Casa a terminat-o?

jurista

plingere prealabila

Post by jurista » 21 Sep 2006, 10:00

Nu stiu daca a terminat-o. nu am nici un act precum ca i le-am dat, pt ca am crezut ca nu vor fi probleme. nu mai stiu nimic de ea.

codobelc

Post by codobelc » 21 Sep 2006, 10:24

[quote="wittmann"]N-are decat sa spuna; trebuie sa si dovedeasca ca i-au fost cerute [b]atunci[/b].[/quote]

Cred ca sarcina probei ii revine partii vatamate, inclusiv cu privire la termenul de 2 luni...

Post Reply