inm a comis-o din nou

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
robbie

inm a comis-o din nou

Post by robbie » 18 Sep 2006, 20:43

au afisat rezultatele la interviu..........oare l-or fi incurcat?nu trebuiau sa le afiseze pe alea de la logica.....sau s-a schimbat ceva si noi nu stim?

cleo27ro

Re: inm a comis-o din nou

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 20:59

robbie wrote:au afisat rezultatele la interviu..........oare l-or fi incurcat?nu trebuiau sa le afiseze pe alea de la logica.....sau s-a schimbat ceva si noi nu stim?
Pe site-ul csm-ului sunt rezultatele de la rationamentul logic. Sunt doar patru respinsi. De interviuri nu am vazut nimic pe nicaieri.

Cleo.

vally

Post by vally » 18 Sep 2006, 21:08

Sunt si interviurile...

giovanni

Post by giovanni » 18 Sep 2006, 21:35

No ziceti, cum stati cu punctajul??? Avem forumisti in grafic???

hirondelle

Post by hirondelle » 18 Sep 2006, 21:40

Eu una nu pot sa-mi dau seama. Era mai bine daca faceau si un clasament provizoriu.

yagunz

Post by yagunz » 18 Sep 2006, 21:41

Sunt super fericiiiiiit! Am luat 88 la grile, 59 la logica si 96,00 la interviu. Sunt in grafic!

giovanni

Post by giovanni » 18 Sep 2006, 21:44

yagunz wrote:Sunt super fericiiiiiit! Am luat 88 la grile, 59 la logica si 96,00 la interviu. Sunt in grafic!
Felicitari, ma bucur pt. tine. Chiar ca stai bine. Numai sa ai mila de aia din boxa, sa nu-i "popresti" prea tare, ca ei niciodata nu sunt vinovati, totul e o inscenare a Parchetului.

hirondelle

Post by hirondelle » 18 Sep 2006, 21:47

Felicitari! Eu mai astept.

yagunz

Post by yagunz » 18 Sep 2006, 21:53

[quote="Giovanni"][quote="yagunz"]Sunt super fericiiiiiit! Am luat 88 la grile, 59 la logica si 96,00 la interviu. Sunt in grafic![/quote]

Felicitari, ma bucur pt. tine. Chiar ca stai bine. Numai sa ai mila de aia din boxa, sa nu-i "popresti" prea tare, ca ei niciodata nu sunt vinovati, totul e o inscenare a Parchetului.[/quote]

Merci pt felicitari! O sa am grija! Poprirea era pentru clientii de pana acum (adicatalea din perioada avocaturii)! Asteptam vesti bune si de la restul: lexlegis, flaviusnet, bonsa etc...........

salavastru

Post by salavastru » 18 Sep 2006, 22:01

Ma inscriu in lista celor super fericiti!
Evrika!

cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 22:04

FELICITARI tuturor!

Cleo :kiss: .

bobocu

Post by bobocu » 19 Sep 2006, 01:51

si bobocu e fericit - are 30 de locuri intre el si locu 180, asa ca sampanie
vineri imi dau demisia de la munca, ura, ura :grin: :grin: :grin: :grin:
Felicitari tuturor, abia astept sa va intalnesc la inm

luc4s

Post by luc4s » 19 Sep 2006, 06:16

Bravo voua.
Cu toate ca mai aveti inca 2 ani de examene, definitivat...etc :?
brrr

cyclop

Post by cyclop » 19 Sep 2006, 07:51

Gata, fratilor, e (semi)oficial, putem petrece. Evident, cu moderatie :grin: .
Multumiri pt toate vorbele de bine de la Rosia_montana, AHO, Innuenda, Fanfan (la anu trebuie sa intri), etc.

Felicitari tuturor celor intrati, sa iesim bine si dupa psihologic si medical, si sa ne-ntelegem bine in institut.l

:cafea:

rosia_montana

Post by rosia_montana » 19 Sep 2006, 07:59

Eu tin sa transmit o felicitare speciala si in avans bunului meu prieten Cyclop, cel mai bun prieten, fratele meu, sange din sangele meu (ma, sigur intrasi, sa nu ma faci aci de miru lumii :grin: ) Stiu ca acum esti mai sus decat mine, si nu ai timp de prostiile mele, si de Pop and Drop, si nu ajung eu niciodata la Dan Diaconescu Direct Indirect, dar (nu uita cine ti-a zis ca intrii de acun ceva vreme buna :-P ): felicitari bre! :kiss: :cafea: (am scris bine, domnun magistrat? exact cum m-ati invatat :mrgreen: )

Felicitari tuturor celorlati, de asemenea :cafea: :cafea: :cafea:

Post Reply