inm a comis-o din nou
inm a comis-o din nou
au afisat rezultatele la interviu..........oare l-or fi incurcat?nu trebuiau sa le afiseze pe alea de la logica.....sau s-a schimbat ceva si noi nu stim?
Re: inm a comis-o din nou
Pe site-ul csm-ului sunt rezultatele de la rationamentul logic. Sunt doar patru respinsi. De interviuri nu am vazut nimic pe nicaieri.robbie wrote:au afisat rezultatele la interviu..........oare l-or fi incurcat?nu trebuiau sa le afiseze pe alea de la logica.....sau s-a schimbat ceva si noi nu stim?
Cleo.
[quote="Giovanni"][quote="yagunz"]Sunt super fericiiiiiit! Am luat 88 la grile, 59 la logica si 96,00 la interviu. Sunt in grafic![/quote]
Felicitari, ma bucur pt. tine. Chiar ca stai bine. Numai sa ai mila de aia din boxa, sa nu-i "popresti" prea tare, ca ei niciodata nu sunt vinovati, totul e o inscenare a Parchetului.[/quote]
Merci pt felicitari! O sa am grija! Poprirea era pentru clientii de pana acum (adicatalea din perioada avocaturii)! Asteptam vesti bune si de la restul: lexlegis, flaviusnet, bonsa etc...........
Felicitari, ma bucur pt. tine. Chiar ca stai bine. Numai sa ai mila de aia din boxa, sa nu-i "popresti" prea tare, ca ei niciodata nu sunt vinovati, totul e o inscenare a Parchetului.[/quote]
Merci pt felicitari! O sa am grija! Poprirea era pentru clientii de pana acum (adicatalea din perioada avocaturii)! Asteptam vesti bune si de la restul: lexlegis, flaviusnet, bonsa etc...........
Eu tin sa transmit o felicitare speciala si in avans bunului meu prieten Cyclop, cel mai bun prieten, fratele meu, sange din sangele meu (ma, sigur intrasi, sa nu ma faci aci de miru lumii
) Stiu ca acum esti mai sus decat mine, si nu ai timp de prostiile mele, si de Pop and Drop, si nu ajung eu niciodata la Dan Diaconescu Direct Indirect, dar (nu uita cine ti-a zis ca intrii de acun ceva vreme buna
): felicitari bre!
(am scris bine, domnun magistrat? exact cum m-ati invatat
)
Felicitari tuturor celorlati, de asemenea

Felicitari tuturor celorlati, de asemenea