TEST DE RATIONAMENT LOGIC

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 13:51

baremul de notare la grila, adica...rectific, nu raspunsurile la grila... :mrgreen:

pisa

Post by pisa » 18 Sep 2006, 13:53

leustean wrote:Buna, am si eu o intrebare, aceeasi : de ce vrem toti sa ne facem magistrati?
Nu merge avocatura?
Consilierea juridica?
Deci : ma scuzati, eu sint ultimul hipnotizat de pe acest forum si vreau sa stiu cine a transmis hipnoza. De la cine s-a luat aviara asta?
Va anunt ca este examen de admitere la Barou. Pe 15 noiembrie.
Pe ala de ce nu-l dam?
Ce daca sintem avocati definitivi, poate vrem sa ne reverificam cunostintele...Sa ne antrenam pentru INM...
Nu ne emotionam deloc la auzul unei asemenea vesti? Asadar, nu vrem sa aflam ce subiecte sint, cum le rezolvam (de la coada la cap, de la mijloc retur, de doua ori intr-un loc si o data la mijloc?...).
Mai exista extraordinarul "Dansez pentru tine".
Nu are nimeni un sef/ maestru caruia sa ii doneze frumosul castig de 25.000 Euro adunat din apelurile telefonice ale amarastenilor tarii?...
Sa se inscrie cat mai e vreme!
Alo, Caravana, stai frate, ce te grabesti asa?...Sa mearga cineva dintre noi la preselectie!
La Europa FM e zilnic cate un concurs : cu premii.
Nici la ala nu vreti?
Nu se inscrie nimeni si la altfel de concursuri? Toata lumea la INM?
INM! INM! Face or-di-ne!
So, tell me : whyyyyy????

de ce te surprinde ca ne intereseaza numai ac exam ? te-ar fi bucurat mai mult dc ne-ai fi vazut alergand ca bezmeticii pe la examene ba la barou, ba la inm, ba la min justitie, sau la mai stiu eu ce institutie de stat sau unde sa dau examene in domeniu ?

mai mult chiar, cred ca cei care lucreaza ka modul asta, nu stiu ce isi doresc cu adevarat, sau de fapt nu isi doresc nimic - unde-o fi sa intre, acolo raman.

daca printre noi sunt persoane care persevereaza in a da la inm, bravo lor, stiu ca vor, si-au stabilit scopul, si il urmeaza - asa cum unii dintre noi au vrut (numai) baroul...

dar sunt sigura ca nu trebuie sa-ti explic eu tie lucrurile astea...

DannyF

Post by DannyF » 18 Sep 2006, 15:15

Mai dureaza pana afiseaza rezultatele la testul logic?

cyclop

Post by cyclop » 18 Sep 2006, 15:35

DannyF wrote:Mai dureaza pana afiseaza rezultatele la testul logic?
Sunai io la CSM, acu vreo ora, si ma lamuri o tanti bustean. Cica azi... :grin:

flaviusnet

Post by flaviusnet » 18 Sep 2006, 15:49

Cyclop wrote:
DannyF wrote:Mai dureaza pana afiseaza rezultatele la testul logic?
Sunai io la CSM, acu vreo ora, si ma lamuri o tanti bustean. Cica azi... :grin:
:-D :-D :-D daca e azi atunci ma simt mai linistit...

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 15:52

@rosiamontana:
Draga mea, esti printre cei care au pus intrebarea justa (aia care ducea la aflarea Sfantului Potir), asa ca tie iti raspund.
Draga mea, sa iti esplic:
Carevasazica, ne aflam aici in fata unui site al avocatilor.
Ce cautati voi, dragii mei, cu dorintele voastre bovariste, cu care impietati asupra valorilor acestei profesii?...
De ce tradati cauza?
Pentru ce starniti aici dorinte fara acoperire?...
Pofte, tentatii...
De ce aici si nu pe alt veveveu?
Aici lumea trebuie sa priveasca cu optimism viitorul si sa vada ca in sistem te ingropi, pe cand in avocatura zbori. Sau ai cel putin sansa sa zbori.
Aici ai libertate, ai puterea de a-ti decide soarta, nu stai la mana statului, nu astepti ziua platii, nu te tarasti pe ultimele zile ale vacantei judecatoresti cu 4 RON in buzunar.
Dar, daca reusesti, te recompensezi pentru abstinenta mergand la Carrefour in ziua salariului pentru o cura de mici cumparaturi, din care te alegi cu cele mai inutile lucruri posibile : pijama cu ursuleti, bigudiuri pentru cand iti va creste parul, ceas de perete, scortisoara pentru orezul cu lapte pe care nu il vei prepara niciodata, praf de budinca ce va expira in cutia de paine, set de ate de papiote pentru bunica cu semicataracta...

Oare ati uitat ca in perioada interbelica oamenii cei mai de succes erau avocati?
Oare ati uitat ca in filme dorinta fiecarui Keanu Reeves (KKO, unde esti, bre, cu avatarul tau ?), a fiecarui Richard Gere, este sa fie avocatul cel mai de succes al planetei?
Iar noi, aici, in Romania noastra, abia scapata din ghearele comunismului, ne rugam la icoanele magistraturii subventionata de stat.
SA FIE CLAR : FELICITARI CELOR CARE AU REUSIT SA AJUNGA MAGISTRATI!!!
Dar zic si eu : haideti, un pic de vapaie, un pic de incredere in viitor!
FARA STAT !
Sa fie numai magistratura cea la adapostul careia sa putem dormi linistiti?
Nu mai avem nici o speranta din partea avocaturii?
Avocatura nu inseamna sistem.
Avocatura inseamna spirit de supravietuire. Poate chiar de aventura, cine stie!
Nu mai avem in noi dintr-astea?
Decat sa emigram mai bine ne facem magistrati?...
Fiindca ne plateste statul de toate?...
Mai, eu zic ca nu e bine asa.
Eu zic ca e bine sa ne dezmeticim si sa plecam odata in viata si sa ii facem fata.
Care esti, frate, avocat pe aicea?
Care te chinui, care platesti dari la Barou, care tarai un dosar dupa tine ani de zile, care stai la cozi si platesti taxe si impozite la ghiseu?
Unde esti? Scrie ceva aici, fa-te auzit, sa afle lumea ca te chinui si ca te fac unii prost si tu strangi din dinti, dar mergi mai departe si o faci cu fruntea sus.
Sa auda lumea ca tu nu vrei mila statului, ca decat sa te vezi magistrat cu sacii in car si cu conceptii comuniste, mai bine avocat haituit de grija sfarsitului de luna ?...
Care esti, nene, Golan pe aici?
Da-mi de stire, sa nu ma mai tenteze vreodata meseria asta de magistrat, ca nu pentru mandria mamei mele trebuie sa traiesc eu, ci pentru mine.
Deci am vrut si poate ma mai tenteaza si pe mine meseria asta de functionar bine platit (cat de bine mi-ar prinde fie si ca statut, recunosc), dar simt ca este o solutie de mare compromis.
Si va multumesc celor care veti fi sinceri si veti spune cinstit de ce vreti sa fiti magistrati :daca este din comoditate sau dimpotriva, dintr-o dorinta acerba ( fata de care am tot respectul).
Sa nu uitam : in spatele nick-urilor noastre sintem niste oarecare...
Ce riscam daca spunem ce gandim?
Eu spun : daca ar fi sa aleg magistratura, ar fi ca sa ma ingrop pana la pensie intr-o meserie linistita, dar stiu ca noaptea as plange pe infundate.
Sint multe despus, mai pastrez si pentru alte dati.
Cu bine, my friends, despicati-ma va rog cu grija, am oase!

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 15:56

A, by the way : va tin si eu pumnii cu azi-ul vostru cu tot...
Sa fie cu norocae si sa ne chemati la petrecere!

bonsa

Post by bonsa » 18 Sep 2006, 16:06

hm..da.e deja ora 5..adica 17...pana la ora 24 mai este...
ce rezultatele la grile nu s-au pus la ora 21??? ete-te..ca nerabdatori mai sunteti...
in alta ordine de idei..dle..daca vrei sa ai oameni seriosi fii tu in primul rand serios...
ma dispera chestia asta la INM.
ps. sper ca n-am mai furat avatarul nimanui.

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 18 Sep 2006, 16:07

leustean wrote: Sa nu uitam : in spatele nick-urilor noastre sintem niste oarecare...
...leustean, fara suparare...eu chiar sunt robin hood...2 :wink:

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 16:12

Oh...scuzati, maestre, scuzati!
Erati pe aici?

Hm!Hm! (imi dreg vocea ca sa par mai serios) : no offence, voiam sa zic.
Numai bine pana maine.

pisa

Post by pisa » 18 Sep 2006, 16:18

leustean wrote: Oare ati uitat ca in perioada interbelica oamenii cei mai de succes erau avocati?
Oare ati uitat ca in filme dorinta fiecarui Keanu Reeves (KKO, unde esti, bre, cu avatarul tau ?), a fiecarui Richard Gere, este sa fie avocatul cel mai de succes al planetei?

Sa fie numai magistratura cea la adapostul careia sa putem dormi linistiti?
Nu mai avem nici o speranta din partea avocaturii?
Avocatura nu inseamna sistem.
Avocatura inseamna spirit de supravietuire. Poate chiar de aventura, cine stie!
Sa auda lumea ca tu nu vrei mila statului, ca decat sa te vezi magistrat cu sacii in car si cu conceptii comuniste, mai bine avocat haituit de grija sfarsitului de luna ?...
Care esti, nene, Golan pe aici?
Da-mi de stire, sa nu ma mai tenteze vreodata meseria asta de magistrat, ca nu pentru mandria mamei mele trebuie sa traiesc eu, ci pentru mine.
Deci am vrut si poate ma mai tenteaza si pe mine meseria asta de functionar bine platit (cat de bine mi-ar prinde fie si ca statut, recunosc), dar simt ca este o solutie de mare compromis.
Si va multumesc celor care veti fi sinceri si veti spune cinstit de ce vreti sa fiti magistrati :daca este din comoditate sau dimpotriva, dintr-o dorinta acerba ( fata de care am tot respectul).
Sa nu uitam : in spatele nick-urilor noastre sintem niste oarecare...
Ce riscam daca spunem ce gandim?
Eu spun : daca ar fi sa aleg magistratura, ar fi ca sa ma ingrop pana la pensie intr-o meserie linistita, dar stiu ca noaptea as plange pe infundate.
Sint multe despus, mai pastrez si pentru alte dati.
Cu bine, my friends, despicati-ma va rog cu grija, am oase!

te-ai gandit vreodata ca poate exista persoane care isi doresc magistratura pentru a pune umarul la ridicarea societatii ? de cate ori nu s-a vorbit de schimbarea sistemului care vine din interior, pe care trebuie s-o determinam noi...

oricat de patetic ar suna, eu una imi doresc magistratura pt a pune caramida mea la cladirea unui sistem juridic corect...despre comoditate, ce sa mai vorbim,...nu se compara presiunea si munca pe care o depune un magistrat (cu 100 de dosare zilnic) cu serviciul unui avocat, care la o adica, isi poate inchide pravalia si sa plece in concediu...

stiu ca tu esti carcotas, dar inainte de a te proclama Golan in raport cu noi, cei care ne dorim magistrati, care suntem, conform parerii tale, mentalitati comuniste, aflati la mana statului, ar fi bine sa te mai gandesti. Este o acuzatie dureroasa cea pe care o arunci tu (- in plus, crede-ma ca nici un Golan nu era avocat...), care nu ar trebui spusa asa usor...

rosia_montana

Post by rosia_montana » 18 Sep 2006, 16:48

Mai leustene, ori nu stiu eu sa citesc, ori tu nu mi-ai raspuns la intrebare.

kinga

Post by kinga » 18 Sep 2006, 19:10

rosia_montana wrote:Mai leustene, ori nu stiu eu sa citesc, ori tu nu mi-ai raspuns la intrebare.
da se poate Leusteane???
fata ..asteapta un raspuns.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sau nu stie sa citeasca printre randuri........ ma rog.. .... :mrgreen: :mrgreen:

leustean

Post by leustean » 18 Sep 2006, 19:23

Raspuns pe scurt : nu am vrut sa jignesc oamenii bine intentionati.
Ii stim noi care sint.
M-am autoproclamat, pe nedrept, Golan.
Mi-as dori sa ma laud ca merit acest titlu...
Eu imi pun intrebari doar. Cum este mai bine : asa sau asa?
Ma intriga faptul ca nimeni de pe forumul "avocatura" nu vrea sa ramana avocat, toata lumea vrea sa intre in magistratura.
Asta ma intriga pe mine. Rau de tot.
De ce se intampla acest fenomen?...

Nu cred in punerea umarului, Rosia Montana, dar nu pentru ca nu cred in tine, ci pentru ca sint carcotas si pesimist.
Daca s-ar face salariul de magistrat cat cel minim pe economie incepand de maine, nu ar mai pune nimeni umarul.
Asa gandesc eu.
Poate tu ai dori sa il pui in continuare, dar ceilalti (stiu ei care), nu.
Si la aceia m-am referit atunci cand am scris (sper) ultimul meu mesaj pe aceasta tema.
Cat despre intrebarea ta : daca vreau si de ce vreau sa fiu magistrat?
Pai sint un fost condamnat, liberat conditionat, am facut dreptul si acum ma gandeam sa imi ajut fostii colegi de celula.
Sa ne auzim cu bine!
salutari si succese!

mariuca

Post by mariuca » 18 Sep 2006, 20:03

leustean wrote: Cat despre intrebarea ta : daca vreau si de ce vreau sa fiu magistrat?
Pai sint un fost condamnat, liberat conditionat, am facut dreptul si acum ma gandeam sa imi ajut fostii colegi de celula.
Sa ne auzim cu bine!
salutari si succese!
Leustene, asta-i cea mai buna poanta pe ziua de azi! Parol!

Post Reply