INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
flaviusnet
felicitari arian!!esti ca si intrat!oficial iti merge bine..

-
arian
multumesc, "sa vedem" a zis al pacino in "parfum de femeie"

. mai vorbim pe 22. mult succes tie si tuturor celorlalti !!!
-
mariusms
Felicitari viitorilor magistrati ! Chiar le meritati.
-
alcali
mariusms wrote:Felicitari viitorilor magistrati ! Chiar le meritati.
da-mi voie sa te corectez, te rog! "chiar le meritam ... mmmmmmmmm"

-
innuenda
Aaaa, s-a deschis oficial sezonul la felicitari si mie nu mi-ati spus nimic?! Felicitari arian! Bonsa... esti mare! Pe ceilalti, care au reusit desi nu stiu/cred/sunt siguri ii felicitam dupa rezultate:).
Flavius, misto faza cu "oficial iti merge bine!"...inspirat!
Referitor la cei care vor reusi, vreau sa le marturisesc faptul ca ma voi uita la ei ca la niste extraterestri in instanta, chiar daca ei nu vor sti asta. Ma surprind si acum privind la judecatorii cu care interferez profesional pe la judecatorii si gandindu-ma " wow! oamenii astia au intrat la INM. Cata determinare trebuie sa fi avut!".
Oricum/oricand ati intra, sunteti de

!
-
arian
ce s-a mai intamplat azi la interviu? n-avem proaspat intervievati printre noi? cum mers fratilor?
-
cyclop
Gata, domne, scapai si io
E de bine, asteptam rezultatele...
-
Ovidiu
Va felicit din toata inima! Cred ca ar trebui ca noi, forumistii, sa stabilim un fel de semn secret asa, ca atunci cand ne intalnim prin instanta, eu cel putin consilier juridic, voi judecatori, sa avem clementa unii pentru altii
Acum putin offtopic ceva serios. Voua nu va este teama ca nu o sa faceti fata la o sedinta cu, sa spunem, 63 de dosare, asa cum este una la care o sa particip eu Vineri? Eu m-am gandit sa ma apuc de invatat serios, deh, euforia voastra ma cuprinde, dar ma gandesc anticipat sa nu ma fac de ras daca ajung acolo

-
kinga
63 de dosare??????
hmmmm ..
ultima sedinta la care am participat.... 142 de dosare ....

-
innuenda
Bravo Cyclop!

-
yagunz
Salutari tuturor!
Azi am fost si la interviu si mi s-a parut totul OK. Cu 88 in prima faza si 56 la logica cred ca am mari sanse sa intru.
Felicitari tutror! Sper sa ne vedem din octombrie in bancile institutului! (sau si mai repede la examenul medical si testul psihologic)....
P.S. Lexlegis ai intrat cumva azi la Comisia 2, in ultima grupa, al doilea?
-
yagunz
[quote="yagunz"]Salutari tuturor!
P.S. Lexlegis ai intrat cumva azi la Comisia 2, in ultima grupa, al doilea?[/quote]
De fapt intrebarea era pt Flaviusnet. Sorry!
-
mariuca
yagunz si nu ne spui si noua cum a fost ?....
-
yagunz
Nu mi-am dat seama ca ar mai fi interesati!
Sorry!
E o comisie formata din 5 persoane (nu am retinut decat Butoi si Matei-Spineanu la Comisia 1), destul de zambitori (nu stiu daca asta e bine sau nu) si iti spun tot felul de interbari despre motivatie, munca in echipa, ti se da sa comentezi un aforism (crede-ma ca nu stiu exact cum suna al meu, cu titlu exemplificativ: adevarul se impune si vrajmasului), de fiecare data trebuie sa aduci argumente si contraargumente. La sfarsit este o speta de etica, care mai poate fi impanata cu tot felul de intrebari pe langa subiectul initial.
Eu am retinut 2 feluri de spete: una cu un credit la banca (daca l-ai lua stiind ca nu indeplinesti toate conditiile, dar te cunoaste functionarul bancar), a doua daca ai participa la o emisiune TV in cazul in care faci parte dintr-o comisie de elaborare a unei legi (emisiune care ar avea ca obiect dicutii pe marginea legii respective.)
-
luc4s

si din partea mea si va tin pumnii :)