TEST DE RATIONAMENT LOGIC

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
mariuca

Post by mariuca » 10 Sep 2006, 21:38

Afirmatia este foarte simpla daca Radoi nu prezinta Parvu obligatoriu prezinta; invers daca Radoi prezinta nu se specifica ce face Parvu poate prezenta sau nu. Eu zic ca afirmatiile trebuie luate intr-un singur sens de la stanga la dreapta nu si invers.

vally

Post by vally » 10 Sep 2006, 22:11

EXACT, MARIUCA, AI DREPTATE. STANGA -DREAPTA, AM INTELES.

MSY DE LAMURIRI. :oops:

oana_dan

Post by oana_dan » 10 Sep 2006, 23:14

Eu mi-am calculat 63 dar cum am doar 80 la testul grila nu ma ajuta la nimic. Mai avem intreviul si e gata .

LexLegis

Post by LexLegis » 11 Sep 2006, 07:55

Mie mi s-au parut mai usoare ultimele 50!

cyclop

Post by cyclop » 11 Sep 2006, 08:09

La o prima vedere, prima parte a parut mai grea decat testul de anun trecut. A doua, mai accesibila. Oricum, se puteau face lejer 30.

Chiar, ce se-ntampla daca la una dintre intrebari, umpli un patratel, si il incepi si pe-al doilea, lasandu-l pe jumatete completat? :lol:

LexLegis

Post by LexLegis » 11 Sep 2006, 08:13

Se depuncteaza!Eu asa zic!

cyclop

Post by cyclop » 11 Sep 2006, 08:15

LexLegis wrote:Se depuncteaza!Eu asa zic!

Sper...

leustean

Post by leustean » 11 Sep 2006, 08:21

Oamenilor, sinteti bataia lor de joc!!!
Marascu, Parvu, Jianu...kkt!
Scuzati, dar mi se pare ca sinteti oameni inteligenti cu totii, de ce trebuie sa faca niste astfel de aberatii diferenta?
Domnun Galca ce ar fi bifat? Pe Marascu sau pe Jianu, ca vad ca pe doamna aia din CSM cu dosar de colaborator Secu nu o bifeaza nimeni.
Doamne, va admir!
De fapt nu, va compatimesc !
Sa treceti voi prin asa ceva de buna voie...
Testele astea sint bune de pus intr-o revista de vacanta de vara si distribuite gratuit in gari si aerogari, pentru a trece plictisul calatorilor, dar in nici un caz nu trebuie sa constituie subiecte de examen la acest INM.
Si, daca cineva care a trecut de grile pica la asemenea teste, ce parere va avea despre el insusi mai apoi?...
Va trai toata viata cu complexul ca este lipsit de inteligenta si de logica?
Teste de cultura generala nu va dau?
De-alea, gen Virgil Iantu ?
Stau si ma intreb pana unde poate merge cu aberatia in acest sistem de selectie.
Succes, in orice caz, eu cred ca va auto-flagelati cumplit si va admir.
Sper sa reusiti!

denominatus

Post by denominatus » 11 Sep 2006, 09:46

:) leustene, cred ca acum aduni mere cu pere :)

trebuie testat si pleonasmul asta ingrozitor ... rationament logic... ;-)

altfel... s-ar putea sa zici ca te-a judecat "omul negru" :grin:

mariusms

Post by mariusms » 11 Sep 2006, 10:34

Leustean, ai dreptate.
Daca vor sa studieze rationamentul, sunt suficiente cateva intrebari si cu un timp rezonabil de rezolvare. Argument: la sah, sportul mintii, marii campioni nu sunt cei de la varianta blitz, ci sahistii clasici.
Atat am avut de spus.
Respecte.

denominatus

Post by denominatus » 11 Sep 2006, 13:39

leustean wrote:...Scuzati, dar mi se pare ca sinteti oameni inteligenti cu totii...
Si mie mi se pare la fel, dar ei au vrut sa fie siguri.
leustean wrote:......de ce trebuie sa faca niste astfel de aberatii diferenta?
Fiindca numai asa se poate face diferentierea, aplicand teste.
Unii le vad aberatii, altii le vad teste. Si asta este o diferenta ;-)
mariusms wrote: sunt suficiente cateva intrebari si cu un timp rezonabil de rezolvare.
Sunt convins ca toti judecatorii din Romania ar rezolva dosarele impecabil, daca ar avea maxim 5 dosare intr-o sedinta. :-P
Si pe urma, cred ca ei sunt convinsi ca intrebarile au fost suficiente, iar timpul de rezolvare - rezonabil.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2006, 13:59

oana_dan wrote:Eu mi-am calculat 63 dar cum am doar 80 la testul grila nu ma ajuta la nimic. Mai avem intreviul si e gata .
Eu nu va inteleg. Procentul de 80% din nota finala nu este acelasi pentru toti cei care au trecut de grile, indiferent de punctaj :?:

cyclop

Post by cyclop » 11 Sep 2006, 17:00

Cleo27ro wrote:
oana_dan wrote:Eu mi-am calculat 63 dar cum am doar 80 la testul grila nu ma ajuta la nimic. Mai avem intreviul si e gata .
Eu nu va inteleg. Procentul de 80% din nota finala nu este acelasi pentru toti cei care au trecut de grile, indiferent de punctaj :?:
0,8 X 8,0 e mai mic decat 0,8 X 8,5, de exemplu.

mariusms

Post by mariusms » 11 Sep 2006, 19:31

Denominatus wrote:
mariusms wrote: sunt suficiente cateva intrebari si cu un timp rezonabil de rezolvare.
Sunt convins ca toti judecatorii din Romania ar rezolva dosarele impecabil, daca ar avea maxim 5 dosare intr-o sedinta. :-P
Care dintre propozitiile de mai jos exprima greseala din rationament a lui Denominatus?

A. Daca X rezolva o tripla diferentiala, cu care calculeaza orbita unui satelit nu este capabil sa spuna toata tabla inmultirii in 20 de secunde.
B. Daca X spune in 20 de secunde toata tabla inmultirii, automat este capabil sa devina profesor universitar in matematici speciale.
C. Daca X castiga un camionat mondial de sah blitz, automat va deveni campion mondial si la sahul clasic.
D. Daca X este campion mondial la sahul blitz, nu poate deveni mare matematician.
E. Daca X rezolva tot "Rebusache" intre Gara de Nord si Chitila, automat poate deveni mare judecator.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LexLegis

Post by LexLegis » 11 Sep 2006, 19:42

Mai da unde e fanfan?

Post Reply