INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
felis
felicitari celor care au luat grilele.

multe felicitari le meritati.

dar aveti mare grija sa nu va bucurati prea devreme, au scos spetele dar in schimb au bagat altceva -test de gandire critica. poate stiati noutatea pe care o pregateste csm poate nu. oricum sper ca nu v-am taiat din elan cu stirea asta.este un test pe care cica il dau cei de univ. Harvard si Princeton. [/b]
-
LexLegis
Pt cand pregateste aceasta noutate?Testul de gsndire critica e acelasi cu testul logic??
-
felis
nu este acelasi lucru. am inteles ca incepand cu anul acesta se va da.au spus ca este in premiera.....
-
LexLegis
Ai vreo pagina te rog unde pot gasi si eu informatia asta?
-
felis
eu am primit-o de la avocatnet.incearca acolo...nu stiu ce sa zic daca o gasesc si pot o trimit.
-
LexLegis
Am gasit, insa nu prea am inteles, este tot test LSAT ori e altceva??In fine.....
-
robbie
stie cineva in ce consta noul si faimosul asta de test preluat pe bani multi de la princetown si harvard si daca difera cu ceva de cel de anul trecut?
-
LexLegis
Oricum ar fi sunt sigura ca e tot o tampenie.....
-
robbie
si apropos

WATCH OUT pt cei care am trecut de grile ca trebuie facut minim 30 (scrie in regulament)
-
bonsa
mai, daca se cheama tot test de rationament logic sau cum dzeu ii zice...e evident ca e acelasi lucru ca si anul trecut, nu???
pai lsat-ul asta se da la harvard si mai stiu io pe unde.
asa ca nu disperati.
daca am avea timp nu e chiar asa imposibil sa faci 50 pc.
dar ei nu...de ce sa te lasam sa gandesti??? nuuu..buseste-le in timp record. asta ma dispera cel mai mult.
-
robbie
si eu am aceiasi problema..............
de ce nu iti dau timp suficient sa gandesti?
anul trecut nici nu am apucat sa le citesc pe unele dintre ele..........
-
cyclop
Intrebarile, la testul asta, sunt logice, clar, reiese si din titlu, numa ca nu la toate legatura logica e asa evidenta. Un pic de atentie, si multa concentrare rezolva problema. Evident, cum mai spuneam, e nevoie si de bafta. Cert e ca n-ai timp sa le gandesti pe toate. De exemplu, anu trecut, cand o auzeam pe tanti aia ca mai sunt 10 minute, io eram pe la grila 30 (din 50), la ambele sectiuni. Si de-aci inainte, Dumnezeu cu mila...
-
robbie
si mai e si limita de 30 raspunsuri corecte...............
-
cyclop
robbie wrote:si mai e si limita de 30 raspunsuri corecte...............
Daca s-ar pastra nivelul de dificultate de anun trecut, in mod normal n-ar fi asa greu de atins limita de 30. Mai greu ar fi de ajuns la 60-70.
-
robbie
da, dar daca majoritatea sunt la fel ca setul de intrabari referitoare la cartile din biblioteca?