rezolva azi contestaiile alea??????????

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
bonsa

rezolva azi contestaiile alea??????????

Post by bonsa » 02 Sep 2006, 17:49

ca deja ma baga in boala astia...
eu de trimiteam contestatia la 2,30..e-he-he...
nici nu stii cum sa zici..oare e bine ca se gandesc atat?( ma rog, daca asta e motivul intarzierii...LOL)

bonsa

Post by bonsa » 02 Sep 2006, 21:04

tot eu imi raspund
no, m-am saturat! gata.am inchis netun.
ma mai uit maine dimineata. dar mai sigur luni.
oricum destul de dubioasa faza asta, nu vi se pare???

flaviusnet

Post by flaviusnet » 03 Sep 2006, 08:40

bonsa wrote:tot eu imi raspund
no, m-am saturat! gata.am inchis netun.
ma mai uit maine dimineata. dar mai sigur luni.
oricum destul de dubioasa faza asta, nu vi se pare???
clar...nici propriile regulamente nu le respecta,nu mai vb de bunul simt...probabil ca le lipseste si discernamantul de a aprecia corectitudinea unor raspunsuri,ceea ce inseamna ca trebuie sa-i punem sub interdictie... :-x :-x

Mike

Post by Mike » 03 Sep 2006, 20:02

Salutare.Va rog, daca stie cineva de vre-o afisare a rezultatelor contestatiilor pe la sediul INM-lui sau pe la Politehnica,sa dea de stire.
Am cam epuizat orice urma de rabdare

pufulet

Post by pufulet » 03 Sep 2006, 20:05

Eu cred ca nu mai afiseaza nimic referitor la rezultatul contestatiilor

Vor afisa maine rezultatele finale

Si, dupa cum ii stiu, maine spre seara, ca sa mai fierbem in suc propriu :mrgreen:

bonsa

Post by bonsa » 04 Sep 2006, 07:36

intr-adevar..e numai ora 8 30...4 sept...
ma gandeam eu ca nu se trezesc onorabilele comisii sa ne rezolve noua contest.alea.
dar oare si calculatoarele dorm si ne vom afle rezultatele peste vreo 3 zile asa????

Jaja

Post by Jaja » 04 Sep 2006, 08:01

E clar: am sa fierb azi tota ziua in suc propriu. Cine stie la ce ora le afiseaza...innebunesc :-x

Jaja

Post by Jaja » 04 Sep 2006, 08:46

Sper totusi sa se afiseze si separat, in afara de rezultatele la grila, si contestatiile la barem, adica daca s-a scos vreo grila sau nu si care anume.
Altfel ma lasa iar cu ochii in soare sa trag concluzia singura!

LexLegis

Post by LexLegis » 04 Sep 2006, 08:54

Oare pe la ce ora ar afisa asa domnii???

flaviusnet

Post by flaviusnet » 04 Sep 2006, 10:22

LexLegis wrote:Oare pe la ce ora ar afisa asa domnii???
:cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: .. :cafea: .multe,multe cafele pana se vor afisa...si pt noi si pt ei...dar mai ales pt ei

SAM24

da mai rezolva contestatiile alea????????

Post by SAM24 » 04 Sep 2006, 10:26

flaviusnet wrote:
LexLegis wrote:Oare pe la ce ora ar afisa asa domnii???
:cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: .. :cafea: .multe,multe cafele pana se vor afisa...si pt noi si pt ei...dar mai ales pt ei
lasa ca nu merita.......nu merita nici o ceapa degerata

Jaja

Post by Jaja » 04 Sep 2006, 10:49

Deja am baut prea multa cafea pentru starea mea.

giovanni

Post by giovanni » 04 Sep 2006, 11:41

Linistiti-va, uitati-va la un film, cititi o carte, iesiti la o plimbare, etc. Nu mai stati tot in fata calculatorului. Ca doar tot rezultatul ala este, fie ca il aflati la ora 13, fie la ora 23. Tin minte ca in seara cand s-au afisat rezultatele la ex. de bac m-am dus intai la streaptease, am tras o mica "beuta", iar la miezul noptii cand am fost la liceu sa-mi vad rezultatul nu mai era nici tzipenie de om, mi-am putut vedea rezultatul in liniste, fara sa ma inghesui si fara sa ma stresez. Ca doar tot nota aia o luasem.
Dar acu avem net, nu mai tren sa ne inghesuim. Poate vor pica serverele INM si CSM de la cate vizualizari vor fi.

pufulet

Post by pufulet » 04 Sep 2006, 11:55

Giovanni wrote:.... Poate vor pica serverele INM si CSM de la cate vizualizari vor fi.
:-D
Propun sa ne inscriem pe o lista de asteptare si sa ne luam numere de ordine :mrgreen:

mariusms

Post by mariusms » 04 Sep 2006, 11:56

Eu cred ca s-au luat la bataie. Pariuri ceva? :mrgreen: :cafea:

Post Reply