rezolva azi contestaiile alea??????????
rezolva azi contestaiile alea??????????
ca deja ma baga in boala astia...
eu de trimiteam contestatia la 2,30..e-he-he...
nici nu stii cum sa zici..oare e bine ca se gandesc atat?( ma rog, daca asta e motivul intarzierii...LOL)
eu de trimiteam contestatia la 2,30..e-he-he...
nici nu stii cum sa zici..oare e bine ca se gandesc atat?( ma rog, daca asta e motivul intarzierii...LOL)
clar...nici propriile regulamente nu le respecta,nu mai vb de bunul simt...probabil ca le lipseste si discernamantul de a aprecia corectitudinea unor raspunsuri,ceea ce inseamna ca trebuie sa-i punem sub interdictie...bonsa wrote:tot eu imi raspund
no, m-am saturat! gata.am inchis netun.
ma mai uit maine dimineata. dar mai sigur luni.
oricum destul de dubioasa faza asta, nu vi se pare???

da mai rezolva contestatiile alea????????
lasa ca nu merita.......nu merita nici o ceapa degerataflaviusnet wrote:LexLegis wrote:Oare pe la ce ora ar afisa asa domnii???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
.multe,multe cafele pana se vor afisa...si pt noi si pt ei...dar mai ales pt ei
Linistiti-va, uitati-va la un film, cititi o carte, iesiti la o plimbare, etc. Nu mai stati tot in fata calculatorului. Ca doar tot rezultatul ala este, fie ca il aflati la ora 13, fie la ora 23. Tin minte ca in seara cand s-au afisat rezultatele la ex. de bac m-am dus intai la streaptease, am tras o mica "beuta", iar la miezul noptii cand am fost la liceu sa-mi vad rezultatul nu mai era nici tzipenie de om, mi-am putut vedea rezultatul in liniste, fara sa ma inghesui si fara sa ma stresez. Ca doar tot nota aia o luasem.
Dar acu avem net, nu mai tren sa ne inghesuim. Poate vor pica serverele INM si CSM de la cate vizualizari vor fi.
Dar acu avem net, nu mai tren sa ne inghesuim. Poate vor pica serverele INM si CSM de la cate vizualizari vor fi.