insa intr-adevar, o actiune posesorie nu ar fi admisibila, iar una in revendicare (dispozitie sau conservare), depinde in mare masura de "curent"; merita insa de incercat, daca are timp si bani, pentru ca astea sunt lungi si cam costisitoare;
oricum mie mi se ridica parul in cap cand imi aduc aminte, referitor la curentii despre care vorbeam, de practica judiciara care a admis actiunile in revendicare, apoi, in urma admiterii in lant a unor recursuri in anulare, le-a respins in bloc; va dati seama cati bani cheltuiti, cat efort si cati nervi;
nu mai stiu exact expresia innuendei, vorbea ceva de un adevar absolut; si eu am am crezut la fel dar uite ca nu-i deloc absolut adevarul ala; :(
eu ma bucur insa ca viitorii nostri magistrati gandesc asa, sper numai ca asta sa se mentina si dupa ce urca pe "scaun"; ar fi excelent sa nu mai avem judecatori isterici, ci amabili si zambitori, sa nu mai vedem fete acre pe care si le compun pur si simplu pentru ca da bine sau din trac, si mai ales sa vedem sentinte despre care sa spui, chiar daca ai pierdut "jos palaria frate, are dreptate"; eu am spus de cateva ori asta insa de prea putine ori fata de cat mi-as fi dorit;
cred ca de la invatat mi se trage