mandat ag asigurari
mandat ag asigurari
poate cineva sa ma ajute...?!
societatea X doreste sa incheie un contract de mandat ca agent de asigurari persoana juridica cu o societate de asigurari pentru a putea incheia in numele soc de asigurari polite de asigurare cu pers fizice. In acest caz societatea X cu ce tip de activitate trebuie sa fie inregistrata (CAEN), nefiind o soc de brokeraj?
Va multumesc anticipat !!
societatea X doreste sa incheie un contract de mandat ca agent de asigurari persoana juridica cu o societate de asigurari pentru a putea incheia in numele soc de asigurari polite de asigurare cu pers fizice. In acest caz societatea X cu ce tip de activitate trebuie sa fie inregistrata (CAEN), nefiind o soc de brokeraj?
Re: mandat ag asigurari
agent de asigurare - persoana fizica sau juridica abilitata, in baza autorizarii unui asigurator, sa negocieze sau sa incheie in numele si in contul asiguratorului contracte de asigurare cu tertii, conform conditiilor stipulate in contractul de mandat incheiat, fara sa aiba calitatea de asigurator sau de broker de asigurare; (legea 32/2000)c_mari wrote:poate cineva sa ma ajute...?!
Pentru orice eventualitate , cred ca nu este necesara vreo modificare in actul constitutiv, se poate intreba la ORC.

Re: MANDAT AG ASIGURARI
Se pare ca trebuie modificat actul constitutiv. Iti trebuie obiect unic de activitate. Dar mentin recomandarea de a contacta ORC.
Cu placere
Cu placere
MANDAT AG ASIGURARI
multumec tuturor pentru interesul arata!
Am sa merg saptamana viitoare la Registru com si am sa intreb! Multumesc pentru sfat!
Am sa merg saptamana viitoare la Registru com si am sa intreb! Multumesc pentru sfat!